جدول آخرین آمار فروش فیلمهای در حال اکران/ «قهرمانان کوچک» به مرز ۲ میلیارد رسید
میزان فروش فیلمهای روی پرده پس از تعطیلات اربعین بر اساس سیستم مکانیزه اعلام شد.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از تعطیلات سینماها به مناسبت اربعین حسینی امروز جمعه 19 آبان 96 سینماهای کشور آغاز به کار کردند. به همین مناسبت دفاتر پخش آمار دقیقی از فروش فیلمها نداشتند و فروش بر اساس سیستم مکانیزه اعلام میشود.
در ادامه جدول آمار فروش فیلمهای روی پرده تا امروز جمعه 19 آبان ماه را ببینید:
نام فیلم | میزان فروش |
خفگی | 2 میلیارد و 860 میلیون و 365 هزار تومان |
زرد |
4 میلیارد و 170 میلیون و 260 هزار تومان |
خالتور | 584 میلیون و 461 هزار تومان |
قهرمانان کوچک | یک میلیارد و 756 میلیون و 604 هزار تومان |
ملی و راههای نرفته اش | یک میلیارد و 783 میلیون و 173 هزار تومان |
ایتالیا ایتالیا | یک میلیارد و 179 میلیون و 719 هزار تومان |
حقهباز دم دراز | 278 میلیون و 800 هزار تومان |
شنل | 178 میلیون و 541 هزارتومان |
غیرمجاز | 60 میلیون و 295 هزار تومان |
آزاد به قید شرط | 154 میلیون و 633 هزار تومان |
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ارزیابی تهیهکننده سینما از دلایل تغییر رویکرد سینماگران در دنیای تصویر
تهیهکننده «انزوا» معتقد است؛ سینماگران دنبال آرزوهای جدید هستند یک زمان عشق فیلمسازی دارند و زمانی فعالیتهای دیگر سینمایی.
پیمان جعفری تهیهکننده سینما درباره تغییر رویکرد برخی فیلمسازان طی سالهای فعالیتشان به خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: قطعا سینماگران و کارگردانها دنبال آمال و آرزوهای جدید و مطابق با نیاز روز مخاطب هستند. یک زمان عشقفیلمسازی دارند و زمانی دیگر بحث درآمدزایی و یا رقابتهای دیگری را سرلوحه کار خود قرار میدهند.
وی افزود: بحث رقابت و از سویی جریانهای مالی باعث میشود فیلمساز تغییر رویکرد بدهد و در زمانهای مختلف به اشکال متفاوت فعالیت کند.
تهیهکننده «انزوا» بیان کرد: ما به عنوان تهیهکننده سینما به تناسب نیاز جامعه، سراغ تولید کارهای کمدی یا اجتماعی خواهیم رفت و این امری طبیعی است که قطعا مخاطب عام به عنوان دنبالکنندگان اصلی سینما در تعیین رویکرد سینماگران نقش کلیدی را ایفا میکند.
جعفری خاطرنشان کرد: ما به طور قطع باید با ذائقه مخاطب پیش برویم چون اگر اثری تولید شود و خلاف جهت خواسته جامعه پیش برود علیالقاعده متضرر خواهیم شد، پس به جز بخش هنری به بعد صنعت سینما نیز باید توجه شود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
روایتی از خیر و شر در «آهوی پیشونی سفید»/ به قسمت دوم فیلم امیدوارم
تهیهکننده آهوی پیشونی سفید با اشاره به استقبال کودکان از قسمت اول این فیلم درباره موفقیت قسمت دوم این اثر اظهار امیدواری کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدجواد هاشمی تهیهکننده «آهوی پیشونی سفید» درباره ساخت این فیلم و احتمال برنگشتن سرمایه ساخت آن در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من این ترس را نداشتم و در قسمت اول این فیلم هم، ترس عدم فروش فیلممان را به جان خریده بودیم و با آگاهی از شرایط پیش رفتیم، خوشبختانه خود فیلم به داد خودش رسید و بعد از شش سالی که از ساخت قسمت اول میگذشت، هنوز کودکان این فیلم را دوست داشتند و پدران خود را مجبور کردند تا از ما بخواهند که قسمت دوم را بسازیم.
وی ادامه داد: زمانی که شروع به پیدا کردن سرمایهگذار کرده بودم، افرادی خودشان میآمدند و اظهار همکاری میکردند و همین الان هم من چند سرمایهگذار دارم که قصد همکاری با آنها را ندارم چرا که میخواهم خودم هم در سرمایه بخشی از کار شریک باشم.
هاشمی گفت: این سرمایهگذاران به بازگشت سرمایه خود حتی فکر هم نکردند و این وجه عجیب و معجزهآسایی در سینما به شمار میرود.
این تهیهکننده ادامه داد: تفاوت این سرمایهگذاران با مسئولان این حوزه در این است که مسئولان کودک ندارند اما این افراد خود، صاحب کودک هستند.
هاشمی درباره قسمت دوم این فیلم سینمایی گفت: توقف من در این پنج سال برای ساختن قسمت دوم به دلیل وسواسی بود که برای ساختش داشتم چرا که در اغلب فیلمهای سینمایی در سطح جهان، قسمت دو نسبت به قسمت اول ضعیفتر بوده و من هنگام ساخت به این مسئله فکر کردم. ضمن آنکه کودکان امروز نسبت به کودکان شش سال قبل متفاوت هستند و من با توجه به این مسائل، فکر میکنم قسمت دوم این اثر کمتر از قسمت اول نخواهد بود و خیلی هم به قسمت سوم امیدوارم و فکر میکنم قسمت سوم به مراتب از قسمت یک و دو بهتر است و به نظرم این فیلم یک اتفاق خوب در سینمای کودک باشد.
این کارگردان در خصوص استفاده کردن از تکنولوژی ویژوال افکت گفت: علیرغم اینکه به نظر میرسد ویژوال افکت در ایران فرامرزی باشد و قدرت بلامنازع سینما را به رخ بکشد، اما من اعتقاد دارم که آقای محمد امامی قرار است که کاری ویژه انجام دهد چرا که چهل درصد از این کار متکی به ویژوال افکت است و یک شخصیت به نام اختاپوس داریم که به کل ویژیوال است.
وی در پاسخ به اینکه استفاده از ویژویوال باعث سخت شدن کارگردانی نمیشود، گفت: به هر حال این اتفاق میافتد اما ما هنگام برداشت پلانهایی که در آنها ویژیوال رخ میدهد آقای امامی را سر صحنه داریم و من با ممانست با ایشان به این نتیجه رسیدم که شاید بعد از این بخواهم به سراغ کارهایی بروم که هشتاد درصد از آنها ویژیوال است.
هاشمی گفت: لوکیشن فیلمبرداری ما با ویژیوال و پرده کروماکی تبدیل به یک غار زیرزمینی میشود.
این کارگردان در خصوص ارائه این فیلم به جشنواره فجر گفت: میگویند جشنواره فجر، جشنواره بینالمللی فراگیر است، برای مثال ما جشنواره دفاع مقدس هم داریم اما فیلمهای دفاع مقدسی وارد جشنواره فیلم فجر میشوند، ما جشنواره فیلم کودک هم داریم، اما فیلمهای کودک هم میتوانند در فجر باشند، چرا که ما جشنواره گوشت هم داریم اما دلیل نمیشود که به عنوان مثال حیوان گاو را فقط در جشنواره گوشت نشان دهیم، پس این فیلم میتواند در فجر هم شرکت کند.
وی ادامه داد: به دنبال جایزه گرفتن از فجر نیستم و فقط به این فکر میکنم که جشنواره میتواند راهی برای تبلیغات فیلم من باشد و اینکه جشنواره فجر به نفعش است که فیلمهای خوب را اکران کند و اگر فیلم ما هم خوب شود باید آن را بپذیرد، اما از سوابق داوریهای فجر بر نمیآید که کارهای کودک یا فیلمهایی که فانتزی زیادی دارند، از فجر جایزه بگیرند که این اتفاق به دو دلیل خاص رخ میدهد، اول آن که اگر داوران این گونه فیلمها را انتخاب کند کارشناسان میگویند چه داوران بی سوادی البته اگر این گونه فیلمها را هم انتخاب نکنند باز میشنوند چه داوران بیسوادی.
وی عنوان کرد: در جشنوارههای خارجی هم همین است برای مثال امکان ندارد جواد هاشمی بابت شهادت در فیلمی جایزه بگیرد اما اگر اصغر فرهادی فیلمی به کن بفرستد میگویند که فیلمش را ببینیم برای مثال من «چهارشنبه سوری» اصغر فرهادی را به مراتب بهتر از »فروشنده« میدانم و دلیل این که چرا جشنواره فجرفیلم کودک را نمیپذیرد مسائل دیگری است که در همه جشنوارها وجود دارد.
وی درباره دلیل ساخت فیلمش گفت: من الان هم دارم کار دفاع مقدسی میسازم و کار ساختن برای کودک نص قرآن است و پایاننامه من در دانشگاه درباره قابلیتهای دراماتیک قرآن بود که تمامش حاکی از عشق بود.
هاشمی افزود: من از این نگاه وارد شدم که در فیلمم خیر و شر را بازگو خواهم کرد.
هاشمی در ادامه در خصوص کمکاریاش در عرصه بازیگری گفت: من از ابتدا در بازیگری در جستجوی نقشهای خاص بودم البته نه به صورت متری، الان میگویند اگر روزی از دنیا بروی روی سنگ قبرت مینویسند شهید سینمای ایران و من فکر میکنم الان باید این عزت را حفظ کنم، الان هم اگر از من بخواهند نقش شهید همت یا دستواره را بازی کنم، سریع قبول میکنم. بازیگری برای من هیچ گاه شغل نبوده و همیشه به شکل تفنن به آن نگاه میکردم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
«راهمرد» شخصیت امام خمینی (ره) را به درستی به تصویر کشیده است
عبد خدایی گفت: نمایش «راهمرد» با پرداختن به شخصیت امام خمینی (ره)، نابغه سیاسی انقلاب ایران را به درستی به تصویر کشیده است.
به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدمهدی عبد خدایی همرزم شهید نواب صفوی که یکی از محققان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران است درباره نمایش «راهمرد» حامد هوشیاری گفت: «راهمرد» نمایش آئینی بر مبنای تعزیه است. روایت مردی به نام هادی از یک خانواده تعزیه خوان قدیمی که برادرش در قیام خونین 15 خرداد سال 422 به شهادت رسیده است. در این روایت دختر هادی با بیماری سختی دست و پنجه نرم میکند برای همین هادی تصمیم میگیرد تا زمان شفای دخترش خادم اهل بیت باشد.
این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایران در ادامه بیان کرد: اما در اصل حامد هوشیاری کارگردان نمایش «راهمرد» با درایت به دنبال بیان شخصیت امام خمینی و روح دوران زمان او میباشد. شرایط خفقانی که قیام 15 خرداد حاصل آن بود و ادامه مبارزاتی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن 57 گردید. در واقع پرداختن به شخصیت امام خمینی به عنوان یک نخبه و نابغه سیاسی و روحانی مبارزهگر و نظریه پردازی که غیرممکنها را ممکن ساخت، شایسته است به شکل عینی در دید و ذهن همه ثبت گردد و نویسنده حامد هوشیاری به خوبی تلاش کرده که این عینیّت را در «راهمرد» با نمایش آئینی و تعزیه نشان دهد و نخبه و نابغه سیاسی انقلاب ایران را به درستی به تصویر کشیده است.
این محقق و پژوهشگر تاریخ معاصر ایران نیز در ادامه افزود: زمانی که مخوفترین و قدرتمندترین کشور تاریخ یعنی آمریکا قصد داشت با استعمار و زور نبض فرهنگ و هنر و اقتصاد و سیاست کشورها از جمله ایران را در دست گیرد، مردی به نام روحالله خمینی با همراهی مردم و یارانش جریانی به نام انقلاب اسلامی را رهبری میکند و نظام پادشاهی را سرنگون میسازد. پرداختن به چنین شخصیتی از الزامات امروزی است.
محمدمهدی عبد خدایی در پایان خاطرنشان کرد: طراحی و نگارش حامد هوشیاری به عنوان نویسنده نمایش «راهمرد»، قابل تقدیر است، در زمانی که دین از نظر جامعهشناسان مغفول مانده، حامد هوشیاری تلاش دارد انعکاس دین و شخصیت دینی امام خمینی را در جامعه نشان دهد. شایسته است اصحاب رسانه، هنرمندان، نویسندگان و... به ابعاد مختلف مبارزاتی در قالب هنر، ادبیات، موسیقی، تعزیه به گونهای بپردازند که بر پیشانی تاریخ ایران برای آیندگان همچون نمایش راهمرد ثبت و جاودان بمانند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
واکنش تند یک کارگردان به حضور آقازادهها در سینما
محسن محسنی نسب معتقد است باید در مورد مدیران نالایق فرهنگی و آقازادهها افشاگری کرد و پستهای کلیدی را از آنها گرفت.
محسن محسنی نسب کارگردان سینما در گفتوگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛درباره وضعیت عملکرد برخی مدیران فرهنگی که پستهای کلیدی در دست دارند و همچنین وضعیت سینما گفت: از نظر من تعدادی مدیر مسئول در بخش فرهنگی هستند که ضمام امور را در دست گرفته اند اما تمام مسائل فرهنگی را به خودشان اطلاق نمیدهند و فقط پستها را اشغال میکنند. این افراد سابقه فرهنگی ندارند و تلاش آنها در راستای نابودی سینمای ایران است.
این کارگردان اضافه کرد: یک سری دیگر از این مدیران فرهنگی، حرف از وارد کردن فیلمهای هالیوودی میزنند! که باید به آنها گفت بر چه مبنا و اصولی این صحبتها را به میان میآورند!
محسنی نسب بیان کرد: متاسفانه این مدیران بخش اصلی حوزه فرهنگ را بر عهده دارند و جز برگزاری جشنواره، سفرهای خارجی، هزینه برای فیلمهای بیخاصیت و...کاری بلد نیستند و این تفکری برای نابودی سینما است.
وی عنوان کرد: باید در مورد این مدیران و آقازادهها افشاگری کرد و پستهای کلیدی و مهم را از آنها گرفت و به افرادی با صلاحیت و لایق داد.
محسنی نسب با اشاره به مشکلات سینما عنوان کرد: به جای مخارج بیهوده، بایدسالنهای سینما ساخته شود و دولت به جای حرف، پولهایی را که به نور چشمیها برای ساختن آثار ضعیف بدون خروجی مثبت و بازگشت سرمایه میدهد، در راه سرمایهگذاری سختافزاری سینما که سالنسازی هم بخشی از آن است خرج کند. در این صورت بخش خصوصی هم وارد عمل میشود و با اکران آثارش در سینماها به رونق سینما و بدنه اصلی این هنر صنعت کمک خواهد شد.
کارگردان «یاسهای وحشی» اظهار داشت: بخش دولتی باید دست از سر تولید فیلم بردارد و با این کار نگذارد بیش از این بخش خصوصی و سینما متضرر شود و اگر قصد سرمایهگذاری در تولید دارد سراغ تلویزیون برود، چرا که مردم با دیدن آثار مجانی لذت کافی را میبرند. از سویی هزینههای این تولیدات از بخشپیامهای بازرگانی برگشت دارد.
محسنی نسب خاطرنشان کرد: یکی دیگر از کارهای مهم، تعطیل کردن جشنوارهها و یا واگذاری به بخش خصوصی، به جز جشنواره ملی فیلم فجر است که به نوعی به آیین تبدیل شده و نیاز سینمای ماست البته که در روند برگزاری و سیاستگذاری آن نیز باید روش بهتری پیشه گرفت.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نمایش «کلاغ کشت» در فرهنگسرای نیاوران
نمایش «کلاغ کشت» به کارگردانی امیر نیک سرشت در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه رفته است.
به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی بنیاد آفرینشهای هنری نیاوران؛ نمایش «کلاغ کشت» به کارگردانی امیر نیک سرشت و نویسندگی فرهاد نقدعلی از یکشنبه هفتم آبان ماه در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه رفته است.
این نمایش با رویکردی روانشناختی به مسائل پیرامون رابطه زن و مرد در زندگی زناشویی میپردازد. در خلاصه این نمایش آمده است: یک تلفن.فقط با یک تلفن ؛ زندگی زناشویی راما و راشا به مرحله نیمه نهایی طلاق می رسد و بنا بر دستور قاضی فقط با صدور برگه عدم سازش؛ رای نهایی برای طلاق صادر می شود. استاد برگه را صادر نمی کند و..
عوامل این نمایش عبارتند از:
مریم رادپور(طراح لباس)، امیر نیک سرشت(طراح صحنه)، امیر شکری(طراح چهرهپردازی)، امیر شکری، الهام جولاتی (اجرای گریم)، الهه اشتری(دستیار لباس)، داود نقدعلی (عکاس، ساخت تیزر و طراح بروشور).
همچنین بازیگران این نمایش عبارتند از: امیر نیک سرشت، زیبا مصطفایی، آزاده رفعتی، ریحانه فلاح، کتایون کیانی، پیمان قیاسی.
گفتی است؛ نمایش کلاغ کشت تا تاریخ 30 آبان، همه روزه به جز روزهای شنبه و سه شنبه ساعت 19:30 در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه میرود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
گزارشی از پشت صحنه «آهوی پیشونی سفید ۲»/ تلاش عوامل فیلم جواد هاشمی برای تکرار موفقیت
یکی از مهمترین تولیدات سینمایی این روزها، فیلم «آهوی پیشونی سفید ۲» است.
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیشک یکی از مهمترین تولیدات سینمایی این روزها، فیلم «آهوی پیشونی سفید ۲» است که به تهیه کنندگی و کارگردانی سیدجواد هاشمی، برای مخاطب کودک و نوجوان ساخته می شود.
قشری که شاید سهم زیادی از سینمای ما نداشته باشند و اغلب، فیلمی برایشان ساخته نشود و اگر هم فیلمی مختص به آنها باشد، در میان انبوه نمایش فیلم های اجتماعی دیده نمیشوند.
گروهی که کار کودک را مقابل دوربین می برند، قابل ستایش هستند و ویژگی بارزشان عشق است. عشقی که آنها را وا می دارد، بی هیچ توقعی کار کنند و تنها خواسته شان شاد کردن دل کودکان این سرزمین باشد. این عشق ما را بر آن داشت که به بازدید از صحنه فیلمبرداری این گروه دوستداشتنی برویم.
قرارمان ساعت شش و نیم بعد از ظهر در میدان انقلاب بود که از آنجا با ون بهشهرک غزالی برویم. همه چیز خوب پیش رفت و به موقع سوار ماشین شدیم و حرکت کردیم.
در مسیر رسیدن به شهرک غزالی، از میدان آزادی رد شدیم. همان حرفی که گروه آهوی پیشونی سفید در جهت غنی ساختن فرهنگ کودکان سرزمینشان می زنند.
حدود ساعت هشت و نیم شب، به مقصد که میراث علی حاتمی بود، رسیدیم.
هنگامی که به صحنه رسیدیم، گروه سخت مشغول تدارک برای برداشت یک پلان بودند. پلانی که در شب روایت می شد و مربوط به زندان بود. شخصیت عجوزه که پژمان بازغی ایفاگر آن بود از به زندان وارد می شد و رو به شخصیتی دیگر دیالوگی را می گفت.
می توان گفت که پژمان بازغی در این کار، ایفاگر یکی از متفاوت ترین نقش های کارنامه سینمایی خود است. گریم سنگینی هم دارد و جدا از لباس جالبش و موهایی که برایش گذاشته شده و صورتی که سفید رنگ شده، لاک هم دارد و به نظر می رسد به خوبی از پس ایفای نقش بر می آید.
پس از تنظیم نور و صدا دو برداشت تمرینی گرفته شد، تا در نهایت با صدا، دوربین و حرکت گفتن جواد هاشمی این پلان کلید زده شود. البته در برداشت اول نور، ایرادهایی داشت که برداشتی دیگر هم گرفته شد.
نکته ای که در این فیلم توجهم را جلب می کرد، کثرت بازیگران فرعی، با گریم های سنگینشان بود. هر طرف را که می نگریستم، کفتار ها یا آهوانی را می دیدم که نشسته اند و می گویند و می خندند. گویی سرمای هوای این شهرک سینمایی هیچ تاثیری بر آنها ندارد.
خالی از لطف نیست، اگر بگویم که این فیلم روزهای پایانی فیلمبرداری را می گذارند و شب قبل بازی محمدرضا شریفی نیا در فیلم به پایان رسیده است و امشب هم اگر همه چیز خوب پیش می رفت، بازی پژمان بازغی در این اثر تمام می شد.
پس از گرفتن پلان زندان، زمان استراحت گروه رسیده بود و میز شامی پر طمطراق انتظار عوامل را می کشید تا خستگی برداشت های مکرر را با خوردن غذایی لذیذ از خود دور کنند.
نیم ساعتی به خوردن شام گذشت و گروه، از کنار هم بودن لذت بردند، اما بلافاصله پس از غذا، وقت کار کردن رسید و گریمورها به سرعت مشغول روتوش گریم بازیگران شدند تا دوباره جلوی دوربین بروند.
کارگردان هم مشغول آماده سازی و دکوپاژ پلان بعدی شد و جای دوربین را تعیین می کرد. پلان های جدید گرفته می شدند و من غرق در فضای این فیلم بودم که نشان از داشتن طراح صحنه ای حاذق داشت.
قلعه هایی بزرگ و قدیمی، زندانی با دیوارهایی شیار دار و محیطی که من را به یاد امپراطوری های روم باستان می انداخت. همه در نوع خود بی نظیر بودند. جالب است که بدانید همه این اتفاقات زیر زمین را روایت می کرد و فیلم با ویژوال افکتی که قرار است بر روی آن اعمال شود، از روی زمین، به شهری زیر زمینی سفر می کند تا کودکان را در خیال غرق سازد.
فیلمبرداری ادامه داشت و قرار بود که ترلان پروانه که ایفاگر نقش اصلی کار است، نیمه شب به جمع بازیگران اضافه شود و تا صبح کار برای کودکان ادامه داشته باشد.
در راه برگشت از صحنه ی فیلمبرداری به این فکر می کردم که چه قدر آهوی پیشونی سفید 1 با اقبال مواجه شده بود و ای کاش نسخه دوم این اثر نیز به خوبی قسمت اول باشد و بتواند کودکان را جذب کند و شادی را برایشان به ارمغان بیاورد.
ای کاش سینمای کودک ما برای متولیان فرهنگ و هنر کشور امری جدی تر تلقی می شد و برای ساخت آثار فاخر کودک در اختیار کارگردانان صاحب سبک، بودجه قرار می گرفت و هنگام اکران نیز، از طرف شورای صنفی نمایش مهم شمرده می شد و بخشی از ظرفیت اکران را به فیلم های کودک اختصاص می دادند.
ای کاش فیلم کودک از جانب هنرمندان هم جدی گرفته می شد و همان علاقه ای را که بازیگران برای بازی در فیلم های جشنواره با سوژه های ملتهب اجتماعی از خود نشان می دادند، برای کار کودک هم داشتتد و با دغدغه به این حوزه نگاه می کردند.
کاری که سید جواد هاشمی در سینمای مستقل انجام داد، باعث تغذیه فکری و رشد عقلی و سرگرمی کودکان در قالب فرهنگ ایرانی خواهد شد. به امید اکران خوب این اثر سینمایی.
گزارش از ملیکا نصیری
برای دیدن تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/
ادامه مطلب
اکران خصوصی فیلم هجوم برگزار شد
مراسم اکران خصوصی فیلم «هجوم» ساخته شهرام مکری، شامگاه دوشنبه پانزدهم آبان در پردیس چارسو برگزار شد.
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛مراسم اکران خصوصی فیلم هجوم ساخته شهرام مکری، شامگاه دوشنبه پانزدهم آبان در پردیس چارسو برگزار شد. این صد و هشتاد و دومین آیین اکران فیلم های هنر و تجربه بود.
مهمانان در پردیس سینمایی چارسو دور هم جمع شده بودند و با هم گفتگو می کردند. در نهایت در ساعت هشت شب درهای سالن یک این پردیس سینمایی باز شد و مهمانان به سمت صندلی ها سرازیر شدند. البته به دلیل استقبال بیش از حدی که از فیلم شد، عده کثیری از تماشاگران ایستاده یا نشسته، آخرین ساخته مکری را می دیدند.
در ابتدای این مراسم، از حاضران به دلیل کمبود جا عذرخواهی شد و گفتند که ما مهمانان را به تعداد دعوت کرده بودیم اما تعدادی بی دعوت آمدند و نتیجه این شد که جا به قدر کافی برای همه وجود نداشت.
در ادامه از شهرام مکری سازنده این اثر درخواست شد که به روی صحنه بیاید.
مکری پس از آمدن بر روی صحنه به طور خلاصه در خصوص فیلمش سخن گفت و اظهار داشت: این فیلم یک تجربه جمعی بود و همه عوامل در این فیلم نقش کارگردان را دارند. بی شک کار علیرضا برازنده ویژه است و او هم در این فیلم کارگردانی میکند و من نمی دانم کدامیک از ما بیشتر کارگردانیم. من روی این نکته تاکید میکنم که نبوغ آمیزترین فیلمبرداری را در این اثر میبینید.
وی ادامه داد: ایمان امیدواری نود دقیقه در حال گریم و روتوش بازیگران بود و چنین کاری نشان از نبوغ ایمان دارد.
وی گفت: پرویز آبنار تا دو شب قبل، مشغول صداگذاری روی این فیلم بود و من واقعا از صمیم قلبم از زحمات ایشان سپاسگزارم.
مکری گفت: از بازیگران فیلم هم ممنونم که هر کاری را که در ذهنم بود، به خوبی انجام دادند.
این کارگردان گفت: امیر اثباتی از هیچ چیز لوکیشن را ساخت و دکوری متحرک ابداع کرد که به نظر من کاری بی نظیر بود.
وی اظهار داشت: این فیلم صد در صد تمام چیزی است که من از عواملم خواستم و هر جایی که نقص داشته باشد، ایراد من است، چرا که تمام خواسته های من برآورده شده است.
سپس علیرضا برازنده (فیلمبردار) گفت: یکی از بهترین فیلم هایی که در زندگیام کار کردم، هجوم بود و بعد از کار کردن با شهرام مکری دید تازه ای به سینما پیدا کردم. می توانم بگویم کار کردن با شهرام مکری خیلی دوست داشتنی بود.
در آخر با به روی صحنه آمدن بازیگران فیلم و سخنان کوتاهشان، تازه ترین سکانس پلان شهرام مکری آماده نمایش شد و همگان مشتاقانه به تماشای شاهکار جدید مکری نشستند.
در این مراسم هنرمندانی چون بابک کریمی، پدرام شریفی، علی قربانی، هوشنگ گلمکانی و ... حضور داشتند.
گفتنی است؛ داستان «هجوم» درباره یک تیم ورزشی آماتور و مربیشان است. اعضای تیم رازی برای پنهان کردن دارند و گروهی در جستجوی پیدا کردن سرنخهایی از این ماجرا هستند. «هجوم» درباره یک قتل است که در یک ورزشگاه اتفاق افتاده. چند مأمور پلیس در حال بررسی این پرونده هستند و با ورود به این ورزشگاه سر نخهایی از این قتل به دست میآورند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
موافقت شورای ساخت با دو فیلمنامه
شورای صدور پروانه ساخت با دو فیلمنامه در جلسه 14 آبان موافقت کرد.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی، سمعی و بصری؛ شورای صدور پروانه ساخت با دو فیلمنامه در جلسه 14 آبان موافقت کرد.
فیلمنامههای «بهت» به تهیهکنندگی محمد نشاط و کارگردانی و نویسندگی عباس رافعی در ژانر اجتماعی و «سایه هما» به تهیهکنندگی محمدرضا تخت کشیان، کارگردانی و نویسندگی آزاد جعفریان در ژانر اجتماعی موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
«پل خواب» ماه آینده اکران میشود
«پل خواب» یکی از فیلمهای سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر، به زودی پس از دو سال اکران میشود.
جهانگیر کوثری تهیهکننده سینما، در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص زمان اکران فیلم سینمایی «پل خواب» ساخته اکتای براهنی گفت: «پل خواب» یک ماه دیگر یعنی در نیمه آذر یا اوایل دی، با داشتن سرگروه سینمایی اکران خواهد شد.
گفتنی است؛ این فیلم اولین ساخته سینمایی اکتای براهنی به حساب میآید و هومن سیدی، ساعد سهیلی و آناهیتا افشار از جمله بازیکرانی هستند که در آن ایفای نقش کرده اند.
در خلاصه داستان این اثر سینمایی آمده است: طبق یک قانون کلی، آدمها حتی گناهکاران، بیش از حد تصور ما ساده و ساده دل هستند و ما خود نیز چنین هستیم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب