سوسن پرور «هایلایت» را روی صحنه میبرد
نمایش «هایلایت» به کارگردانی سوسن پرور به زودی در تماشاخانه باران روی صحنه میرود.
به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نمایش «هایلایت» به کارگردانی سوسن پرور به زودی در تماشاخانه باران روی صحنه میرود.
سوسن پرور در این نمایش با نگاهی آسیبشناسانه و با رویکردی کاملا طنازانه به از بین رفتن مفهوم خانواده میپردازد. «هایلایت» روایت زندگی زناشویی چند زن در یک آرایشگاه است و این سوال را مطرح میکند که چرا زندگیهای متاهلی در حال حاضر چندان موفق نیستند؟ چرا میانه راه عشق فراموش میشود، آنها که عاشق هم بودند به هم عادت میکنند و یا اینکه زندگیشان شامل روزمرگی میشود و گذر زمان باعث میشود خوبیهای یکدیگر را فراموش کنند و فقط ایرادهای یکدیگر را ببینند.
«هایلایت» را ریحانه حسنزاده و سوسن پرور نوشتهاند و از آخر آبان ماه درتماشاخانه باران به روی صحنه میرود.
سوسن پرور بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون پیش از این با نمایش «پالت» به کارگردانی محمد حاتمی به روی صحنه رفته بود.
پرور نمایشهای «توالت»، «شوک»، «اشتب با ه گرد تنها» و .... را کارگردانی کرده است.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
خرد جمعی مبنای انتخاب اجراهای جشنواره تئاتر فجر خواهد بود
دشتی گفت: با نظر سنجی از یک گروه ۷۰ نفره، اجراهای بخش مرور تهران برای سیوششمین جشنواره تئاتر فجر انتخاب میشوند.
به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اصغر دشتی قائم مقام دبیر جشنواره تئاتر فجر، با تبیین ساز و کار انتخاب آثار در این دوره اعلام کرد: برای تحقق ایده بنیادین دبیر جشنواره که تاکید بر تکثرگرایی و گفتگو است در این دوره از جشنواره برخلاف روشهای گذشته، برای اولینبارانتخاب آثار بخش مرور تهران با همکاری و نظرسنجی از گروه بزرگ و متنوعی از کارشناسان و از طریق امتیازدهی انجام خواهد شد.
دشتی با اشاره به دلایل این تغییر توضیح داد: در این دوره سعی کردهایم تا حد ممکن، در سازوکار و روشهای انتخاب آثار در بخشهای مختلف جشنواره بازنگری کنیم. سیاست کلی جشنواره امسال احترام به خرد جمعی، تکثرگرایی و ایجاد گفتوگو با جمع بیشتری از اهالی تئاتر است و با همین هدف و بهعنوان سرآغاز این سیاست، ٧٠ نفر از کارشناسان حوزههای مختلف، آثار متقاضی شرکت در بخش مرور را امتیازدهی خواهند کرد و بر اساس ظرفیت اعلام شده در فراخوان، تئاترهایی که بیشترین امتیاز را کسب کردهاند در جشنواره روی صحنه خواهند رفت.
قائممقام دبیر جشنواره با بیان اینکه برای احترام به سلیقههای متنوع موجود در تئاتر ایران، اعضای این گروه نماینده طیفهای مختلف تئاتری از نسلهای متفاوتند، ادامه داد: ٨ کارگردان تئاتر، ٨ بازیگر تئاتر، ٨ نمایشنامهنویس و مترجم حوزه تئاتر، ٨ منتقد و روزنامهنگار حوزه تئاتر، ١٠ طراح در حوزههای مختلف تئاتر(صحنه، لباس، نور، گریم، گرافیک)، ٥ دانشجوی تئاتر از دانشکدههای مختلف تئاتری، ٥ نفر از مدیران سالنهای تئاتر، ٣ نفر از حوزه موسیقی و صدا، ٣ نفر از استادان دانشکدههای تئاتر و ٢ عکاس تئاتر، در کنار ٣ نفر از چهرههای سیاسی که علاقهمندی جدی به هنر تئاتر دارند، ٣ نفر از تماشاگران دائمی تئاتر و ٤ نفر از هنرمندان رشتههای دیگر، این جمع ٧٠ نفره را تشکیل میدهند.
سازوکار انتخاب آثار بدین گونه خواهد بود که دفترچهای در اختیار کارشناسان قرار خواهد گرفت که در آن نام، مشخصات دقیق و تصویر تئاترها درج شده و هر فرد از یک تا هفت ستاره به هر نمایش امتیاز خواهد داد.
ضروری است؛ هر اجرا را حداقل ٧ نفر از گروه کارشناسان دیده باشند. در صورتی که به هر دلیلی اجرایی را کمتر از ۷ کارشناس دیده باشند، فیلم اجرا در اختیار کارشناسان قرار خواهد گرفت.
در نهایت از بین تئاترها، آنها که بیشترین امتیازها را کسب کردهاند بر اساس ظرفیت اعلام شده در فراخوان، بهعنوان اجراهای منتخب بخش مرور تئاتر تهران در طول جشنواره به روی صحنه خواهند رفت.
طبق اعلام روابط عمومی سیوششمین جشنواره بينالمللی تئاتر فجر، در بخش مرور تئاتر تهران ۱۲۷ نمایش متقاضی حضور در جشنواره تئاتر فجرند که تمام آنها در بازه زمانی اول آبانماه سال ۱۳۹۵ تا اول مهرماه سال ١٣٩٦، حداقل ١٥ شب روی صحنه رفتهاند.
اسامی گروه کارشناسان ٧٠ نفره، همزمان با اعلام رسمی نتایج این بخش منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
بازی بازیگر ترکیهای در «جن زیبا» به پایان رسید
در حالی که فیلمبرداری جدیدترین اثر بلند سینمایی بایرام فضلی ادامه دارد، بازی نورگل یشیلچای در این اثر پایان یافت.
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در حالی که فیلمبرداری جدیدترین اثر بلند سینمایی بایرام فضلی ادامه دارد، بازی نورگل یشیلچای (بازیگر ترکیهای) در این اثر پایان یافت.
شنیدهها حاکی از آن است، فیلمبرداری «جن زیبا» به روزهای پایانی رسیده و بخشهای باقی مانده، اغلب مربوط به بازیگر مرد اصلی است. نورگل یشیلچای طی روزهای آینده بعد از بازدید از اماکن تاریخی ایران، به ترکیه باز خواهد گشت.
فیلم سینمایی «جن زیبا» به تهیهکنندگی مهرداد فرید و کارگردانی بایرام فضلی است و فرهاد اصلانی، نورگل یشیلچای و لیلا زارع بازیگران آن هستند. «جن زیبا» اثری با محتوای طنز است.
گفتنی است؛ بایرام فضلی در سال 1385 و با فیلم «باز هم سیب داری؟» کارگردانی را تجربه کرده بود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
درخواست مردم شهرهای مختلف عراق برای اجرای نفسالمهموم
سعید اسماعیلی کارگردان نمایش صحنهای «نفس المهموم»، از درخواست مردم شهرهای مختلف عراق برای اجرای این کار خبر داد.
به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نمایش «نفس المهموم» همزمان با ایام پیادهروی اربعین، به اجرای سوم خود در نجف اشرف رسید.
سعید اسماعیلی کارگردان این نمایش صحنهای، با اشاره به سنگین بودن حجم کار در کشور عراق گفت: زمینهسازی و مهیاکردن شرایط اجرای نمایش صحنهای در چنین حجمی بسیار کار سختی است. آن هم با توجه به اینکه محیطی که برای اجرای نمایش در نظر گرفته شده بود و سالهای گذشته نمایش «النجم الثاقب» در آن محیط روی صحنه می رفت، از ما گرفته شد و ما از ابتدای محرم امسال مجددا برای در اختیار گرفتن این محیط و تجهیز و ساخت سوله با مسئولان وارد مذاکره شدیم تا نهایتاً توانستیم این محیط را در اختیار بگیریم.
وی افزود: انتقال تجهیزات از ایران یکی دیگر از سختیهای کار بود که دغدغه اصلی دوستان ما در زمان پیش تولید بود.
اسماعیلی با اشاره به استفاده از هنروران عراقی برای این کار گفت: سناریو و طرح اصلی قصه باید طوری می بود که در زمان کوتاهی نمایش به نقطه سرانجام برسد و مردم نیز بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. چرا که مخاطبان ما زائران اربعین هستند و طبیعتا فرصتی که برای آنها برای تماشای این نمایش به وجود آمده است، کوتاه است. مانند نمایشهای کلاسیک نیست که مخاطب با آمادگی به تماشای کار ما بنشیند، بلکه در حین تماشای کار با نمایش ارتباط برقرار میکند.
این کارگردان تئاتر، با اشاره به عنوان نمایش «نفس المهموم» گفت: شاید نتوان یک عنوان مشخص و ثابت را برای کارهای این چنینی انتخاب کرد. نمی توان عنوان نمایش میدانی را هم برای این نمایش انتخاب کرد، چرا که اقتضائات نمایش میدانی هم چیز دیگری است. این نمایش در واقع یک چیزی است که خودمان به آن رسیدیم و در قالب و فرمی که ارتباط بهتری با مخاطب برقرار می کند آن را روی صحنه برده ایم.
اسماعیلی با اشاره به درخواست مردم شهرهای مختلف عراق مانند بصره و موصل برای اجرای نمایش نفس المهموم گفت: مردم در عراق بعد از چهار سال اجرا تقریبا ما را می شناسند و از اجرای نمایش صحنه ای استقبال می کنند. درخواستهایی از شهرهای مختلف مبنی بر اجرای نمایش داشته ایم و خودم امیدوارم بتوانم در بصره این کار را روی صحنه ببریم؛ چرا که مردم آنجا بسیار علاقهمند به محتوا و موضوعات این چنینی هستند.
گفتنی است؛ نمایش صحنه ای «نفس المهموم»، محصول بنیاد فرهنگی روایت فتح است و در شهر نجف زیر پل ثوره العشرین، ابتدای خیابان امام علی(ع)، موکب «نجم الثاقب» و از 13 الی 18 صفر روی صحنه می رود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
توصیه کارگردان «خرس» به برگزارکنندگان جشنواره فجر/ نباید علیه فیلم جوسازی کرد
خسرو معصومی گفت: جشنواره فجر ویترینی برای تبلیغ فیلمها خواهد بود اما مانند بامی است که یک اثر ممکن است از هر طرف آن بیفتد.
خسرو معصومی کارگردان سینما درباره میزان تاثیر جشنواره فیلم فجر بر فیلمها به خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: به نظرم با همه تفاسیر و کم و کاستیها جشنواره فیلم فجر ویترینی خوب و مناسب برای نمایش، دیده شدن، مورد نقد قرار گرفتن و... است که در نهایت به موفقیت اکران فیلم کمک میکند؛ البته همه اینها به جوسازی نکردن علیه آثار، قضاوت عادلانه، تبلیغ شدن و اذیت نشدن آنها در اکران مرتبط است.
وی افزود: اگر هیات انتخاب هفت نفره جشنواره که سه نفر آنها از وزارت ارشاد است تحت فشارهایی که به آنها وارد میشود، قرار نگیرند و عادلانه فیلم را ببینند و رای دهند و تا زمان اکران فیلم به پای اثر بایستند اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد. اما متاسفانه برخی مواقع از این بخش لطمات بدی به فیلمها وارد شده است.
کارگردان «کار کثیف» بیان کرد: اگر داروغهزاده دبیر جشنواره امسال بتواند به فیلمهای منتخب این آزادی را بدهد تا با نسخه اصلی البته با رعایت خطوط قرمز در جشنواره اکران شوند و تا زمان دریافت پروانه نمایش و اکران به مشکل برنخورند، خروجی خوبی خواهیم داشت. در این میان ممکن است فیلمی هم مشکلی داشته باشد که نباید با جوسازی علیه آن و یا لجبازی و اعمال سلیقه یک مدیر، به اکران خوب نرسد در صورتی که به دور از این حاشیهسازیها میتوان مشکلات را به راحتی با شورای پروانه نمایش حل و فصل و فیلم را اکران کرد.
وی عنوان کرد: تازگی و طراوت جشنواره فیلم فجر به رعایت این موضوع بستگی دارد که اصل فیلم را به نمایش بگذارد و اگر اثری ممیزی دارد، در زمان دریافت پروانه نمایش با شورای نمایش وارد مذاکره شوند و بدون حاشیه مشکل را حل کنند. به عنوان نمونه فیلم «خرس» در جشنواره با اقبال روبرو شد اما زمان اکران به مشکل برخورد! البته در این حد هم که در جشنواره نمایش داده شد برای من به عنوان کارگردان خوب بود چون حداقل جشنواره رسالتش را انجام داد، اما باید بستری فراهم میشد تا بدون جوسازیهایی که علیه آن صورت گرفت به اکران میرسید.
این کارگردان بیان کرد: اگر چهار نفر از هفت نفری که در هیات انتخاب هستند پس از اتمام جشنواره و زمان اکران محکم پای فیلمهایی که خودشان مسئولیت انتخابشان را داشتند، بایستند و نگذارند یک فیلم خوب، هدر برود بسیار اتفاق خوشایندی خواهد بود.
معصومی خاطرنشان کرد: جشنواره فیلم فجر بامی است که ممکن است آثار با حضور در آن از هر طرف بیفتند و به نحوی شده که فیلمساز فیلمش را با یک دلهره خاص و با آگاهی نسبت به اینکه این رویداد بهترین ویترین برای تبلیغ خواهد بود، عرضه میکند چون به یک باره بنا به هر دلیلی جوسازیهایی به وجود میآید که به ضرر فیلم ختم میشود. اگر فیلم «خرس» در جشنواره نبود شاید اکران میشد و از طرفی چون حضور خوبی را تجربه کرد میتوانست اکران مناسبی هم داشته باشد. اینها همان لبه تیغ است که به آن اشاره کردم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
نشست مشترک ابراهیم داروغهزاده و محمد حمزهزاده برگزار شد
دبیر جشنواره فیلم فجر به دیدار رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری رفت.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابراهیم داروغهزاده معاون نظارت و ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ودبیر سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در نشست مشترکی با محمد حمزهزادهرئیس سازمان سینمایی حوزه هنری و جمعی از مدیران سینمایی حوزه به گفتگو نشست.
در این نشست در خصوص موضوعات مهم سینمای ایران از جمله «سازوکارها و ملاحظات در اکران فیلمهای خارجی»، «درجهبندی سنی مخاطبان»، «جشنواره فیلم فجر»، «چشمانداز تولیدات سینمایی کشور و حوزه»، «نتایج پروژهی ریتینگ» و نیز «چالشهای محتوایی سینمای ایران» بحث و تبادل نظر شد.
در این نشست تاکید شد مسئولان سازمان سینمایی حوزه هنری و ارشاد جهت هماهنگی و همفکری بیشتر، نشستهای منظم بین دستگاهی در راستای اهداف، سیاستها و چشماندازها داشته باشند. در این جلسه همچنین، بحث ضرورت همکاری حوزه و ارشاد در جهت شناسایی مسایل سینمای کشور و اتخاذ رویکرد راهبردی فعالانه در جهت رفع مسائل سینمای کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
برپایه این خبر، در این نشست محمدرضا شفاه، یزدان عشیری، محسن یزدی و سیدعلی آل احمد از مدیران سازمان سینمایی حوزه هنری نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
کنسرت نمایش «سی» بار دیگر در تهران روی صحنه میرود
کنسرت- نمایش «سی» با آواز همایون شجریان و آهنگسازی سهراب پورناظری، سالِ آینده برای دومین بار در تهران روی صحنه میرود.
به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کنسرت - نمایش «سی» با آواز «همایون شجریان» و آهنگسازی «سهراب پورناظری» سالِ آینده برای دومین بار در تهران، شیراز و چند شهرستانِ دیگر روی صحنه میرود.
این کنسرت - نمایش بر اساسِ سه داستان از داستانهای شاهنامه (زال و رودابه، رستم و اسفندیار و رستم و سهراب) از ۱۶ مردادماه سال جاری، در مجموعه فرهنگی - تاریخی سعدآباد به مدت سى شب روی صحنه رفت.
نویسندگی این اثر را نغمه ثمینی برعهده داشت و علیاصغر دشتی نیز کارگردانی بخشِ نمایشی آن را انجام داده بود.
بهرام رادان، سحر دولتشاهی، صابر ابر، مهدی پاکدل، حسین صوفیان و بانیپال شومون نیز به عنوان بازیگر در این پروژه حضور داشتند.
گفتنی است؛ هماکنون حمید نعمتالله (کارگردان شناخته شده سینما) مشغول ساختِ فیلمی براساسِ این کنسرت-نمایش است که با ۱۲۰ هزار مخاطب، توانست رکورد تعداد مخاطبانِ اجرای زنده در ایران را بشکند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
تغییر نام «آتش و قداره» به «عشق و آتش»
«آتش و قداره» فیلم جدید محمد عرب (گرگانی) به «عشق و آتش» تغییر نام داد و به زودی آماده نمایش میشود.
به گزارش حوزهسینماگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مشاور رسانهای پروژه سینمایی «آتش و قداره»؛ این فیلم که هماکنون در مراحل صداگذاری قرار دارد، به «عشق و آتش» تغییر نام داد.
این فیلم به کارگردانی و تهيهكنندگی محمد عرب با پایان تدوینش توسط روزبه کلباسی، در حال حاضر مراحل پایانی فنی را پشت سر میگذارد و به زودی آماده نمایش خواهد شد.
فیلم «عشق و آتش» یک ملودرام اجتماعی است و اکثر بازیگرانش از جمله حسین یاری و مهران غفوریان با ظاهر و گریمی کاملا متفاوت در آن به ایفای نقش پرداختهاند.
محمدرضا شریفینیا، هلیا امامی، فاطمه گودرزی، علی صادقی، مهرداد ضیایی، نیما شاهرخشاهی، ارژنگ امیرفضلی، امیرحسین صدیق، قدرتالله صالحی، اللهقلی نظری، محسن افشانی، ارسلان قاسمی، علی مسعودی (مشهدی)، امین ایمانی، رضا عزیزی، ایمان صفا، رضا هاشمی، علیرضا بابایی، صادق حدادی، طاها عرب، محمدرضا زاهدی، دیگر بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
در خلاصه داستان «عشق و آتش» آمده: من میدونم جای تو، تو قلب من کجاست... ولی... نمیدونم... اصلاً جایی تو قلب تو دارم یا نه؟... تو منو قبول کردی فقط به خاطر...؟
ديگر عوامل اصلی اين پروژه سینمایی عبارتند از: نویسنده: منصور بَراهیمی، مدیر فیلمبرداری: حسن پویا، انتخاب بازیگران: محمدرضا شریفینیا، مشاور حقوقی پروژه: دکتر علی نظری، طرّاح صحنه و لباس: اصغر نژادایمانی، طرّاح چهرهپردازی: سیدمحسن موسوی، مدیر تولید: بهزاد هاشمی، صدابردار: حسین بشّاش، طرّاح و ترکیب کننده صدا: آرش قاسمی، عکاس: علی نیکرفتار، آهنگساز: بهزاد عبدی، طراح و مجری جلوه های رایانه ای: امیر سحرخیز، جانشین مدیر تولید: حسن حیدرزاده، دستیار اوّل کارگردان و برنامهریز: حامد شریفینیا، مشاور رسانهای: امین اعتمادیمجد، تبلیغات فضای مجازی: محمد حیدری، دستیار دوّم کارگردان: رضا عزیزی، دستیار برنامه ریز: فاطمه فامیلدوست، دستیار سوّم کارگردان: حدیث حاذقی، مجریان چهره پردازی: آفرین صادقی، مهدی خلج، مالک مالکی، دستیار اوّل طرّاح صحنه و لباس: علیرضا حیدری، مدیر صحنه: سعید قرقانی، دکوراتور: یوسف بهشتی (دستیاران: صادق خرّم دلشاد، ماشاا... گلیار، محمّد پورشریف، آرش رضوی)/ دستیار طرّاح لباس: آزیتا دبّاغی، ماندانا مرادقلى، دستیار تهیّهکننده: زهرا قاسمی، گرافیست: طاها عرب، دستیار اوّل فیلمبردار: حامد عزّتخواه، دستیار دوّم فیلمبردار: ابراهیم عزّتخواه، گروه فیلمبرداری: محمدنادر قشلاقی، صفر صلاحلو، امیر متّقی، میلاد عزّتخواه، میلاد کریمی، اپراتور دوربین: سجّاد کریمی، دستیاران صدابردار: مسعود سیدعباسی، نیما خدادی، صداگذاران: محمدمهدی جواهریزاده، محمد قاسمی، تصویربردار پشت صحنه: رضا رشیدیفر، دستیار تصویربردار پشت صحنه: علی محمدپور، مدیر تدارکات: مهدی روزبهانی، دستیار تدارکات: مهدی افروخته، خدمات: رضا مافی، ماشاا... ملکی، محمّدرضا حقگوی، محسن نودهی، مشاور فرهنگی سرمایهگذار: احمد قلیشلی، ناظر مالی: منوچهر شمس.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
همایون ارشادی به یک پروژه سینمایی ورزشی پیوست
همایون ارشادی بازیگر «طعم گیلاس» راوی پروژه سینمایی ورزشی «4 فینال آسیا» شد.
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ همایون ارشادی بازیگری که تجربههای مطرح داخلی همچون «طعم گیلاس»، «درخت گلابی»، «مزاحم»، «واکنش پنجم» و تجربههای خارجی مانند «آخرین سکنه»، «تحت تعقیبترین مرد»، «سی دقیقه پس از نیمه شب»، «آگورا» و «بادبادک باز» را در کارنامه خود دارد، به عنوان راوی به فیلم «4 فینال آسیا» پیوست.
«4 فینال آسیا» محصولی در گونه مستند-داستانی است که مروری دارد بر تاریخ باشگاه استقلال و امیر رفیعی کارگردانی آن را بر عهده گرفته است.
«4 فینال آسیا» به تاریخ باشگاه استقلال از زمان تأسیس آن که «دوچرخه سواران» نام داشت تا به امروز میپردازد و بیش از 70 نفر از بزرگان و پیشکسوتان باشگاه و اهالی رسانه در آن حضور دارند. ضمن اینکه چهرههای مطرح سینما و تلویزیون نیز به عنوان راوی در این مستند حضور خواهند داشت.
امیر رفیعی که سابقه ساخت مستند «من ناصر حجازی هستم...» را داراست، در این مستند تاریخی کوشیده نگاهی کاملا بدون جانبداری نسبت به اتفاقات مهم تاریخ باشگاه آبیهای پایتخت داشته باشد.
تهیهکنندگی «4 فینال آسیا» که ممکن است عنوان آن تغییر کند را رفیعی خودش برعهده داشته و خشایار الوند نویسنده سینما و تلویزیون به عنوان نویسنده سناریو در گروه تولید حضور داشته است.
علی فتحالله زاده مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تهران نیز از جمله همراهان تولید این پروژه بوده است. شهاب کاظمی از فعالان نمایش خانگی به عنوان مشاور تولید پروژه با «4 فینال آسیا» همکاری میکند.
همچنین، رضا یزدانی خواننده موسیقی پاپ که در سالهای اخیر تجربیات بازیگری هم داشته به عنوان خواننده تیتراژ «44 فینال آسیا» در نظر گرفته شده است
همایون ارشادی به تازگی با حضور در استودیوی رضا یزدانی به عنوان نخستین راوی فیلم «4 فینال آسیا» حاضر شد تا بخشی از تاریخ باشگاه را روایت کند. قرار است طی روزهای آتی راویان دیگری از اهالی سینما، به این فیلم اضافه شوند.
همایون ارشادی پیرامون انگیزه خود از حضور در این کار گفت: وقتی پیشنهاد حضور در این اثر به من شد و وقتی فهمیدم این فیلم با توجه به قدمت باشگاه استقلال به نوعی روایتگر تاریخ فوتبال ایران است، برای فوتبال و ارتقای بیشتر فرهنگ در این ورزش پرطرفدار و سپس برای نام استقلال که تیم مورد علاقهام با ستاره و اسطورهای چون ناصر حجازی بوده و خواهد بود، در آن حضور پیدا کردم تا در این راه مهم که تاریخ باشگاه و متعاقبا زحمات گذشتگان را به تصویر میکشد، سهیم باشم.
همایون ارشادی درباره اوضاع فوتبال این روزهای کشورمان گفت: فقط در یک کلام فوتبال در ایران دیگر مثل قبل زیبا نیست. البته کماکان پیگیر بازیها و نتایج آن به خصوص تیم محبوبم استقلال هستم اما مثل قبل لذت نمیبرم. امیدوارم بار دیگر شور و هیجان سابق بازگردد و خوشحالم که چنین فیلمی ساخته میشود تا شاید با مرور گذشته این پیام به نسل امروز و آینده منتقل گردد که فوتبال زیبا بوده و این زیبایی بایستی حفظ گردد.
فهرست کامل عوامل تولید «4فینال آسیا» به شرح زیر است: تهیهکننده و کارگردان: امیر رفیعی، نویسنده: خشایار الوند، فیلمبردار: میثم نظیمی، صدابردار: محمد مرتضایی، مدیر تولید: سعید اژدر، تدوین: رضا تاری وردی، مشاور پروژه: شهاب کاظمی.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
«لاتاری» مهدویان برای دهمین بار بازنویسی شد
ابراهیم امینی یکی از نویسندگان فیلمنامه «لاتاری»، از دهمین بازنویسی آن خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابراهیم امینی یکی از نویسندگان فیلمنامه «لاتاری»، از دهمین بازنویسی آن خبر داد.
«لاتاری» جدیدترین فیلم بلند سینمایی محمدحسین مهدویان است که با همکاری ابراهیم امینی فیلمنامه آن را مینویسد.
تهیهکنندگی «لاتاری» را سید محمود رضوی بر عهده دارد.
امروز ابراهیم امینی در استوری اینستاگرام خود نوشت:
پایان
ویرایش دهم
دوازدهم آبان نود و شش
محمد حسین مهدویان. ابراهیم امینی
آیا نسخه اول با نسخه دهم برابر است؟ به راستی که نه.
آیا بازنویسی را پایانی هست؟ البته که نه.
گفتنی است؛ آخرین فیلم سینمایی مهدویان «ماجرای نیمروز» نام داشت که می توان عنوان اثری موفق را بر آن گذاشت؛ چرا که مورد توجه اهالی خاص و عام سینما قرار گرفت.
انتهای پیام/
ادامه مطلب