نگارش «بیژن و منیژه» چهار ماه آینده به پایان میرسد
جدیدترین اثر فریال بهزاد در مقام کارگردانی اثری رئال انیمیشن است که این روزها مراحل تحقیق و نگارش را میگذراند.
فریال بهزاد تهیهکننده و کارگردان سینما در گفتوگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره آخرین وضعیت ساخت رئال انیمیشن «بیژن و منیژه» گفت: با یک تیم شاهنامه شناس در حال تحقیق و نگارش فیلمنامه این پروژه هستیم و حدود چهار ماه آینده به پایان میرسد.
وی با اشاره به علت استفاده از گروه شاهنامهشناس در نگارش فیلمنامه عنوان کرد: بالاخره چنین پروژههایی باید از لحاظ تاریخی، دقت و سندیت داشته باشد و به بهترین شکل ارائه شود بدین جهت از این گروه بهره بردیم.
بهزاد درباره کارگردانی و تهیهکنندگی «بیژن و منیژه» اظهار داشت: به جز نویسندگی، کارگردانی این اثر را خودم نیز انجام میدهم اما در مورد تهیهکننده هنوز با فرد خاصی به قطعیت نرسیدیم.
این کارگردان با اشاره به مدت زمان تولید فیلمش بیان کرد: چون این فیلم از ترکیب ساختاری رئال انیمیشن بهره میبرد تولید زمانبری خواهد داشت و حتی نگارش آن هم مدت زیادی ما را درگیر خود کرده است.
بهزاد درباره حضور این فیلم در جشنواره فیلم فجر خاطرنشان کرد: زمانی که کار میکنم به جشنواره فکر نمیکنم و به کیفیت اثر معطوف میشوم و پس از ساخت و رسیدن به نسخهای دلخواه، تصمیمگیریهای لازم جهت نمایش را انجام میدهیم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
مطالعه کم به سینمای قصهگو ضربه زده است
نادره ترکمانی گفت: به نظرم مطالعه ناکافی باعث شده، دیگر قصه و فیلم جذابی نداشته باشیم.
نادره ترکمانی کارگردان سینما، درباره اهمیت سینمای قصهگوبه خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: قصه گفتن بهترین راه برای مفرح کردن و سرگرمی مخاطب و جذب هرچه بیشتر اوست. باید تمام تلاش خود را در این زمینه انجام دهیم وحتما بازخوردش در گروههای مختلف سنی معین و مشخص خواهد بود؛ اما متاسفانه معضلی که با آن مواجهیم عدم قصهگویی است. حتی کسانی که میگویند این کار را انجام می دهیم، یک جاهایی به حاشیه میروند.
وی افزود: آثاری که قصه ندارند، یا نویسنده توانمند نداشتند و یا این موضوع برای آنها بی اهمیت بوده است. شاید هرکس بتواند قلم را بردارد و بنویسد؛ اما این قصهگویی حرفهای و مناسب مدیوم سینما نیست. قصهگویی سینمایی چارچوب خاص خودش را میطلبد.
این کارگردان اذعان داشت: قصهگوهای قدیمی ما که برخی از آنها در روستاها و مکان های دورافتاده زندگی می کردند و از امکانات شهری برخوردار نبودند، شاید مطالعه آنچنانی نداشته و یا اصلا مطالعه نمی کردند؛ اما به خوبی از عهده قصه گفتن بر می آمدند و بر اساس شرایط موجود و عکس العمل ها و نیاز مخاطبانشان، در گفتار و قصه خود گره ایجاد میکردند تا جذابیت کار بالاتر برود و بتوانند آنها را میخکوب کنند. دقت میکردید حتماً شروع، وسط و پایانی هم داشتند.
این کارگردان گفت: معضل الان ما این است که نویسنده در بدو امر به مخاطب فکر نمیکند. ما باید هیجان، تاثیرگذاری، شخصیتپردازی و ... در یک فیلم بگنجانیم تا مخاطب قرن بیستم را به سمت سینماها بکشانیم و پای فیلم نگه داریم که متاسفانه سینمای ما این نوع قصه گویی را ندارد.
ترکمانی بیان کرد: البته روش جذب مخاطب از طریق نگفتن قصه هم داریم که تکنیک های خاص خودش را دارد و اگر به درستی پیش برود و اعمال تکنیک شود، حتماً با تماشاچی ارتباط برقرار میکند؛ اما سینمای قصه گو همیشه سطح گستردهتر و عمومیتری را به سمت خود خواهد کشاند.
این کارگردان تصریح کرد: به نظرم مطالعه ناکافی به مسائلی ختم میشود که دیگر قصه و فیلم جذابی نداریم. ما باید روی این جریان بیشتر کار کنیم تا بتوانیم به خروجیهای مثبتی برسیم.
ترکمانی خاطرنشان کرد: ما نمیتوانیم سینمای پرمخاطبی که داشتیم را کتمان و حذف کنیم؛ باید به دنبال کشف دلایل پرمخاطب بودن آن و علت کمرنگ شدن این جریان در این روزها باشیم. میتوانیم با مطالعه کافی و شناخت کامل ذائقه مخاطب امروز، به سمت سینمایی قصه گو حرکت کنیم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
صداگذاری «هایلایت» به نیمه رسید
صداگذاری فیلم «هایلایت» توسط حسین قورچیان به نیمه رسید.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛صداگذاری فیلم «هایلایت» که بعد از تدوین کار، از اواخر مهرماه توسط حسین قورچیان آغاز شده بود، این روزها همچنان ادامه دارد.
قورچیان در این خصوص عنوان کرد: در حال حاضر نزدیک به نیمی از صداگذاری پیش رفته است و در روزهای آتی بعد از معین شدن موسیقی، نوبت به میکس و مراحل پایانی این بخش می رسد.
گفتنی است؛ حسین قورچیان در مقام صداگذار، آثار مختلفی چون «خواب تلخ»، «احتمال باران اسیدی» ، «تمشک» ، «آمین خواهیم گفت»، «خانه»، «آزادراه»، «فرمول سیزده» ، «قیچی» ، «گذر موقت»،«موریانه»، «کوپال» ، «شرفناز» و... را در کارنامه کاری خود دارد.
«هایلایت» به نویسندگی و کارگردانی اصغر نعیمی و تهیه کنندگی ساسان سالور، روایتگر درامی عاشقانه و متفاوت با مضمون اجتماعی است که پژمان بازغی، آزاده زارعی، سام قریبیان، مینا وحید، الهه حصاری و جمشید هاشم پور به عنوان بازیگران اصلی این پروژه در آن حضور دارند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
چرا «رقص پا» فروش خوبی نداشت؟
محمد احمدی در گفتگویی به شرایط اکران آثار در سینماها که منجر به فیلمسوزی میشود، پرداخت.
محمد احمدی تهیهکننده سینما درباره عدم موفقیت فیلم سینمایی «رقص پا» در گیشه به خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: به نظرم اگر شرایط مناسب و نرمال باشد هر فیلمی، تماشاچیهای خاص خودش را دارد و کمتر به عدم موفقیت ختم خواهد شد.
وی افزود: متاسفانه شرایط مناسبی در بخش اکران وجود ندارد حتی با این اوضاع فیلمهای پرفروش و پرمخاطب هم ضرر میکنند. چون سینماداری که اکران چند فیلم با درجههای کیفی متفاوت را بر عهده دارد باید همه آنها را اکران کند؛ پس به دلیل نداشتن سالن کافی، زمان فیلمهای پرفروش را به آثار کم فروش خواهد داد که نتیجه آن چیزی جز متضرر شدن نیست. در صورتی که با بودن سالن کافی هر فیلمی با مخاطب خاص خودش در ساعت و سالنی مشخص اکران خواهد شد.
احمدی ادامه داد: از سوی دیگر در نحوه اکران به خصوص در نیمه دوم سال تناسبی وجود ندارد. جای تعجب دارد که مسئولان امر با وجود آگاهی و تجربه نسبت به این موضوع، هر سال تکرار مکررات دارند و هیچ اقدامی برای بهبودوضعیت اکران فیلمها انجام نمیدهند.
این تهیهکننده خاطرنشان کرد: متاسفانه انگار این فیلم سوزی و عدم تناسب در اکران فیلمها، برای هیچ کس مهم نیست و فقط به پر کردن کارنامه کاری خود در جهت تعداد فیلمهای اکران شده، میاندیشند. شرایطی که به نابودمی تهیهکننده و سرمایهگذار منجر میشود.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
دست پر خانه فیلم داستانی برای اربعین 96
در آستانه آیین با شکوه پیادهروی اربعین حسینی، «خانه فیلم داستانی» تولید محصولات متنوع و متعددی را در دستور کار خود قرار داده است.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان هنری رسانهای اوج؛ در آستانه آیین با شکوه پیادهروی اربعین حسینی «خانه فیلم داستانی» تولید محصولات متنوع و متعددی را در دستور کار خود قرار داده است و به زودی برخی از این محصولات آماده انتشار خواهد شد.
سید سجاد قافلهباشی مدیر خانه فیلم داستانی با اعلام این خبر تصریح کرد: در حال حاضر ده کار کوتاه داستانی با موضوع اربعین حسین در حال تولید است که امیدواریم تمامی این ده کار کوتاه به زودی آماده انتشار شوند و خدمتی در حوزه فرهنگ و هنر به زائران عزیز اربعین صورت پذیرد.
مدیر خانه فیلم داستانی در ادامه به ارائه توضیحاتی در مورد این ده کار کوتاه داستانی پرداخت و افزود: از مجموع ده کار کوتاه داستانی، هفت کار مجموعهای پیوسته تحت عنوان «جای خالی» است. این هفت محصول مینیمالهایی هستند که داستانهایی مرتبط با یکدیگر دارند. سه اثر دیگر نیز به عنوان سه اثر مستقل مراحل پایانی تولید را طی میکنند و به زودی از فضای مجازی و سیمای ملی منتشر خواهند شد.
قافلهباشی در ادامه به فعالیتهای خانه فیلم داستانی در حوزه نماهنگ اشاره کرد و افزود: در کنار تولید کارهای کوتاه نمایشی در حال تولید نماهنگهای ویژهی اربعین نیز هستیم که در این بین میتوان به نماهنگ «مادرانه» اشاره کرد که امید توتونچی کارگردانی آن را بر عهده دارد. در این نماهنگ تلاش شده است که احساس علاقه و ارادت اقلیتهای مذهبی به ساحت امام حسین(ع) به تصویر کشیده شود.
وی افزود: نماهنگ دیگری که به مناسبت این ایام در دست تولید داریم، نماهنگ «قدمها» به کارگردانی سجاد سالاری است که بهزاد عبدی آهنگسازی آن را برعهده داشته و ارکستر سمفونیک اوکراین موسیقی آن را نواخته است و امیدواریم این اثر هم بتواند نظرها را به خود جلب کند.
قافلهباشی از تولید یک فیلم بلند داستانی خبر داد و گفت: در کنار تمامی کارهای کوتاه و نماهنگها که به زودی آماده پخش خواهد شد، خانه فیلم داستانی در حال تولید یک فیلم داستانی بلند است. داستان این فیلم بلند ارتباط با موضوع اربعین و پیادهروی این ایام دارد و از همین رو به تازگی فیلمبرداری این فیلم در عراق آغاز شده که تا بعد از اربعین ادامه خواهد داشت و سپس عوامل برای ادامه ضبط به تهران خواهند آمد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در ادامه اخبار بیشتری در مورد این فیلم کوتاه داستانی خواهیم داد که فرآیند تولید آن همزمان با ایام اربعین حسینی آغاز شده است. از هماکنون میتوان گفت این اثر از مهمترین محصولات خانه فیلم داستانی خواهد بود که در طی ماههای آتی آماده پخش خواهد شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
«انزوا» به سینماها میآید
سخنگوی شورای صنفی نمایش از اکران فیلم مرتضی علی عباس میرزایی، از روز چهارشنبه خبر داد.
غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش، در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛اظهار داشت: فیلم «انزوا» به کارگردانی مرتضی علی عباس میرزایی از چهارشنبه (177 آبانماه) در گروه سینمایی استقلال به جای فیلم «ایتالیا ایتالیا» اکران میشود.
وی افزود: نمایش بقیه فیلمها به دلیل بالا بودن کف فروش در سرگروهها ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
فیلم حاتمیکیا به جشنواره فیلم فجر میرسد؟
گروه سازنده «به وقت شام» برای رسیدن به جشنواره فیلم فجر تلاش میکنند اما ...
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛«به وقت شام» عنوان جدیدترین اثر بلند سینمایی ابراهیم حاتمی کیا در مقام کارگردانی است که تهیهکنندگی آن را محمد خزاعی بر عهده دارد.
این فیلم، هم اکنون در مراحل فنی قرار دارد اما طبق شنیدههای خبرنگار ما، علی رغم اینکه گروه سازنده «به وقت شام» برای رسیدن به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر تلاش می کنند؛ امکان دارد این اثر به جشنواره نرسد و علت آن سنگین بودن مراحل فنی ویژوآل، صداگذاری، موسیقی و ... است. حتی تدوین این اثر هم در نیمه راه قرار دارد.
البته با بررسی کارنامه حاتمیکیا می توان فهمید که این کارگردان بیشتر از هرچیز به کیفیت آثارش توجه دارد و شاید حضور نداشتن در جشنواره او را درگیر نکند.
گفتنی است؛ این اولین فیلمی است که تعداد بازیگران خارجی آن بیشتر از بازیگران داخلی است و همه به زبان اصلی فارسی صحبت میکنند. همچنین مراحل فنی این اثر همزمان با فیلمبرداری پیش میرود.
بخشهایی از فیلم حاتمیکیا در دکورهای ساخته شده در شهرک دفاع مقدس و صحنههای مربوط به باند فرودگاه بود، فیلمبرداری شده است.
«به وقت شام» یکی از آثار مهم با موضوع داعش از اهمیت خاصی برخوردار است و تدوینش توسط مهرداد خوشبخت انجام میشود.
بنابراین گزارش، فیلمبرداری فیلم برعهده مهدی جعفری بود و هادی حجازیفر و بابک حمیدیان از بازیگران ایرانی فیلم هستند و جمعی از بازیگران مطرح سوری و لبنانی در این فیلم به ایفای نقش میپردازند.
شایان ذکر است؛ محمد خزاعی پیش از این فیلمی را با نام «امپراطور جهنم» درباره چگونگی شکلگیری تکفیریها تهیه کرد و «به وقت شام» دومین فیلم درباره داعش و تکفیریها در کارنامه این تهیهکننده به شمار میآید.
این فیلم که تنها دو بازیگر مرد ایرانی در آن حضور دارند؛ یکی از محصولات سازمان هنری رسانهای اوج در سال ۹۶ است و به نظر می آید، جزو مهمترین آثار این سازمان در سال جاری باشد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
رئیس انجمن صنفی برنامهریزان و دستیاران کارگردان سینما انتخاب شد
مریم هژیروند رئیس انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردان سینما شد.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در اولین جلسه رسمی هیئت مدیره و بازرس جدید انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردان سینما که پس از مجمع عمومی این تشکل برگزار شد، انتخابات داخلی صورت گرفت و مریم هژیروند به عنوان رئیس، رضا سخایی(نایب رئیس)، کاوه صباغ زاده (خزانه دار) و احد صادقی به عنوان دبیر و سخنگوی انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردان سینما انتخاب شدند.
لازم به توضیح است که در مجمع عمومی 7 آبان 96، مریم هژیروند، ایمان استمراری، کاوه صباغ زاده، احد صادقی، حسین فلاح، رضا سخایی، محمدعلی جناب (به عنوان اعضای اصلی) و سحر مصیبی و رضا مسعودی (به عنوان اعضای علی البدل) این تشکل صنفی انتخاب شده بودند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
ادامه فیلمبرداری «جشن دلتنگی» در میدان انقلاب/ محسن کیایی جلوی دوربین رفت
فیلمبرداری فیلم سینمایی جشن دلتنگی به کارگردانی پوریا آذربایجانی همچنان ادامه دارد.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فیلمبرداری فیلم سینمایی «جشن دلتنگی» در میدان انقلاب تهران ادامه دارد و محسن کیایی به عنوان یکی از بازیگران اصلی، صبح امروز جلوی دوربین رفته است.
فیلم سینمایی جشن دلتنگی درباره رابطه واقعی آدمها و گره خوردن آن با فضای مجازی است وسازندگان فیلم تلاش دارند تا اولین نمایش فیلم در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر باشد.
بابک حمیدیان، محسن کیایی، بهنام تشکر، مینا ساداتی، پانتهآ پناهیها، ساغر قناعت به عنوان بازیگران فیلم جشن دلتنگی هستند.
عوامل فیلم سینمایی جشن دلتنگی عبارتند از:
کارگردان: پوریا آذربایجانی، نویسنده فیلمنامه: پوریا آذربایجانی و مونا سرتوه، مدیر فیلمبرداری: علیرضا زریندست، طراح چهرهپردازی: مهرداد میرکیانی، صدابردار: آرش برومند، تدوینگر: خشایار موحدیان، صحنهآرا: مرتضی فربد، دستیار اول کارگردان و برنامهریز: حمیدرضا غفارزاده، مسئول لباس: مرضیه حبیبی، دستیار دوم کارگردان: مهیار اسلامی، مدیر صحنه: امیرعباس دهقانی، مدیر تدارکات: حسین روزبهانی، دستیار تدارکات: اسماعیل شاهیوند، منشی صحنه : آرزو نیکپور، عکاس: مونا سرتوه.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
بیش از 11 میلیون سی دی و دی وی دی غیرمجاز در تهران منهدم شد
در مراسم طرح سراسری برخورد با متخلفان، تولید و توزیع کنندگان غیرمجاز آثار فرهنگی، بیش از 11 میلیون «سی دی» و «دی وی دی» منهدم شد.
به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری؛ صبح امروز (15 آبان ماه) در مراسم طرح سراسری برخورد با متخلفان، تولید و توزیع کنندگان غیرمجاز آثار فرهنگی بیش از 11 میلیون سی دی و دی وی دی که طی چند وقت اخیر کشف و ضبط شده بود، با حضور مهدی یزدانی دبیر کل ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری و جمعی از مدیران فرهنگی، هنرمندان و فرماندهان نیروی انتظامی منهدم شد.
در این مراسم سردار حسین رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ از کشف ۱۱ میلیون سی دی و دی وی دی غیرمجاز و مستهجن در عملیات ضربتی ۴۸ ساعت گذشته ماموران پلیس امنیت در تهران خبر داد.
سردار حسین رحیمی افزود: در عملیات ۴۸ ساعت گذشته پلیس تهران که در جهت حمایت از تهیه کنندگان و هنرمندان سینمای ایران و با همکاری مقام قضایی و نمایندگان وزارت ارشاد اجرا شد، ۴۰۰ واحد توزیع کننده سی دی و دی وی دی مورد بازدید قرار گرفت که بخش اعظمی از آنها فاقد مجوز بودند و با تشکیل پرونده برای این واحدهای غیرمجاز، ادامه فعالیت آنها منوط به دستور قضایی شد.
وی افزود: از این واحدها ۷۰۰ دستگاه تکثیر کشف شد که نشان می داد واحدهای متخلف اقدام به کپی و تکثیر غیرمجاز فیلمها و بازی ها می کنند.
رئیس پلیس پایتخت همچنین با اشاره به اینکه تکثیر این سی دی ها عملا سرقت آثار هنری محسوب می شود، افزود: اجرای این طرح با قوت خود ادامه دارد و امیدواریم با متخلفان برخورد قاطع صورت گیرد.
وی تصریح کرد: هشدار میدهیم که خانواده ها در خصوص بازی های کامپیوتری مورد استفاده فرزندان خود نظارت و هوشیاری بیشتری داشته و مطمئن باشند که پلیس با متخلفان و توزیع کنندگان این بازی ها به صورت جدی برخورد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه قانون کپی رایت حق مسلم افراد هنرمند و کسانی است که با زحمت محصولات خود را به بازار عرضه میکنند، عنوان کرد: درآمد هنرمندان و کارگردانان و عوامل فیلم ها از راه فروش همین فیلم ها و دی وی دی هاست که متاسفانه افرادی سودجو همواره برای کسب منافع شخصی خود با تکثیر غیرمجاز از فیلمهای ایرانی آنها را وارد بازار می کنند.
دانلود آثار از سایت های مجاز برای مردم مقرون به صرفه تر است
در ادامه این مراسم مهدی یزدانی، دبیرکل ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری درباره برگزاری جشنواره یاس گفت: باید برگزاری جشنواره یاس در شبکه نمایش خانگی تأثیرگذار باشد، اما تا زمانی که از بازخورد مطلوب آن در این شبکه اطمینان حاصل نشود این جشنواره برگزار نخواهد شد.
وی ادامه داد: بنا داریم حوزههای مختلف را رصد و ارزیابی کنیم و اگر به جمعبندی مناسبی برسیم، این جشنواره سال آینده برگزار خواهد شد و قطعاً برگزارکننده، صنوف فعال نمایش خانگی خواهد بود.
وی درباره دانلود غیرمجاز مردم در زمینه آثار فرهنگی گفت: شاید یک فیلم برای مردم به طور مثال 600 تومان هزینه بردارد. اما اگر بخواهند آن را دانلود غیرمجاز کنند ممکن است تا 2 برابر این رقم هزینه ترافیک اینترنت بپردازند. بنابراین استفاده از برنامه ها در شبکه مجاز مقرون به صرفه تر و قطعا ارزان تر خواهد بود.
یزدانی افزود: هم اکنون بابت ترافیک اینترنت، پرداختی از طرف مصرف کننده انجام نمی شود و هزینه ترافیک رایگان است. یکی از دلایل مراجعه مردم به بازار قاچاق و غیرمجاز سرعت دسترسی، کیفیت و قیمت است که به این ترتیب انگیزه مراجعه به بازار غیرمجاز تا حد زیادی مرتفع می شود.
وی با بیان اینکه چارچوب همکاریهای این ستاد با نیروی انتظامی و قوه قضائیه مشخص است، در پاسخ به این سوال که آیا گردانندگان سایت «تاینی موویز» درخواستی برای اخذ مجوز قانونی به منظور عرضه محصولات فرهنگی داشتهاند گفت: هیچ درخواست مجوزی از سوی این سایت ارائه نشده بود. در حال حاضر 15 موسسه از وزارت ارشاد، مجوز سامانه نمایشی درخواستی دارند و به صورت قانونی 17 هزار عنوان برنامه را در اختیار متقاضیان قرار میدهند.
یزدانی خاطرنشان کرد: ستاد صیانت از محصولات فرهنگی-هنری با هر سایت بزرگ و کوچکی که به صورت غیرقانونی اقدام به عرضه محصولات فرهنگی کند، برخورد خواهد کرد.
در این مراسم مهدی یزدانی دبیر کل ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری و مدیرعامل موسسه رسانه های تصویری، سردار علیرضا لطفی رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران بزرگ، سردار حسین رحیمی فرمانده ویژه نیروی انتظامی تهران بزرگ، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، علی غیاثی مشاور وزیر و مدیرکل امور استانهای وزارت ارشاد، انوشیروان نعیم نماینده ستاد صیانت در پلیس امنیت، سیدامیر علمایی، سیداحد میکاییل زاده و جمعی از تهیه کنندگان و کارگردانان و بازیگران سینما و تلویزیون از جمله حسین فرحبخش، علیرضا شجاع نوری، سیدجمال ساداتیان، پژمان بازغی، رضا داوودنژاد، بهرام رادان، محمد ورزی، حبیب کاوش، علی کاظمی و ... حضور داشتند.
انتهای پیام/
ادامه مطلب