خبرگزاري فارس: مديرعامل ايران خودرو طراحي و توليد 11 محصول جديد با مالكيت ايراني خبر داد و گفت: اختصاص حداقل 50 درصد سبد محصولات عرضه شده به برند داخلي در سند استراتژي توسعه صنعت خودرو در افق 1404 هدفگذاري شده است.

به گزارش فارس به نقل از ايكوپرس، جواد نجم الدين گفت: اين اهداف فرصتي طلايي براي ارتقا صنعت خودرو است و ايران خودرو برنامه وسيعي در اين زمينه تدارك ديده است از جمله طراحي دو پلاتفرم جديد و يازده محصول با مالكيت معنوي ايراني در قالب يك برنامه 7 ساله تدوين گرديده و به تصويب هيئت مديره ايران خودرو نيز رسيده است.
وي افزود: در همه جاي دنيا به دليل هزينه هاي سنگين طراحي پلتفرم عمدتا پلتفرم هاي جديد بصورت مشترك بين دو يا چند خودروساز طراحي و توليد مي شوند. به همين دليل نيز ايران خودرو تدابيري را انديشيده است كه بتواند اين پروژه را با حداقل هزينه انجام دهد و يا از مشاركت سرمايه گذاران خارجي بهره برد.
نجم الدين تاكيد كرد: در سند اهداف و سياستهاي صنعت خودرو در افق 1404 مي بايست به سطح صادرات يك ميليون دستگاه خودرو در سال از 3 ميليون دستگاه توليد يعني 33درصد دست يابيم.
وي ادامه داد: براي همين منظور و با به كارگيري فن آوري هاي جديد در سه سال اينده 16درصد محصولات ايران خودرو به بازارهاي خارجي صادر كه اين مقدار در 10سال آينده به 30درصد توليد ايران خودرو افزايش خواهد يافت.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو، توليد محصولات جديد را لازمه توسعه صنعتي و حضور موفق در بازار دانست و تاكيد كرد: در آينده نزديك با عرضه دو محصول جديد و 3 فيس ليفت شاهد خواهيم بود كه سهم ايران خودرو در بازارهاي داخلي و خارجي افزايش و استقبال مشتريان از محصولات ايران خودرو بيشتر خواهد شد.
نجم الدين توليد خودرو با موتور هيبريد را از راههاي كاهش مصرف سوخت دانست و گفت: از جمله تكنولوژيهاي مهم ديگري كه در كاهش مصرف سوخت و سطح آلايندگي از اهميت بسزائي برخوردار است بكارگيري فناوري هيبريد بر روي محصولات است كه اولين خودروي هيبريد يعني سمند هيبريد امسال وارد بازار مي شود.

منبع : خبرگزاری فارس



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در شنبه 28 خرداد 1390  ساعت 7:06 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



عضو هيات مديره پست بانك ايران گفت: از هر نگاه و ايده اي كه به خدمات خرده بانكداري، جهاد اقتصادي و عدالت اجتماعي بويژه در مناطق محروم و روستائي كشور كمك كند، حمايت مي كنيم.

از هرنگاهي كه به عدالت اجتماعي كمك كند، حمايت مي كنيم

به گزارش روز شنبه روابط عمومي پست بانك ايران ،' غلامرضا كاتب ' در نخستين گردهمائي كارگزاران دفاترخدمات بانكي استان سمنان افزود: تكليفي كه در سال جاري بر دوش كارگزاران نظام و همه مردم گذاشته شده، اجراي عدالت است.
وي يكي از وظايف پست بانك ايران را ارايه خدمات مالي – پولي يكسان براي آحاد كشور عنوان كرد و افزود: پست بانك در اين مسير هيچگاه دنبال كار تجاري و درآمدزائي صرف نيست و محوري ترين شعارش سودآوري از طريق ارائه خدمات متنوع به مردم است و هرگز به دنبال كار گرانقيمت هم نيست.
كاتب با اشاره به اينكه ارائه خدمات متنوع و ارزان، كسب سود و درآمد بيشتر مهمترين هدف پست بانك در دفاتر خدمات بانكي است، افزود: پست بانك ايران با اين نگاه به دنبال اقتصاد عدالت محور است و مكلف است سهم خود از محل منابع ارزان قيمت روستاها را با ارائه تسهيلات ارزان قيمت در بخش توليد، كشاورزي و دامپروري بمنظور ايجاد واحدهاي كوچك و اشتغال در خدمت روستائيان قرار دهد كه اين خود يكي از راه هاي تحقق فرمايش مقام معظم رهبري درخصوص جهاد اقتصادي است.
عضو هيات مديره پست بانك ايران گفت: اين بانك درصدد است تسهيلاتي را در اختيار روستائيان جهت توليد و اشتغال قرار داده و از محل مستمري يارانه ها، اقساط آن را مسترد كرده و در هدفمندسازي يارانه ها و وارد كردن آن در بخش توليد و چرخه اقتصادي كمك كند.
وي يادآور شد: بيش از يك ميليون و 500 هزار سرپرست خانوار وجوه نقدي يارانه هاي خود را از پست بانك ايران دريافت مي كنند، كه اين رقم درحال افزايش است و اكثر روستائيان مايل هستند يارانه خود را از طريق دفاتر خدمات بانكي پست بانك به راحتي دريافت كنند.
عضو هيات مديره پست بانك ايران عنوان كرد: تسهيلاتي را در اختيار كارگزاران دفاتر خدمات بانكي متقاضي نصب دستگاه هاي خودپرداز (ATM) قرار مي دهيم تا آنان بتوانند ضمن ارائه خدمات نوين بانكي، سود بيشتري را از اين طريق دريافت كنند.
وي گفت: كارگزاران دفاتر خدمات بانكي بايد با تفكر اعتماد سازي و شفاف سازي تعداد سرپرستان خانوارها را جهت دريافت وجوه نقدي يارانه هاي خود از طريق پست بانك افزايش داده تا بتوانند سهم درآمد و سود خود را از اين محل بالا برند.
كاتب افزود: تمامي دفاتر خدمات بانكي درحال تجهيز به سيستم پايانه شعب (Pin Pad) هستند كه با تجهيز آن ضمن درآمدزائي براي كارگزاران، ساكنان روستاها نيز مي توانند اكثركارهاي بانكي خود را از اين طريق انجام دهند.
وي تصريح كرد: پست بانك ايران از هرپيشنهادي كه در قالب سيستم پولي و مالي مهيا باشد، استقبال مي كند و پيش بيني اين است كه به زودي منابع بانك از محل منابع دفاتر شهري و روستائي از 40 درصد به 50 درصد افزايش يابد.
عضو هيات مديره پست بانك ايران اظهار داشت: نظام بانكي بزرگترين كانون براي پياده سازي اقتصاد سلامت محور است و اگر نظام بانكي به سمت فساد برود، يقين بدانيم كه ساير واحدها نيز به سمت فساد مي رود و كارگزاران دفاتر خدمات بانكي بايد بگونه اي عمل كنند كه در آينده گرفتار مطالبات معوق نشوند.
عضو هيات مديره پست بانك ايران در پايان ضمن اشاره به پائين بودن ميانگين درآمد دفاتر خدمات ارتباطي روستائي پست بانك استان سمنان و قابليت هاي اين استان براي افزايش آن اظهار داشت: پست بانك ايران در بخش درآمد دفاتر مذكور به دنبال آن است كه با همفكري كارگزاران و تلاش و كوشش آنان، راهكارهاي مناسبي را جهت افزايش درآمد دفاتر ارائه كندو در اين راستا از هيچ كوشش و كمكي دريغ نمي كند.

منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا)



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در شنبه 28 خرداد 1390  ساعت 7:01 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



خبرگزاري فارس: مدير امور كالاي شركت بازرگاني گاز كشور از اجراي فاز اول كد گذاري كالا و تجهيزات مورد نياز صنعت گاز با تعريف كد ملي كالا-ايران كد- براي چهار هزار و 700 قلم كالا خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از ايران كد، مجتبي ابراهيمي با اشاره به امضاي قراردادي بين شركت ملي گاز و ايران كد براي كد گذاري كالاهاي پر مصرف صنعت گاز، يكي از مهم‌ترين دستاوردهاي كد گذاري كالاهاي مورد نياز صنعت نفت و گاز را ايجاد يك زبان مشترك بين شركت‌هاي تابع وزارت نفت و سازندگان داخلي كالا و تجهيزات عنوان كرد و افزود: بر اين اساس كدي 16 رقمي براي تمامي كالاهاي پر مصرف در سطح صنعت گاز تعريف خواهد شد.
وي با تاكيد بر اينكه در فاز اول اجراي اين طرح تاكنون بيش از چهار هزار و 700 قلم كالا در سطح صنعت گاز كد گذاري شده‌اند، اظهار داشت: در مجموع در شرايط فعلي نزديك به 300 هزار قلم كالا شناسايي شده است كه پيش بيني مي‌شود براي بخش عمده‌اي از اين كالاها كد تعريف شود.
اين مقام مسئول با اعلام اينكه تمامي اين 300 هزار قلم كالا نياز به كد ملي ندارند، اظهار داشت: با كد گذاري كالا و تجهيزات مورد نياز صنعت گاز امكان رد يابي و شناسايي كالا و تجهيزات صنعت گاز فراهم مي‌شود.
مدير امور كالاي شركت بازرگاني گاز ايران يكي ديگر از اهداف ارائه كد ملي به كالاهاي گازي را بررسي و تعيين موجودي اين كالاها در سطح انبارهاي شركت ملي گاز اعلام كرد و خاطر نشان كرد: در مجموع با كد گذاري كالاهاي گازي نظمي در خريد و فروش و استفاده از تجهيزات و كالاهاي گازي حاصل خواهد شد.

منبع : خبرگزاری فارس



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در شنبه 28 خرداد 1390  ساعت 6:59 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



خبرگزاري فارس: جهاد اقتصادي امروز با جهاد ديروز يك‌تفاوت اساسي دارد كه امروز در شرايط امنيت و آسايش و آرامش قرار داريم و اين مي‌تواند يك ‌فرصت ايده‌آل باشد براي كار بيشتر و سازندگي در اقصي‌نقاط كشور.

از آغاز پيروزي انقلاب اسلامي ايران در سال 1357 تاكنون دشمنان بويژه آمريكا همواره و با ابزار‌هاي گوناگون لحظه‌اي از تلاش عليه موفقيت و فراگير شدن اين نهضت اسلامي و ضداستكباري فروگذار نكرده‌اند؛ در برهه‌اي نمود اصلي اين تلاش در مبارزه نظامي بوده و در برهه‌اي مبارزه فرهنگي و سياسي غلبه داشته است اما آنچه امروز محور اصلي مبارزه دشمنان با انقلاب ملت ايران قرار گرفته، مبارزه و تحريم اقتصادي است. در شرايطي كه در سومين سال از دهه‌ پيشرفت و عدالت قرار داريم و از سوي ديگر با پيدايش موج اسلام خواهي و ظلم‌ستيزي كه در دنياي اسلام به ‌وجود آمده است، اين احساس ايجاد مي‌شود كه در ملت‌هاي منطقه هم پيشرفت و عدالت محقق خواهد شد. با وجود چنين شرايطي رهبر معظم انقلاب در پيام نوروزي خود در ابتداي سال جديد خورشيدي، اين سال را "سال جهاد اقتصادي " نامگذاري كردند و از تمام مسؤولان كشور در همه دستگاه‌ها و همچنين همه آحاد مردم خواستند در عرصه اقتصادي، جهادگونه و با فرهنگ مجاهدت وارد شوند. امروز رشد و پيشرفت خاص و شتابنده اقتصادي ايران به عنوان كشوري كه چشم بسياري از ملت‌هاي منطقه به وضعيت و شرايط آن دوخته شده؛ مساله مهمي در نگاه بين‌المللي است و بالندگي اقتصادي ايران اسلامي مي‌تواند در نگاه ملت‌هاي مسلمان منطقه به شكل‌گيري الگويي برآمده از اسلام در رفع معضلات اقتصادي منجر شود. در حقيقت جهاد اقتصادي در اينجا وسيله‌اي‌ است براي يك الگوسازي جهاني.
به هر حال جهاد اقتصادي براي آنچه منظر و نگره رهبر انقلاب در اين سال تحول است جهاد عملي با عزم و ابزار كامل، جوشش غرور ملي، اعتقاد راسخ به ارزش‌هاي معنوي كه در جهاد وجود دارد، رجحان كار و كوشش بر منافع و تعاملات فردي و گذشت از غرور و كبر ناشي از منيت‌هاي فكري و جناحي و مآلا به خدمت درآمدن بسياري از نيروهايي است كه ديروز در جبهه نظامي از مرز و بوم كشور دفاع مي‌كردند و امروز اين نبرد به ميدان‌هاي صنعتي و كشاورزي كه نياز وسيع به تغيير و تحول دارند بايد كشيده شود. در سال جهاد اقتصادي مديريتي حداقل در حد مديريت بحران است كه اگر اين اتفاق صورت نگيرد نتيجه و عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي و عمومي كشور چيزي بيش از سال قبل نخواهد بود. خصوصيت حاكم بر نظام و مردم كه مبتني بر نگره اسلام است و هر حركتي با نيت و توجه مي‌تواند به منزله جهاد تلقي شود و مديريت ناب و خالص با درك و شعور دين مبين اسلام مي‌تواند فرآيندي قابل قبول در حركت جهادي سال‌جاري را مديريت كند و از كشور پهناور و غني ما مدينه فاضله‌اي را به وجود آورد كه خواست مردم و مطالبه و دغدغه جدي ولايت است.
قطعا رهنمود رهبر انقلاب در انتخاب اين نماد به حسب ضرورت اجراي كامل طرح تحول اقتصادي است تا اين طرح در ابتداي مسير خود، با توزيع مبلغي به عنوان يارانه يك‌ هدف غايي قرار نگيرد زيرا يارانه‌بگير الزاما بايد در مسير توليد ثروت قدم بردارد و از مصرف‌كننده صرف ثروت و منابع خارج شود و با توليد ثروت از حداقل‌هاي رفاه اجتماعي به سطح استانداردهاي بين‌المللي برسد، در اين صورت هم رشد اقتصادي كشور بهبود خواهد يافت و هم بهره‌وري افزايش يافته و به تبع آن بيكاري در كشور محدود و نرخ آن مقبول خواهد شد. هنوز يادمان نرفته جهاد سازندگي در حالي كه اتاق مناسب براي مديران خود نداشت بزرگ‌ترين فعاليت‌هاي اقتصادي را در بخش‌هاي كشاورزي، صنعت و خدمات صورت مي‌داد و گروه عظيمي نيز در خدمت بخش‌هاي مختلف دفاع مقدس تمهيدات لازم را براي دفاع فراهم مي‌كردند. جهاد اقتصادي امروز با جهاد ديروز يك‌تفاوت اساسي دارد كه امروز در شرايط امنيت و آسايش و آرامش قرار داريم و اين مي‌تواند يك ‌فرصت ايده‌آل باشد براي كار بيشتر و سازندگي در اقصي‌نقاط كشور.

نويسنده : مجتبي شجاعي

منبع : روزنامه وطن امروز 1390/03/28



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در شنبه 28 خرداد 1390  ساعت 6:56 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



خبرگزاري فارس: سرپرست اداره ارشاد اسلامي ديلم گفت: در سال جديد و با همكاري هنرمندان سعي مي‌كنيم برنامه‌هاي فرهنگي هنري را با موضوع سال جهاد اقتصادي و پرتوي انديشه‌هاي هنرمندان اجرايي كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، مصطفي محسني صبح امروز در نخستين نشست اداري در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي ديلم با اشاره به روحيه همكاري و تعامل در ادارات گفت: هماهنگي و تعامل در امورات اداري موجب شور و نشاط كاري مي‌شود و فعاليت‌ها بازدهي خوبي به دنبال دارند.
وي افزود: با تقسيم وظايف و اجرايي كردن وظايف محوله توسط كاركنان نظم و انضباط اداري برقرار و امورات به نحو مطلوب پيش ميرود.
محسني تصريح كرد: در سال جديد و با همكاري هنرمندان سعي مي‌كنيم برنامه‌هاي فرهنگي هنري را با موضوع سال جهاد اقتصادي و پرتوي انديشه‌هاي هنرمندان اجرايي كنيم.
رئيس اداره ارشاد اسلامي ديلم مشاركت و تعامل هنرمندان براي پيشبرد اهداف را ضروري خواند و عنوان كرد: با توجه به وجود استعدادهاي درخشان هنري در ديلم، با شناسايي هنرمندان رشته‌هاي مختلف هنري زمينه را براي شكوفايي استعدادهاي هنري آنان فراهم مي‌كنند.
وي اضافه كرد: با توجه به نامگذاري امسال بنام سال جهاد اقتصادي، محور برنامه‌هاي خود را در اين بخش معطوف كرديم و بايد با همفكري هنرمندان در اين مسير گام برداريم.
محسني يادآور شد: شهرستان ديلم ظرفيت‌هاي هنري زيادي دارد و بايد با نشست‌هاي كارشناسي زمينه را براي حضور هنرمندان ديلمي در عرصه فعاليت‌هاي هنري در سطح استاني و كشوري فراهم كنيم.
رئيس اداره ارشاد ديلم خواستار حمايت مسئولان از فعاليت‌هاي هنري هنرمندان ديلمي شد و اذعان داشت: با حمايت‌هاي مادي و معنوي مسئولان مي‌توانيم اميدوار به موفقيت‌هاي چشمگيري هنري در ديلم باشيم.

منبع : خبرگزاری فارس



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در شنبه 28 خرداد 1390  ساعت 6:54 PM
نظرات 0 | لینک مطلب




  • تعداد صفحات :23
  •    
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • 8  
  • 9  
  • 10  
  • >  

POWERED BY RASEKHOON.NET