خبرگزاري فارس: معاون منابع انساني وزارت صنايع و معادن گفت: جهاد اقتصادي با راكد ماندن واحدهاي صنعتي محقق نمي‌شود بلكه در اين راستا بايد عزم عمومي و همت گسترده‌اي را آغاز كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، سعيد شريف‌زاده پيش از ظهر دیروز در در همايش بزرگداشت روز صنعت و معدن در اردبيل اظهار داشت: معتقديم صنعتگران بايد از مسئولان دعوت كنند تا از واحدهاي آنان بازديد كنند كه اين راهكار مي‌تواند سبب بيان و حل مشكلات واحدهاي صنعتي شود.
وي مسايل و مشكلات بخش صنعت استان را نبود هماهنگي و عدم حمايت از صنعتگران اعلام كرد و افزود: كارهاي تبليغي و فرهنگي زيادي نياز است تا اين صنعت معرفي شده و اردبيل را به يك استان صنعتي و معدني تبديل كنيم.
اين مسئول با اشاره به اينكه گره‌ها و مشكلات در همه جا وجود دارد، خاطرنشان كرد: بايد همگان در اين راستا آستين همت بالا بزنند و نمايندگان مجلس نيز با اقدام به اصلاح قانون در راستاي گره‌گشايي مشكلات تلاش كنند.
معاون منابع انساني وزارت صنايع و معادن ادامه داد: نمي‌شود بگوييم ولايت‌مداريم و پيرو رهبر هستيم اما در راستاي تحقق جهاد اقتصادي هيچ تلاشي انجام نمي‌دهيم.
وي بيان داشت: تحقق 2.5 ميليون شغل در سال 90 نيازمند جهادي بزرگ است كه بايد با استفاده از همت مسئولان و بركت حضور دولتمردان اين ميزان شغل محقق شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، شريف‌زاده در ادامه از راه‌اندازي صندوق توسعه ملي با 30 ميليارد دلار اعتبار خبر داد و افزود: در قانون هدفمند كردن يارانه‌ها آنگونه كه اين فرهنگ بايد، نهادينه نشده و مبالغي كه بايد از يارانه انرژي به حساب دولت واريز مي‌شد، محقق نشده است.
وي صنعتگران را داراي روحيه بلند توليد اعلام كرد و گفت: اميدواريم مشكلات اين صنعتگران در ستاد تسهيل كه مصوبات آن همچون مصوبات هيئت وزيران است مطرح و نسبت به حل آن اقدام كنند.

منبع : خبرگزاری فارس



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در پنج شنبه 9 تیر 1390  ساعت 3:55 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



خبرگزاري فارس: مديرعامل خبرگزاري موج يكي از مشكلات رسانه‌ها در تحقق جهاد اقتصادي را عدم اشراف خبرنگاران، دبيران و مديران رسانه‌ها بر موضوعات و مباحث اقتصادي دانست.

به گزارش خبرنگار جامعه فارس، محمودرضا اميني دیروز در نشست "نقش رسانه‌ها در تبيين جهاد اقتصادي " كه در سراي روزنامه‌نگاران ايران برگزار شد با اشاره به دلايل نامگذاري امسال به نام جهاد اقتصادي اظهار داشت: اين نامگذاري حكايت از آن دارد كه كشورمان مورد هجوم اقتصادي قرار گرفته و پايه‌هاي هويتي كشور مورد تهديد قرار گرفته است.

وي افزود: در واقع كشور مهياي آن شده است كه بخواهيم پايه‌هاي اقتصادي خود را بر مبناي ضرورت‌هاي كشور استوار، پايدار و مشكلات را مرتفع كنيم و دشمن متوجه اين معنا شده كه نظام گام‌به‌گام در حال تثبيت فضاي اقتصادي خود است.

اميني با بيان اينكه اگر رسانه‌ها شرايطي كه كشور در آن قرار دارد را درك كنند ديگر خود را به عنوان يك متغير در اين معادلات نمي‌دانند بلكه به عنوان يك كنشگر اصلي خواهند ديد، خاطرنشان كرد: واقعيت اين است كه رسانه‌ها مي‌توانند تمايلات و افكار عمومي را به سمت و سويي كه ضرورت دارد جهت بدهند و آمادگي لازم را در مردم فراهم سازند.

مديرعامل خبرگزاري موج، جهاد اقتصادي را داراي بار ديني دانست و تصريح كرد: بايد گفتمان ديني در اين مسئله بروز و ظهور داشته باشد؛ مردم بايد نسبت به اين تهديدها، آگاه شوند كه چه چيز آنها را تهديد مي‌كند و اينكه اهداف جهاد اقتصادي چيست.

* جهاد اقتصادي ضرورتي كه همه بايد آماده اين جهاد شويم
--------------------------------------------------------------------------

وي با بيان اينكه در جهاد دفاعي مشخص بود كه دشمن به خاك كشور حمله كرده و قصد تصرف جغرافياي ما را دارد، يادآور شد: در جهاد اقتصادي هم مي‌خواهند ما را تسليم خود كنند و بايد ببينيم كه چه نقاط ضعفي داريم و بايد چگونه آرايشي را به خود بگيريم؛ در اين ميان نقش رسانه‌ها اين است كه تمام اين ابعاد را دنبال كنند و باور عمومي به اين نكته برسد كه جهاد اقتصادي يك ضرورت است و همه بايد آماده اين جهاد شويم.

مديرعامل خبرگزاري موج بخش عمده تهديدات دشمن در شرايط فعلي را متوجه تهديدهاي اقتصادي دانست و افزود: در اين ميان رسانه‌ها بايد مهياي يك كنش با جهاد اقتصادي شوند؛ كشورمان در مسائل اقتصادي مشكلات زيادي را داشته و دشمنان اين نقاط ضعف را شناخته‌اند لذا ساختارهاي ما بايد كاملا مهيا و آماده جهاد اقتصادي باشد.

* لزوم نظارت آگاهانه و عالمانه رسانه‌ها بر دولتمردان و نخبگان
--------------------------------------------------------------------------

اميني با طرح اين سؤال كه آيا رسانه‌هاي كشور ساختارهايشان براي حركت جهادگونه آماده است، گفت: يكي از وظايف ذاتي رسانه‌ها نظارت بر رفتارها و كنش‌هاست و تصور مي‌كنم كه رسانه‌ها بايد به دولتمردان و نخبگان نظارتي آگاهانه و عالمانه داشته باشند و بدانند دنبال چه هستيم.

وي شناسايي نقاط آسيب در بخش‌هاي مختلف را يكي از وظايف رسانه‌ها دانست و يادآور شد: بايد اين نقاط آسيب‌ شناسايي شود و به دولت تحويل شود همچنين رسانه‌ها بايد توجه داشته باشند انتقادهاي آنها بايد عالمانه باشد و نه به‌صورت انتقام.

مديرعامل خبرگزاري موج با پرهيز رسانه‌ها از برجسته‌ كردن صرف نارسايي‌هاي دولت اظهار داشت: رسانه‌ها بايد ببينند كه چطور مي‌توانند مشكلات را انتقال دهند كه باعث ترميم آنها شود.

* بايد حوزه نفوذ سخت‌افزاري و نرم‌افزاري رسانه‌ها را افزايش دهيم
------------------------------------------------------------------------------

وي يكي از مشكلات رسانه‌ها در تحقق جهاد اقتصادي را عدم اشراف خبرنگاران بر موضوعات و مباحث اقتصادي دانست و گفت: حتي دبيران، سردبيران و مديران مسئول مطبوعات و رسانه‌ها نيز در حوزه مسائل اقتصادي از دانش كافي برخوردار نيستند و از سويي بايد مشخص شود كه رسانه‌ها چه سازماني دارند تا نقش آنها در تحقق جهاد اقتصادي را مشخص كند.

مديرعامل خبرگزاري موج با بيان اينكه در اجرا و تحقق جهاد اقتصادي بايد براي رسانه‌ها نقش و مسئوليت قائل شد، خاطرنشان كرد: بايد رسانه‌ها را توانمند كنيم و حوزه نفوذ سخت‌افزاري و نرم‌افزاري آنان را افزايش دهيم.

در ادامه "نشست نقش رسانه‌ها در تبيين جهاد اقتصادي " رئيس مركز ملي رقابت، تحقق جهاد اقتصادي را منوط به هماهنگي تمامي قوا دانست و اظهار داشت: براي رسيدن به جهاد اقتصادي بايد برخي نواقص در سياست‌سازي و سياست‌گذاري‌هاي اقتصادي كشور رفع و نقشه راه تهيه شود و 3 قوه اشكالات خود را در سياست‌گذاري و سياست‌سازي براساس آن رفع كنند.

پژويان با بيان اينكه قواي مقننه، مجريه و قضاييه بايد با هماهنگي كامل و با هم‌پوشاني فعاليت‌هاي يكديگر، زمينه پيشرفت و تحقق جهاد اقتصادي را فراهم كنند، خاطرنشان كرد: اما در رابطه با وظيفه رسانه‌ها بايد گفت كه رسانه‌ها وظيفه ندارند كه به مردم بگويند كه آنها بايد چه كاري انجام دهند و بنده به عنوان يك اقتصاددان به خود اجازه نمي‌دهم كه بگويم مردم بايد چه كاري انجام دهند بلكه من به قوه مجريه، قضاييه و مقننه مي‌گويم كه بايد چه كاري كنند.

رئيس مركز ملي رقابت در ادامه جهاد اقتصادي را به معناي رفع اشكلاتي دانست كه در قواي مجريه، مقننه و قضائيه وجود دارد و تصريح كرد: تعيين نقشه راه به معناي رفع اين مشكلات است و در واقع با نقشه راه مشكلات هر يك از قوا و وظايف آنان مشخص مي‌شود.

* رسانه‌ها انحرافات قوا را شفاف بيان كنند
--------------------------------------------------

پژويان با بيان اينكه هميشه مردم كار خود را به خوبي انجام مي‌دهند و در واقع برخي سياست‌گذاري‌ها از سوي دولتمردان باعث بروز مشكلات مي‌شود، متذكر شد: وظيفه رسانه‌ها اين است كه در هرجا انحرافي از قوا مشاهده مي‌كنند آن را به‌صورت شفاف منعكس كنند و اين مشكلات را در جلوي حكومت و مردم بگذارند و به نقد آن بپردازند تا موضوع شفاف شود.

وي با تأكيد بر اين نكته كه با توجه به ثروت ملي، منابع طبيعي و دسترسي به تكنولوژي‌هاي برتر دنيا در كشورمان مي‌توانيم جهاد اقتصادي را به اهداف عاليه آن برسانيم، اظهار داشت: اگر مديريت اقتصادي كشور نقشه راه جهاد اقتصادي را به خوبي تبيين كند و رسانه‌ها نيز آن را كنترل كنند ديگر هيچ كسي وظيفه خود را به دوش ديگري نخواهد انداخت.

منبع : خبرگزاری فارس



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در پنج شنبه 9 تیر 1390  ساعت 3:52 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



خبرگزاري فارس: فرماندار شهرستان خرم‌دره گفت: همه ارگان‌ها بايد در راستاي تحقق شعار سال اقدام كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، رحيم نوري‌پور شامگاه سه‌شنبه در جلسه ستاد جهاد اقتصادي در شهرستان خرم‌دره اظهار داشت: پيگيري مكرر و اجراي سريع پروژه‌هاي عمراني جامه عمل پوشاندن به شعار سال است.
وي با بيان اينكه همه ادارات بايد با تلاش و پيگيري مستمر در حوزه فعاليت خود براي تحقق شعار جهاد اقتصادي اقدام كنند، افزود: عملكرد ارگان هاي مختلف شهرستان بايد به فرمانداري شهرستان اعلام شود.
فرماندار شهرستان خرم‌دره با بيان اينكه ضروري است كميته‌هايي متشكل از ادارات مختلف تشكيل شود، تصريح كرد: رؤساي اين كميته‌ها عملكرد خود را در قالب لوح فشرده و به صورت پاورپوينت در جلسات آتي ستاد ارائه كنند.
وي ادامه داد: همه روساي ادارات شهرستان بايد به صورت جهادي نقش خود را اجرا كرده و گزارش عملكردهاي خود را به صورت مصور به دبيرخانه ستاد ارسال كنند.
نوري‌پور از مديريت جهاد كشاورزي شهرستان خواست به منظور ثبت‌نام كشاورزان در فروش اينترنتي گندم اطلاع‌رساني و آگاهي لازم را به كشاورزان بدهند.
همچنين معاون فرماندار شهرستان خرم‌دره در سومين جلسه شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر شهرستان خرم‌دره با تبريك هفته قوه قضائيه و هفته مبارزه با مواد مخدر‌، بر اطلاع‌رساني از اقدامات و برنامه‌هاي اجرايي در هفته مبارزه با مواد مخدراز سوي اعضا تاكيد كرد.
ذكرالله كاظمي اجراي شش طرح در سه ماهه نخست سال جاري در مدارس توسط آموزش و پرورش، وجود خلأهاي قانوني در نگهداري قبل‌، حين و بعد از دستگيري معتادان مواد مخدر براي مسئولان انتظامي تاكيد كرد.
وي از افزايش ميزان كشفيات مواد مخدر و دستگيري‌ها در سه ماه نخست سال جاري نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و يادآور شد: در اين زمينه موفقيت‌هاي مطلوبي كسب شده است.
معاون فرماندار شهرستان خرم‌دره برگزاري دوره‌هاي آموزش پيشگيري از مصرف مواد مخدر، توجه بيشتر به مناطق آلوده به مصرف مواد مخدر را مهم ارزيابي كرد.

منبع : خبرگزاری فارس



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در چهارشنبه 8 تیر 1390  ساعت 1:02 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



خبرگزاري فارس: امام جمعه چناران گفت: يكي از راه‌هاي تحقق جهاد اقتصادي، ترويج فرهنگ وقف است و از راه‌هايي است كه مي‌توان مجاهده داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، حجت‌الاسلام مظفر تاجي صبح امروز در نشست خبري جشنواره وقف و رسانه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دين مبين اسلام، دين جامع و كامل است كه در اين مكتب حيات بخش براي همه افراد و اقشار حق و حقوقاتي در نظر گرفته شده و وقف نيز از موضوعاتي است كه در اسلام درباره آن بسيار سفارش شده است.
امام جمعه چناران افزود: براي اجراي هر نوع برنامه و مراسمي كه در راستاي ارزش ديني و الهي برگزار مي‌شود، دين اسلام داراي برنامه است.
وي با بيان اينكه وقف يكي از برنامه‌هاي حيات بخش اسلام است، ادامه داد: وقف به معناي توقف است، يعني مالكيت يك مجموعه متوقف مي‌شود و در اختيار مجموعه ديگري قرار مي‌گيرد و هر فردي اختيار دارد كه اموال خود را در هر راهي كه مايل است خرج كند.
امام جمعه چناران گفت: اما بهترين سرمايه‌گذاري كه آخرت شخص را تضمين مي‌كند مسئله وقف است و باقيات الصالحاتي براي فرد واقف است.
تاجي افزود: عملكرد پيشوايان و بزرگان ديني ما درباره موضوع وقف نشان دهنده اهميت آنان به اين امر است و آب‌هايي كه در هتل‌ها و رستوران‌هاي مكه به مصرف مي‌رسد همگي از چاه‌هايي است كه توسط حضرت علي(ع) حفر شده و در راه خدا و براي نيازمندان و امور عام المنفعه وقف شده است.
وي اضافه كرد: با توجه به سابقه درخشان و طولاني وقف و همچنين زيبايي‌هايي كه در سايه موقوفاتي همچون مساجد، بقاع متبركه و حسينيه‌ها وجود همگي در اين زمينه مسئول هستيم.
امام جمعه چناران تصريح كرد: همه در اين زمينه مسئوليت دارند، به ويژه مبلغان و روحانيون كه در خط مقدم ترويج فرهنگ وقف قرار دارند.
تاجي با اشاره به نقش رسانه‌ها ادامه داد: نقش رسانه‌ها در اين زمينه نقشي روشن و ملموس است و بايد با استفاده از امكانات، اطلاع رساني مناسبي در جهت آشنايي مردم با موضوع وقف و ترويج فرهنگ وقف در جامعه انجام دهند.
نخستين جشنواره تجلي وقف و بقاع متبركه در رسانه در مرداد ماه 90 در مشهد برگزار مي‌شود.

منبع : خبرگزاری فارس



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در چهارشنبه 8 تیر 1390  ساعت 1:00 PM
نظرات 0 | لینک مطلب



خبرگزاري فارس: عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: لحن تخريبي و زير سؤال بردن آمارهاي مسئولان "جهاد اقتصادي " كه يكي از مسائل مهم عدالت اجتماعي است و احتياج به همكاري همه دارد را زير سؤال برده و محقق نمي‌كند.

آيت‌الله عبدالمحمود عبداللهي‌ نماينده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبري و قائم‌مقام جامعه مدرسين حوزه علميه قم در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينكه "زير سؤال بردن آمارهاي مسئولان عالي سه قوه اقدامي نادرست است " اشاره كرد و اظهار داشت: همانگونه كه يكي از اركان به وجود آمدن نظام و انقلاب اسلامي يكپارچگي و وحدت بوده، طبيعي است كه تداوم نظام و بقاي آن نيز با حفظ يكپارچگي و وحدت محقق مي‌شود.

وي تصريح كرد: اگر نظام مي‌خواهد به اهداف فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي خود دست پيدا كند، بايد يكپارچگي داشته باشد؛ اگر جمهوري اسلامي بخواهد الگوي يك اقتدار سياسي براي كشورهاي جهان باشد و آن‌را حفظ كند، بايد وحدت داشته باشد.

عبداللهي با بيان اينكه موضع‌گيري‌هاي منفي نسبت گزارشات و اقدامات مسئولان و كساني كه به نظام خدمت مي‌كنند، در جامعه ايجاد التهاب مي‌كند و موجب تعارض در جامعه مي‌شود، گفت: در اين صورت وحدت نظام اختلال پيدا كرده و بي‌اعتمادي مردم را به دنبال خواهد داشت.

وي ادامه داد: مسئولان و رسانه‌ها بايد به‌گونه‌اي عمل كنند كه يكپارچگي و وحدت حفظ شده و اعتماد نسبت به مسئولان از بين نرود، البته ‌
اين به معناي بيان نكردن انتقادات يا اعمال نكردن نظارت نيست، بلكه منظور اين است كه اين مسائل نبايد رسانه‌اي شده و تريبون‌ها باز باشد بلكه مي‌تواند غيرعلني باشد؛ احياناً اگر ضرورت دارد و اگر لازم است كه علني شود، آن هم به زبان منطقي و نه تخريبي باشد.

‌عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: لحن تخريبي كه ايجاد التهاب كرده و گزارشات را زير سؤال ببرد، براي مردم ايجاد نگراني مي‌كند و اهداف اجتماعي، اقتصادي و جهاد اقتصادي كه يكي از مسائل مهم عدالت اجتماعي است و احتياج به همكاري همه دارد را زير سؤال مي‌برد و مانع تحقق آن مي‌شود.

وي در خاتمه خاطر‌نشان كرد:‌ از نظر شرعي و اخلاقي نيز تا اطمينان به مسئله‌اي نداشته باشيم، نبايد آن‌را مطرح كنيم؛ جاهلانه و بر اساس شايعه و شنيده‌ها نبايد اظهار‌نظر كرد، همچنين توصيه شده بر اساس شايعات نبايد صحبت شود ‌و حتي اگر هم قطعي شود، بايد به شكلي باشد كه ايجاد بحران نكند.

منبع : خبرگزاری فارس



 نگاشته شده توسط مهدی علیزاده در چهارشنبه 8 تیر 1390  ساعت 12:58 PM
نظرات 0 | لینک مطلب




  • تعداد صفحات :7
  •    
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  

POWERED BY RASEKHOON.NET