کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
حجت الاسلام و المسلمين حاج شيخ محمد علي عربي مدير مدرسه علميه حاج شيخ کاشمر
 
 
 
 
 
 
 
مرحوم حجت الاسلام و المسلمین محمد علی عربی
 
 
 
 
سلام بر محمد علی عربی .خدایش رحمت کند .چه
 
زود شش سال از ارتحالش سپری شد . اومردی بود
 
از دیار آزاد مردان دلیر مردی بود ازتبار دریا دلان
 
 
طلبه ای ساده زیست رزمنده ای مقاوم مقلد خوبی
 
برای امام خمینی پیرو ولایت فقیه دوستدار مقام
 
معظم رهبری.محب اهل بیت (ع)بصیر . آگاه . چون کوه دربرابر دشمنان .صخره ای نستوه در برابر رنجها.مشکلات . ‌ونا مهربانیها . دوستی دانا .وفادار .خاضع ومتواضع.برادری دلسوز .الگوی نظم وتقوی دربین طلاب کاشمری مقیم قم .یک انقلابی واقعی. باسواد .روشنفکر .زجر کشیده وزندان رفته دوران ستم شاهی .داغش دل دوستان را جریحه دار ساخت .ویادش تسلی بخش دلها است . اوهرگز نمی میرد .زیرا مردان خدائی مرگ پشت سر ندارند ابدانشان مفقوده است لکن آثارشان فی القلوب موجوده .قلم شکسته چون منی کی قادر به ترسیم اوصافش توان بود
روحش شاد
 
دوست وبرادر شما "علی اسماعیلی کریزی
 
 
 
"تاریخ رحلت ایشان ششم دیماه سال یکهزاروسیصدوهشتادونه هجری شمسی می باشد."
شکلک های محدثه
http://baghdasht1.blogfa.com/
"خراسان رضوی،شهرستان کاشمر"
 

ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 7:55 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

مرحوم حجت الاسلام حاج محمدعلی عربی، مدیر مدرسه علمیه حاج شیخ کاشمر دار فانی را وداع گفت

 

 

به گزارش روابط عمومي حوزه علميه خراسان حجت الاسلام و المسلمين حاج شيخ محمد علي عربي مدير مدرسه علميه حاج شيخ کاشمربر اثرعارض قلبی درگذشت


بنا براين گزارش حجت الاسلام و المسلمين محمد علي عربي از سال 1346 تحصیلات حوزوی خود در حوزه علميه کاشمر آغاز نمود.


وی برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم مهاجرت ودر مدرسه فيضيه و از محضر حضرات آیات مشكيني و نوري همداني و... بهره گرفت.


او در مدت حیات خود سابقه یک دوره نمایندگی مردم کاشمر، بردسكن، خليل آباد در دومين دوره مجلس شورای اسلامی و فرماندهی سپاه کاشمر را برعهده داشت و پس از دوران نمايندگي حضور در حوزه علميه را جهت تربيت طلاب برگزيد و در طي ساليان اخير به تدريس در حوزه و برگزاري جلسات سخنراني مشغول بود


مرحوم حجت الاسلام و المسلمين حاج محمد علي عربي از سال 1382 مديریت مدرسه علميه حاج سلطان و حاج شيخ كاشمر را بر عهده گرفت و علاوه بر اهتمام به پرورش و آموزش طلاب به بازسازی مدرسه علمیه حاج شیخ همت گمارد و با تلاش و پیگری های آن مرحوم و مساعدت مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، این مدرسه در چهار طبقه نو سازی شد.
 

حوزه علمیه خراسان ضایعه درگذشت این روحانی متعهد را به جامعه روحانیت کاشمر، و خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض می نماید.

 

 

كد خبر: 3081  |  تاریخ درج خبر: 89/10/07  

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 7:46 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 
کد خبر: ۸۲۳۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷
 
 
 
 
 

محل میلاد و عروج حضرت مسیح(ع)کجا بود؟ 

622 سال پیش از هجرت پیامبر(ص)، عیسی مسیح(ع) در فلسطین امروزی دیده به جهان گشود.
 عقیق:622 سال پیش از هجرت پیامبر(ص)، عیسی مسیح(ع) در فلسطین امروزی دیده به جهان گشود و در همان جا هم عروج کرد. آن هم از مادری باکره به نام مریم بنت عمران. مادری که تهمت های سنگین بزرگان یهود را تحمل کرد و راضی به تقدیر الهی بود.
 
دشمنی با بزرگان از بدو تولد تا پایان ادامه دارد. اگر فرستاده به حق خدا باشید، دیگر زمانی برای داشتن زندگی راحتی به دور از تنش با دشمنان را ندارید. چه برسد به اینکه بخواهید، انسان ها را به دینی مخالف دین موجود هدایت کنید. مسیح(ع) هم از زمان تولد، دشمنی یهودیان را می دید و تا پایان دقایق زندگیش در دنیا و پیش از عروج به آسمان ها، این موضوع را لمس کرد.
 
آیت‌الله سیدهاشم بطحائی گلپایگانی، نماینده استان تهران در مجلس خبرگان رهبری و کارشناس مذهبی، در خصوص دشمنی با حضرت مسیح گفت: دشمنی یهود با مسیحیت، مانند دشمنی بنی امیه با بنی هاشم بود. همان گونه که بنی امیه سعی کردند با کشتن امام حسین(ع) نسل اهل بیت(ع) را از میان بردارند، یهود هم می خواست با قتل مسیح(ع)، وی را آخرین فرستاده بداند و دیگر پیامبری روی زمین نباشد.
 
وی افزود: این در حالی است که حضرت مسیح مبارزه مستقیم با یهود نکرد. همان گونه که خاندان پیامبر هم به تعبیر قرآن با کافران کاری نداشتند. خداوند دراینباره در آیه آخر سوره کافرون می فرمایند: «لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ» (دين شما براى خودتان و دين من براى خودم.) 
بطحائی گلپایگانی در خصوص ادامه داشتن خصومت یهود اظهار کرد: یهودیان، کینه هایشان نسبت دین های الهی را در دل نگه داشته و آن را به اقوام و فرقه هایی چون بنی امیه، بنی عباس، وهابیت و آل سعود منتقل کردند. خوی یهودیان، همیشه دشمنی با کسانی بود که، کانون توجهات را از این فرقه، دور می کردند. 
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه بیان کرد: به اذن خداوند، عیسی مسیح(ع) زنده ماند و خونش روی زمین ریخته نشد. قرآن کریم در اینباره می فرماید: «وَقَوْلِهِمْ إِنَّا قَتَلْنَا الْمَسِيحَ عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ رَسُولَ اللَّهِ وَمَا قَتَلُوهُ وَمَا صَلَبُوهُ وَلَكِنْ شُبِّهَ لَهُمْ وَإِنَّ الَّذِينَ اخْتَلَفُوا فِيهِ لَفِي شَكٍّ مِنْهُ مَا لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ إِلَّا اتِّبَاعَ الظَّنِّ وَمَا قَتَلُوهُ يَقِينًا» (و گفته ايشان كه ما مسيح عيسى بن مريم پيامبر خدا را كشتيم و حال آنكه آنان او را نكشتند و مصلوبش نكردند ليكن امر بر آنان مشتبه شد و كسانى كه در باره او اختلاف كردند قطعا در مورد آن دچار شك شده‏ اند و هيچ علمى بدان ندارند جز آنكه از گمان پيروى مى كنند و يقينا او را نكشتند.)
 
این کارشناس مذهبی در خصوص اینکه چرا حضرت مسیح(ع) زنده ماندند و به آسمان ها رفتند، اظهار کرد: مسیح(ع) از خلقتشان تا عروجشان سرشار از اتفاقات عجیب و غیر معمول است. بنابراین پیدا کردن فلسفه اتفاقات حضرت(ع) شاید کار انسان ها نباشد. عروج ایشان به آسمان ها هم تقدیر الهی است و علتش بر ما پوشانده است، اما دلیل واضحی که می توان برای این کار دانست، این است که با مرگ ایشان، نسل پیامبران بعدی نیز به خطر می افتاد. 
 
وی در خصوص نبود دشمنی میان مسیحیان و یهودیان گفت: با وجود ظلمی که یهودیان به مسیحیان کردند، اما مسیحیان با یهودیان دشمن نیستند و با آنان تعامل دارند. نبود شکاف میان این دو رذایلشان را مشترک کرده است. بر خلاف مسیحیت، مسلمانان به دستور ائمه معصومین(ع) خود را جدا از بنی امیه دانسته و میان خود و آن ها شکاف عمیقی ایجاد کردند.
 
بطحائی گلپایگانی در پایان اضافه کرد: علاوه بر این نشانه صلیبی که برای مسیحیان مقدس است و آن را به گردن می اندازند، خود جای سوال دارد. چرا صلیبی که به گفته خود مسیحیان، پیامبرشان را به وسیله آن کشتند، باید مقدس باشد. مگر این وسیله ای نبوده که با آن بزرگ دینشان کشته شده است. بنابراین راهی که مسیحیان طی می کنند، در پیروی از حضرت عیسی(ع) و دین الهی ایشان نیست.
 


منبع:باشگاه خبرنگاران

 

 

 

 

شکلک های محدثهhttp://barrud.rasekhoonblog.com/

 

 

 

 

 

ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:53 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

تصویر شهیدی که بر دیوار اتاق رهبر انقلاب است

 

شهدا

 

تصویر شهیدی که بر دیوار اتاق رهبر انقلاب است shahid4324

 

حمید داودآبادی نویسنده و وبلاگ نویس عرصه دفاع مقدس در جدیدترین مطلب زیبایی که در وبلاگ خود به نگارش در آورده به ذکر خاطره‌ای از دیدارش با رهبر انقلاب اشاره کرده که در زیر آن را می‌خوانید:

 

اوایل بهمن ماه ۱۳۷۷ بود و بعد از ماه مبارک رمضان. همراه «مسعود ده نمکی» و فرزندانم سعید و مصطفی – که آن موقع هفت، هشت سال بیشتر نداشتند – خدمت مقام معظم رهبری بودیم. نماز جماعت مغرب و عشا در جمع کوچک مان به امامت آقا خوانده شد و آقا همان جا روی سجاده برگشت رو به ما و حال و احوال و گپ و گفت شروع شد. تازه نشریه شلمچه، به ضرب و زور «عطاالله مهاجرانی» وزیر ارشاد اصلاحات تعطیل و قلع و قمع شده بود.

 

مسعود تقویم زیبایی را که در نوع خود در آن زمان بی نظیر بود، با خود آورده بود تا تقدیم آقا کند. سررسید جالب «یاد یاران» با تصاویر رنگی شهدا که در نوع خود اولین بود. آقا، سررسید را گذاشت جلویش و شروع کرد به تورق. برای هر کدام از شهدا که تصویرش را می دید، خاطره یا نکته ای می گفت.

 

از شهید «سیدمجتبی هاشمی» که فرمود: «آقا سید برای خودش در آبادان حال و هوایی داشت.» تا شهید «عباس بابایی» که آقا خواب زیبایی را که چند شب قبل از آن شهید دیده بود، تعریف کرد.

 

شهید «محمود کاوه» که آقا از آشنایی اش با خانواده آن عزیز در مشهد گفت و شهیدان دستواره که چند روز قبل از آن، به سر مزار آن سه برادر شهید رفته بود و …

 

هر کدام از تصاویر زیبا، احساس آقا را با خود همراه داشت. مثلا عکس شهید «علی اشمر» – قمرالاستشهادیین لبنان – برای آقا خاطره آخرین دیدار پدر آن شهید و برادر بزرگ تر او محمد را به همراه داشت، که حاج منیف گفته بود:«آقا، من حاضرم همین پسرم محمد را هم به راه اسلام و ولایت فدا کنم.» و آقا که بر پیشانی محمد بوسه زده بود؛ و چندی بعد، محمد اشمر در عملیات مقاومت جنوب لبنان، با گلوله صهیونیست ها که بر پیشانی اش نشست، به شهادت رسیده بود.

 

از بقیه بگذریم.

 

همه اینها را گفتم تا به این جا برسم.

 

آقا در بین صحبت هایش فرمود:

 

«تصویر شهیدی در اطاق من هست که بسیار زیباست و خیلی به آن علاقه دارم.»

 

وقتی پرسیدم متعلق به کدام شهید است؟ ایشان فرمود که نامش را نمی دانم. سپس به آقا میثم – فرزندش – گفت که برود و آن عکس را بیاورد.

 

دقایقی بعد که صحبت ها درباره عظمت شهدا گل انداخته بود، آقا گفت:

 

«حتما باید شما اون عکس رو ببینید.»

 

سپس رو به میثم کرد و مجددا گفت: «شما برو اون عکس شهید رو از اطاق من بیار.»

 

که آقا میثم رفت و سرانجام عکس را آورد.

 

کارت پستال کوچکی بود از شهیدی با بادگیر آبی، که بر زمین تفتیده شلمچه آرام گرفته بود.

 

آن عکس را قبلا دیده بودم. عکسی بود که «موسسه میثاق» منتشر و پخش کرده بود. زیر آن هم نام شهید را نزده بودند.

 

عکس را که آورد، آقا با احترام و ادب خاصی آن را به دست گرفت و رو به ما نشان داد. همان طور که آن را جلوی چشم ما گرفته بود، فرمود:

 

«شما به چهره این شهید نگاه کنید، چقدر معصوم و زیباست … الله اکبر … من این را در اطاق خودم گذاشته ام و به آن خیلی علاقه دارم.»

 

ناگهان یاد کلامی از دوست عزیزم «حسین بهزاد» افتادم.

 

چندی قبل از آن، حسین همان عکس را نشانم داد و نکته بسیار مهمی را تذکر داد. آن شهید جوان با سربند خود لوله اسلحه اش را بسته بود و …

 

به آقا گفتم:

 

«آقا، یک نکته مهمی در این عکس هست که مظلومیت او را بیشتر می رساند.»

 

آقا نگاه عمیقی به عکس انداخت و با تعجب پرسید که آن نکته چیست؟ که حرف حسین بهزاد را گفتم:

 

« این بسیجی، با سربند خود لوله اسلحه اش را بسته که گرد و خاک وارد لوله اسلحه نشود. یعنی این شهید هنوز به خط و صحنه درگیری نرسیده و با اسلحه اش هنوز تیر شلیک نکرده است.»

 

با این حرف، آقا عکس را جلوتر برد و در حالی که نگاهش را به آن عزیز دوخته بود، با حسرت و با حالتی زیبا فرمود:

 

« الله اکبر … عجب … سبحان الله … سبحان الله »

 

دست آخر، آقا مسعود زرنگی کرد و از آقا خواست تا اجازه دهد عکس آن شهید را به عنوان یادگار به او بدهد. آقا هم پذیرفت و روی دست راست شهید بر عکس، امضا کرد و به عنوان یادگار به مسعود داد.

 

دیدن این مطلب باعث شد تا این خاطره آقا را درباره شهید را ذکر کنم.

 

عکس شهید   تصویر شهیدی که بر دیوار اتاق رهبر انقلاب است shahid753
تصاویر شهدا

 

مزار این شهید کجاست؟

 

چندی پیش در یکی از خبرگزاری‌ها مطلبی پیرامون این شهید به همراه نامش منتشر شد که باعث گردید این تصویر این شهید از گمنامی در بیاید.

 

هادی ثنایی‌مقدم یازدهم تیرماه ۱۳۵۱ در شهرستان لنگرود به دنیا آمد. این نوجوان بسیجی روز ۲۳ دی‌ماه سال ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی «شلمچه» به شهادت رسید اما پیکرش هیچگاه بازنگشت.

 

ظاهرا در گلزار شهدا، نمایشگاه عکسی از شهدای کشورمان برپا بوده است. مادر شهید ثنایی‌مقدم به تصاویر شهدا نگاه می‌کند و به یک عکس خیره می‌شود و ناگهان فریاد می‌زند این هادی منه…. این هادی منه… .

 

 

 

 

 

شکلک های محدثه

 

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/


ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:52 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

بصره:

 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431600910167824_1%20124.jpg

 

 

 

بصره به معنای  زمین سخت، سنگلاخ و پرسنگریزه است شهر بصره نخستين شهر اسلامي ساخته شده درعراق است كه در سال 14 هجری قمری  تأسيس شد است  و زمان ساخت آن شش ماه قبل از تأسيس کوفه بوده است. به کوفه وبصره عراقین هم گفته شده است ، اين شهر در آغاز محل استقرار لشكريان اسلام بود و گفته شده است كه اين شهر بر بقاياي پادگان ايرانيان، در منطقه‌اي به نام الخربيه  ساخته شده است  شهر بصره نقش مهمي در تاريخ و علوم اسلامي ايفا كرده و يكي ازمراکز مهم  مدارس  فقه و كلام و زبان عربي به شمار مي‌رفته است. لقب‌های قبة الاسلام و خزانة العرب هم به آن داده‌اند.بصره یکی از شهرهای مهم و بزرگ و بندری عراق در کنار اروندرود و نزدیک خرمشهر است و دارای کشتزارها و نخلستان‌های بسیاری است.ومدتی هم پایتخت امویان شد ه بود .

برخی اماکن زیارتی،سیاحتی بصره

1-      مسجد جامع بصره ،که به مسجد امام علی( ع) شهرت دارد ونخستین مسجد ساخته شده در عراق است ، جائی است که حضرت امیرالمؤمنین (ع) پس از واقعه جمل در این مسجد نماز گزاردند. و درباره آن پيشگويي نمودند، که سيل عظيمي اين مسجد را غرق خواهد کرد، صدها سال بعد اين سيل به وقوع پيوست  و  اين مسجد غرق شد واین حادثه جزء غيب‌گويي‌هاي آن حضرت شمرده شد. امروزه از اين مسجد تنها قسمتي از گلدسته و باروي آن باقي مانده است .

2-      آرامگاه زیدبن صوحان  از یاران باوفای امیر المؤمنین( ع) که در سال 36 هجری قمری در جنگ جمل به شهادت رسید که شرح مختصری از زندگی وی گذشت ، وآرامگاهش درمنطقه کوت الزین شهر بصره است .

3-      قبر حسن بصری، از تابعین ومشایخ مشهور صوفیه است ،نامش حسن پسر یسار ملقب به ابو سعید و یا حسن بصری است او در سال ۲۱ هجری قمری درمدینه  منوره متولد شده است از نظر عامه مردم مورد احترام بوده ویکی از زهاد ثمانیه وبزرگ فرقه قدریه محسوب می گردد، ولی نسبت به امیر المؤمنین (ع ) کوتاهی کرده بلکه مخالفت هائی نیز از او نقل شده است،براین اساس در  جنگ جمل شرکت نکرده است ،بلکه از سپاه عایشه حمایت می کرد ه ومورد تأیید  علمای شیعه نمی باشد  او در ده سال آخر عمرش بسیار ضعیف شده بود، اما چنان نبود که بر بستر افتاده باشد و به نماز جماعت و همچنین نماز جنازه حاضر نشود حسن بصری شب جمعه ابتدای رجب سال 110 هجری در حالی که 88 سال عمر داشت دربصره درگذشت و شاگردانش او را غسل داده و بعد از نماز جمعه  اورا به خاک سپردند ،

 

4-      ملا صدرای شیرازی ،فیلسوف شهیر، او در روز نهم جمادی الاول سال 980 هجری قمری درمحله قوام شیراز دیده به جهان گشود  پدرش خواجه ابراهیم قوام او را محمد نام نهادملاصدرا در سن ۶ سالگی به همراه پدرش به  قزوین رفت و دوران نوجوانی وجوانی اش را در آن سامان سپری کرد، او درمدرسهٔ  (التفاتیه) قزوین حجره‌ای داشت که هم اکنون نیز برای بازدید ، طلبه‌ها، و گردشگران، پابرجااست، سنگ بنای پیشرفت علمی اودر حوزه‌های علمیهٔ قزوین بود. در همان‌جا با شیخ بهایی و میرداماد آشنا شد و پس از انتقال پایتخت به اصفهان، با استادانش به اصفهان مهاجرت نمود.

ملاصدرا پس از کسب درجهٔ اجتهاد، به تدریس در مدرسهٔ خواجه پرداخت، اما از آنجایی که نظریاتش در برخی مسائل فقهی با بیشتر دانشمندان قشری اصفهان متفاوت بود، او را به بدعت‌گذاری در دین متهم ساختند و خواهان اخراج او از مدرسه و در نهایت تبعید او از اصفهان شدند. بدین سان ملاصدرا از اصفهان تبعید شد. ودرکهک قم ساکن شد

ملاصدرا در دوران تبعید جهت تدریس علوم دینی به برخی از  حوزه‌های علمیه  رفت اما به او اجازه درس وبحث نمی‌دادند. و او را مرتد اعلام می‌کردند.ملاصدرا به مدت ۵ یا ۷سال در کهک قم و در تبعید زیست، اما هرگز کار تدریس و پژوهش را رها نکرد و در همان روستای کوچک و دورافتاده به برگزاری جلسات درس مبادرت نمود.حکومت صفوی و در رأس آنان شاه عباس تمایلی به تبعید ملاصدرا از اصفهان نداشتند و شاه عباس به اجبار علمای اصفهان به این کار تن داد. از این رو، الله وردی خان  حاکم فارس، بر آن شد که برای این دانشمند در شیراز مدرسه‌ای ساخته و از او برای تدریس در این مدرسه دعوت کند.ملاصدرا پس از بازگشت به شیراز، تدریس در این مدرسهٔ نوساز را آغاز کرد،آثار صدرا را بالغ بر پنجاه دانسته‌اند، اودربازگشت از سفر حج دربصره درگذشت ودر یکی از اتاقهای پیرامون قبر حسن بصری مدفون گردیده است .

 

 

تاریخ اماکن عتبات عالیات (86) از کتاب یاحسین کربلا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

 

 

 

 

شکلک های محدثه

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:51 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

رهبری سرلشکر سليماني را شهيد زنده ناميد

 

به گزارش ” صبح رابر” نقل از باشگاه خبرنگاران، سردار سرلشکر “قاسم سلیمانی” متولد سال ۱۳۳۶ از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده نیروی قدس سپاه است. وی اهل شهر “رابر” در استان کرمان است و در طول جنگ هشت ساله ایران و رژيم بعث عراق، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله بود. وی که بارها […]

رهبری سرلشکر سليماني را شهيد زنده ناميد

    به گزارش ” صبح رابر” نقل از باشگاه خبرنگاران،  سردار سرلشکر “قاسم سلیمانی” متولد سال ۱۳۳۶ از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده نیروی قدس سپاه است. وی اهل شهر “رابر” در استان کرمان است و در طول جنگ هشت ساله ایران و رژيم بعث عراق، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله بود.

وی که بارها از جانب آمریکا متهم به دخالت در امور عراق شده‌است، در ۴ بهمن ۱۳۸۹ به درجهٔ سرلشکری ارتقا یافت.

حاج قاسم سليمانی کيست؟

بنا به گفتهٔ سرلشکر سلیمانی، وی پس از پیروزی انقلاب اسلامي در عین ادامه کار در سازمان آب کرمان، به عضویتِ مجموعهٔ «سپاه افتخاری» که به وسیلهٔ پدرِ شهید قاضی تأسیس شده بود، درآمد.

سرلشکر سلیمانی بیان می‌کند که به محض بازگشت از مهاباد به ریاست پادگان قدس سپاه در کرمان منصوب می‌شود.

با حمله رژيم صدام به خاک ایران، سرلشکر سلیمانی چندین گردان از سپاهیان کرمان را آموزش می‌دهد و به جبهه‌های جنوب اعزام می‌کند و کمی بعد، خود در رأس یک گروهان به سوسنگرد اعزام می‌شود تا جلوی پیشروی دشمن بعثي در جبههٔ مالکیه را بگیرد.

سرلشکر سلیمانی در بیشتر عملیات عمدهٔ نظامی دوران جنگ با عراق شرکت کرد که از مهم‌ترين آن‌ها عمليات والفجر ۸ ( فتح فاو)، کربلاي ۴، کربلاي ۵ و تک شلمچه بود.

با پایان یافتن جنگ در سال ۱۳۶۷، لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند.

بی درنگ پس از آتش‌بس با عراق، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مأمور مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر شد. قاسم سلیمانی تا هنگام انتصاب به فرماندهی نیروی قدس سپاه، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان می‌جنگيد.

سرلشکر قاسم سلیمانی در سال ۱۳۷۶ به فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد.

وی در هشت سال جنگ با دشمن بعثي و نیز مبارزه با باندهای مواد مخدر در مناطق مرزی ایران و افغانستان تا پیش از انتصابش به فرماندهی سپاه قدس تجربهٔ بی مانندی اندوخت.

سرلشکر سلیمانی در نشست مقدماتی «کنفرانس جوانان و بیداری اسلامی» گفت: «ایران در جنوب لبنان و عراق نیز حضور دارد. در واقع این مناطق به نوعی تحت تاثیر عملکرد و تفکر جمهوری اسلامی ایران هستند.»

پس از وقوع یک انفجار مهیب در دمشق که به کشته و زخمی شدن چندین مقام سوری انجامید رسانه‌های جهان گزارش دادند که قاسم سلیمانی نیز در میان کشته شدگان قرار دارد.

چند روز پس از این ادعا حاج قاسم سلیمانی در دیدار مسئولان نظام با رهبر معظم انقلاب اسلامي در تهران حضور یافت.

مقامات وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سرلشکر سليماني را متهم به همکاری با نیروهای امنیتی سوریه و سرکوب مخالفان بشار اسد کرده‌اند.

در پی این اتهام وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا وی را تحریم کرده‌است.

عملیات محرمانه کنگره آمریکا برای ترور سرلشکر سلیمانی

پس از تکرار بسیار نام قاسم سلیمانی در رسانه‌های جهان، خبرگزاری فرانسه خبری را منتشر ساخت که از طرح ترور وی توسط دولت آمریکا پرده برداشت.

بر اساس این خبر “جک کین” فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش آمریکا که در نشست کنگره آمریکا حضور داشت با اشاره به طرح ترور مقامات ایرانی به ویژه مقامات ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: ” چرا آن‌ها را به قتل نرسانیم؟ آن‌ها قریب به هزار آمریکایی را کشته‌اند(!)، چرا ما عامدانه آن‌ها را ترور نکنیم؟ نمی‌گویم که اقدام نظامی انجام دهیم، من پیشنهاد می‌دهم عملیات محرمانه انجام دهیم. باید فشارهای شدیدی روی آن‌ها اعمال کنیم.”

همچنین “رویل مارک گریچ” از کارشناسان مؤسسه دفاع از دموکراسی اظهار داشت: ” آنان به اندازه ما دارای منطق نیستند، فکر نمی‌کنم بتوانید بدون به قتل رساندن یکی از آن‌ها، مرعوبشان کنید. قاسم سلیمانی خیلی زیاد سفر می‌کند، بروید او را دستگیر کنید یا به قتل برسانید! ”

در همين زمينه سردار رمضان شريف، مسئول روابط عمومي کل سپاه در گفتگو با خبرنگار دفاعي – امنيتي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به سياست‌هاي خصمانه آمريكا عليه ايران، اظهار داشت: مباحث مطرح شده از سوي آمريكايي‌ها نشان دهنده اين است كه سياست‌هاي آمريكا به دليل عدم تطبيق با شرايط جهاني و به ويژه شرايط منطقه، عمدتاً با شكست مواجه شده است.

وي افزود: پس از پيروزي انقلاب، آمريكايي‌ها طرح‌هاي متعدد و متنوعي را در حوزه‌هاي مختلف عليه انقلاب اسلامي به منظور انهدام انقلاب و جلوگيري از توسعه و تبيين گفتمان انقلاب در منطقه اجرا كرده و فشارهاي زيادي را همراه با ترفندهاي جديد براي تغيير رفتار مسئولان كشورمان به طور پيوسته داشته و دارند.

سردار شريف در پاسخ به اين سؤال كه چرا نوك پيكان اقدامات آمريكا به طور معمول متوجه سپاه قدس است، گفت: تصور آمريكايي‌ها اين است كه ناكامي در لشکركشي چندين ساله به عراق و افغانستان و از دست دادن حوزه نفوذشان در فلسطين و لبنان ناشي از كاركردهاي نيروي سپاه قدس است، به همين دليل آمريكايي‌ها در رفتاري بسيار عجيب كه شايد اولين بار در دنيا صورت گرفته باشد، طي يك مراسم رسمي در كنگره آمريكا از فرمانده سپاه قدس به عنوان هدف ترور نام مي‌برند.

مسئول روابط عمومي سپاه گفت: اساس بحث آمريكايي‌ها در سناريوي اخير اين بود كه چون ايران قصد انجام عمليات تروريستي داشت، بايد مورد بازخواست قرار بگيرد، اما از سوي ديگر در تناقضي آشكار خودشان بحث ترور مقامات سپاه پاسداران را مطرح مي‌كنند.

وي ادامه داد: آن‌ها هيچ سند و مدركي كه ايران را به عنوان طراح ترور سفير عربستان معرفي كنند ندارند و نخواهند داشت تا بتوانند آن را ارائه كنند و انجام اين مسائل با سياست‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي و وظايف مربوط به سپاه قدس به هيچ عنوان همخواني ندارد.

سردار شريف تاكيد كرد: فرهنگ اسلام، انقلاب و گفتمان امام (ره) مورد توجه مردم منطقه و ساير نقاطي كه مسلمانان در آن حضور دارند و همچنين مورد توجه آزاديخواهان جهان قرار گرفته كه گسترش حوزه نفوذ انقلاب اسلامي ناشي از مقاومت، ايثار و از خود گذشتگي ملت ما است.

وي با اشاره به ترور شهيدان صياد شيرازي و شوشتري توسط منافقين مزدور آمريکا خاطرنشان كرد: منطق ترور به قصد رسيدن به هدف، منطق آمريكايي‌هاست و صدها مورد از اين قبيل ترورها در كشور ما و كشورهاي همسايه مانند ترور ” برهان الدين رباني” و ” آيت‌الله حكيم” و ترورهاي متعددي كه در لبنان و فلسطين توسط آمريكا، رژيم صهيونيستي و برخي گروه‌هاي دست ساز آمريكا انجام شد مؤيد اين مطلب است.

سرلشکر سليمانی: مقام معظم رهبری اعلام کردند از فلسطین حمایت می‌کنیم

سرلشکر حاج قاسم سلیمانی در نشست با جمعی از پیشکسوتان و یادگاران دوران دفاع مقدس استان کرمان اظهار داشت: یکی از موضوعات مهمی که امروز با آن مواجه هستیم، ایجاد حساسیت نسبت به شیعیان است و باید نسبت به این موضوع توجه عمومی به ‌وجود آید که در عراق، پاکستان، سوریه و … دلیلی این شیعه‌کشی‌ها چیست و علما در مورد این موضوع نگران هستند.

فرمانده نیروی قدس سپاه معتقد است به برکت انقلاب اسلامی پیوستگی بین شیعیان صورت گرفته و این برکه‌ها و دریاچه‌های گسسته به هم پیوند خوردند و شیعه و تشیع در جهان موضوعیت پیدا کرده است.

وی در آن نشست گفت: در موضوعات مهم از جمله سوریه حساسیت مردم کوچه و بازار با حساسیت مسئولان برابر است و مردم نگران هستند و این وضعیت در بین تمام مسلمانان جهان وجود دارد.

فرمانده دوران دفاع مقدس اعتقاد دارد که در صورت ثبات، عراق تأثیرگذاری مطلوبی بر جهان عرب دارد و صدور انقلاب گاهی به کار فرهنگی نیاز دارد و گاهی ایجاد ساختار بسیار مؤثر است.

به گفته وي، برخی کشورهای عربی تلاش دارند وضعیت عراق را به گذشته باز گردانند، اما وضعیت کنونی عراق ادامه دارد و برگشت این روند غیرممکن است و آمریکا و برخی کشورهای منطقه ۹۰ درصد راه را رفتند که مسیر را از راه قانونی و انتخابات برگردانند که موفق نشدند.

وی مي‌گويد: در دنیا هیچ کشوری به اندازه ایران مدافع منافع اهل سنت نبوده است و هیچ کشور عربی جرأت نکرده یک فشنگ به فلسطینی‌ها بدهد، اما مقام معظم رهبری اعلام کردند از فلسطین حمایت می‌کنیم.

فرمانده نیروی قدس سپاه معتقد است که آمریکا در افغانستان شکست کامل خورده و ماندگار نیست، البته پایگاه‌های خود را نگه می‌دارند، اما وارد صحنه جنگ نمی‌شوند و آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در حال فرار از افغانستان هستند.

وی در همان نشست گفت: در سوریه برخی کشورهای عرب میلیاردها دلار هزینه می‌کنند تا اوضاع را متشنج کنند، اما ملت و دولت سوریه ایستادگی می‌کنند. همچنين در انتخابات پیشین لبنان یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار هزینه کردند تا حزب‌الله پیروز نشود، اما موفق نشدند.

سرلشکر سلیمانی اعتقاد دارد در داخل کشور باید توجه به مدیریت و حمایت از مرکزیت نظام اسلامی باشد، چرا که قدرت ایران بر بیرون بسیار اثر دارد و موفقیت‌های صنعتی و تکنولوژی ایران موجب سرافرازی جهان اسلام است و مسلمانان احساس قدرت و قوت می‌کنند و این روند تداوم دارد.

رهبری سرلشکر سليماني را شهيد زنده ناميد

رهبر معظم انقلاب اسلامي در سال ۱۳۷۶ و در دیدار اعضا و مسئولان ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت سرداران و ۸ هزار شهید استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان خطاب به سردار سلیمانی که در آن مقطع فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله استان کرمان بود، فرمودند: ” خود شما هم که آقای سلیمانی باشید در نظر ما شهیدید.”

حضرت آیت‌الله العظمي خامنه‌ای همچنین در سفر خود به استان کرمان در سال ۱۳۸۴ و در دیدار با خانواده‌های شهدای استان کرمان این جمله را خطاب به سرداران حاضر در این جلسه بیان فرمودند: ” آن‌هايى كه به جبهه‌هاى جنگ رفتند و خطر را پذيرفتند و جان خودشان را كف دست گرفتند و همه‌ نيروى خودشان را صرف كردند، خداى متعال خواست اين‌ها زنده بمانند و بركاتشان براى كشورشان و دنياى اسلام ادامه پيدا كند. سردار سليمانى هم ايثارگر است – او هم يك شهيد است – سردار رئوفى هم همين‌طور؛ سردار احمديان هم همين‌طور. اين سرداران، شهيد زنده‌اند؛ به شرطى كه اين راه را ادامه دهند. البته اين شرط و شروط براى همه است.

تا راه خدا را ادامه مى‌دهيد، جزو صالحين‌ايد؛ اگر كج رفتيد، همه چيز تمام مى‌شود. همه‌ ما همين‌طوريم؛ بنده هم همين‌طورم. اگر كج قدم گذاشتيم، نمى‌شود بگوييم ما كسى هستيم كه يك روز فلان كار را كرديم. كسانى كه در راه خدا جهاد كردند، جهادشان محفوظ است؛ اين ذخيره‌اى است كه خداى متعال در آن دنيا براى آن‌ها نگه داشته است.

 

شکلک های محدثه

http://barrud.rasekhoonblog.com/


ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:50 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

تعابیر خواندنی رهبر انقلاب درباره سرلشکر  سلیمانی 

برخی مقامات آمریکایی در حالی از ترور  سردار سلیمانی  سخن می‌گویند که مقام معظم رهبری چهار مرتبه  سردار سلیمانی  را "شهید" و "شهید زنده" خطاب کرده و راجع به ایشان و همرزمانشان فرموده‌اند: "خدای متعال می‌خواست اینها زنده بمانند و برکاتشان برای کشورشان و دنیای اسلام ادامه پیدا کند.

به گزارش جهان به نقل از فارس،  سردار  قاسم  سلیمانی، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله استان کرمان در دوران دفاع مقدس و فرمانده کنونی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

این  سردار  عاشورایی چندی قبل توسط فرمانده سابق نیروی زمینی ایالات متحده تهدید به ترور شد.

در همین زمینه خبرگزاری فارس برای نخستین بار دو صحبت مقام معظم رهبری را در مورد  سردار سلیمانی  منتشر می‌کند.

مطلب اول در سال ۷۶ و در دیدار اعضا و مسئولان ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت  سرداران و ۸ هزار شهید استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان با مقام معظم رهبری بیان شده است.

معظم‌له در این دیدار خطاب به  سردار سلیمانی  که در آن مقطع فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله استان کرمان بوده است، می‌فرمایند:

"خود شما هم که آقای  سلیمانی  باشید در نظر ما شهیدید.

شما شهید زنده هستید.

بله، شما هم شهیدید.

شما بارها در میدان جنگ به شهادت رسیدید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین در سفر خود به استان کرمان در سال ۸۴ و در دیدار با خانواده‌های شهدای استان کرمان این جمله را خطاب به  سرداران حاضر در این جلسه بیان فرمودند:

"... و چه آنهایى که به جبهه‏هاى جنگ رفتند و خطر را پذیرفتند و جان خودشان را کف دست گرفتند و همه‏ى نیروى خودشان را صرف کردند، اما خداى متعال خواست اینها زنده بمانند و برکاتشان براى کشورشان و دنیاى اسلام ادامه پیدا کند.

سردار سلیمانى هم ایثارگر است، او هم یک شهید است،  سردار  رئوفى هم همین‏طور؛  سردار  احمدیان هم همین‏طور. این  سرداران، شهید زنده‏اند؛ به شرطى که این راه را ادامه دهند. البته این شرط و شروط براى همه است.

 

شکلک های محدثهhttp://barrud.rasekhoonblog.com/

 

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:50 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 
 
 
 

 

برخی مقامات آمریکایی در حالی از ترور سردار سلیمانی سخن می‌گویند که مقام معظم رهبری چهار مرتبه سردار سلیمانی را "شهید" و "شهید زنده" خطاب کرده و راجع به ایشان و همرزمانشان فرموده‌اند: "خدای متعال می‌خواست اینها زنده بمانند و برکاتشان برای کشورشان و دنیای اسلام ادامه پیدا کند.

 

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از فارس، سردار قاسم سلیمانی، فرمانده لشکر 41 ثارالله استان کرمان در دوران دفاع مقدس و فرمانده کنونی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

این سردار عاشورایی چندی قبل توسط فرمانده سابق نیروی زمینی ایالات متحده تهدید به ترور شد.

در همین زمینه خبرگزاری فارس برای نخستین بار دو صحبت مقام معظم رهبری را در مورد سردار سلیمانی منتشر می‌کند.

مطلب اول در سال 76 و در دیدار اعضا و مسئولان ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت سرداران و 8 هزار شهید استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان با مقام معظم رهبری بیان شده است.

معظم‌له در این دیدار خطاب به سردار سلیمانی که در آن مقطع فرمانده لشکر 41 ثارالله استان کرمان بوده است، می‌فرمایند:

"خود شما هم که آقای سلیمانی باشید در نظر ما شهیدید.

شما شهید زنده هستید.

بله، شما هم شهیدید.

شما بارها در میدان جنگ به شهادت رسیدید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین در سفر خود به استان کرمان در سال 84 و در دیدار با خانواده‌های شهدای استان کرمان این جمله را خطاب به سرداران حاضر در این جلسه بیان فرمودند:

"... و چه آنهایى که به جبهه‏هاى جنگ رفتند و خطر را پذیرفتند و جان خودشان را کف دست گرفتند و همه‏ى نیروى خودشان را صرف کردند، اما خداى متعال خواست اینها زنده بمانند و برکاتشان براى کشورشان و دنیاى اسلام ادامه پیدا کند.
 
سردار سلیمانى هم ایثارگر است، او هم یک شهید است، سردار رئوفى هم همین‏طور؛ سردار احمدیان هم همین‏طور. این سرداران، شهید زنده‏اند؛ به شرطى که این راه را ادامه دهند. البته این شرط و شروط براى همه است.

 

 

شکلک های محدثهhttp://barrud.rasekhoonblog.com/

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:49 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 



حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی



 

تاریخچه 9 دی:
هواداران جمهوری اسلامی در ایران در ۹ دی ۱۳۸۸ در واکنش به اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در تاسوعا و عاشورای ۱۳۸۸ که آن‌ها، آن را «هتک حرمت» دانستند، تظاهرات کردند. ابتدا مقرر بود که راهپمایی در روز سه شنبه ۸ دی برگزار شود. به این منظور خبر در پیش بودن این راهپیمایی از آخرین ساعات ۷ دی توسط خبرگزاری‌های ایران مخابره شد. ولی این خبر در ساعات ابتدایی روز سه شنبه به فراخوان برای راهپیمایی در روز چهارشنبه تغییر کرد. به این ترتیب راهپیمایی در روز چهارشنبه ۹ دی ۱۳۸۸ در خیابان انقلاب تهران و در چند شهر دیگر برگزار شد. در رسانه‌های طرفدار نظام در ایران از این روز با نام «حماسه ۹ دی» یاد می‌شود.

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی
 

روز بصیرت و میثاق امت با ولایت

شورای فرهنگ عمومی جمهوری اسلامی روز ۹ دی را روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» نامگذاری کرده‌است.



حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی
 

رهبر جمهوری اسلامی ایران 10 روز پس از 9 دی در سخنرانی گفتند: گفتند راهپیمائى حکومتى! نفهمیدند که با این حرف دارند حکومت را تعریف میکنند؛ دارند از حکومت تمجید میکنند. این چه حکومتى است که در ظرف دو روز میتواند یک چنین بسیج عظیم ملى را در سرتاسر کشور بکند؟ قوى‌‌‌‌ترین حکومتهاى دنیا و ثروتمندترینشان اگر همه ى تلاششان را هم بکنند، نمیتوانند ظرف دو روز، صد هزار نفر آدم را بیاورند توى خیابانهاى شهرشان یا کشورشان. چند ده میلیون انسان در سرتاسر کشور بیایند! با وجود آنکه خبرنگاران رسانه‌های خارجی از تهیه گزارش از اعتراضات مردمی منع شده بودند، در این راهپیمایی اجازه پوشش خبری برای آنها صادر شده بود. برخی خبرگزاری‌های حامی دولت این راهپیمایی را میلیونی اعلام کردند. این درحالی است که خبرگزاری‌های غیر ایرانی و حاضر در این مراسم، آن را دولتی و صدها هزار نفری در کل کشور خواندند. ابراهیم نبوی نیز با محاسبه حاضران در تهران، این تجمع را ۵۰ هزار نفری اعلام کرد.

 

 

نهم دی ماه یک هزار و سی صد و هشتاد و هشت، جشن بلوغ فکری و شخصیتی نظام اسلامی بود.

 

نه دی، عرق شرم امت را در طول تاریخ به خاطر بی‌بصیرتی در ماجرای ثقیفه پاک کرد.

 

نه دی، درد کوته‌بینی حکمیت را تا حدودی التیام داد و بر آن مرهمی شد.

 

نه دی، سوزش خیانت جمل و نهروان را کمی خنک کرد و از تکرار غربت 25 ساله جلوگیری کرد.

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

نه دی، فرق کوفه و تهران، عراق و ایران را نشان داد و آب بسته را به جوب بازگرداند.

 

نه دی، ایران، بدون خواست سفیر حسین (ع)، بیعت مجدد کرد و بر سر بیعتش ماند.

 

نه دی، ندای هل من ناصر بلند نشد ولی فریاد لبیک یا حسین تا آسمان به گوش همه رسید.

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

نه دی، شش ماهه، سه ساله، جوان، پیر، زن، مرد، ویلچری، شیمیایی و... داشت.

 

نه دی، در ایران بود ولی پایه‌های کاخ سفید در مکان و کاخ سبز معاویه در زمان را لرزاند.

 

نه دی، قیام مختار نبود، ولی اگر مختار هم زنده بود در مقابل آن کرنش می‌کرد.

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

نه دی، مانور اعلام آمادگی یاران آخر الزمان مهدی (عج) بود.

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

نه دی، شروع حرکت و یک فرهنگ بود یعنی «عزت‌خواهی»

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

نه دی، یک روز بود ولی خیرٌ مِن الفِ شَهر بود.

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

نه دی، مبیّن کوثر و ابتر بود که گفتند خامنه‌ای کوثر است، دشمن او ابتر است.

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

نه دی، عاشورا بود و ایران کربلا.

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

نه دی، ثمره‌ی خون شهید آیت‌ها، مطهری‌ها، بهشتی‌ها، باکری‌ها، همت‌ها و... بود..

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

نه دی، روز بخشش فریب خوردگان و روز غضب بر فتنه‌گران توسط امت بود.
 

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

 

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

 

حماسه 9دی,اس ام اس نه دی,اتفاقات 9 دی,9 دی 88,عکس 9 دی

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:48 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

قبر زبیر بن عوام:

 

 

 

 

 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431600910167824_1%20124.jpg

 

 

قبر زبیر بن عوام مادرش صفیه دختر عبد المطلب عمه حضرت رسول اکرم (ص) است. او پسر عمه رسول خدا (صَ) وعلی بن ابی طالب( ع) است، وی پسر برادر خدیجه بنت خویلد همسر حضرت رسول( ص)است  و با حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها نسبت پسر دایی دارد. مادرش صفیه، به او کنیه اباطاهر داده بود که کنیه برادرش زبیر بن عبدالمطلب بود ولی به سبب پسرش عبدالله کنیه غالبش اباعبدالله بود. پدرش درشهرجدّه کشتی بان بود و می گویند که بسیار زیبا روی بود، پس خویلد او را به پسرخواندگی گرفت و عبد المطلب صفیه را به او تزویج کرد.زبیر از سرداران و جنگاوران صدر اسلام بود؛ چنانکه به سیف الاسلام (شمشیر اسلام) ملقّب شد. زبیر در نبردهای بدر و یرموک شرکت داشت و در فتح مصر، از خود دلاوری‌ها نشان داد،زبیربعد از شهادت رسول اکرم هم ظاهرا از موالیان امیر المؤمنین ع) بوده است، تاجایی که به همراه طلحة با ابوبکر بیعت نکرد وبعدا بیعت ظاهری نمود و در منزل حضرت علی ع) تحصّن نمود. و در جریان هجوم به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها و بیعت گرفتن از امیرالمؤمنین( ع) ّ از تمامی یاران حضرت شدید تر بود اما پس از خلافت علی بن ابی طالب (ع) گفته شده است که  ، زبیر و طلحه به علی ع) پیشنهاد کردند تا امارت دو شهر بصره و کوفه را به آنها واگذارد. امّا علی که آن دو را مناسب این کار نمی‌دید، دو تن دیگر را به امارت دو شهر ذکر شده برگزید. همین امر، موجب کدورت بین آنها شد؛ تا جایی که زبیر و طلحه، به همراهی عایشه جنگ جمل را  علیه علی ع) راه اندازی کردند. امّا زبیر پیش از شروع جنگ، علی (ع) را ملاقات کرد و در آن دیدار، چنان متحوّل شد که از شرکت نمودن در نبرد مردد گشت.لکن دست از جنگ برنداشت وبه سپاه علی( ع) نپیوست وسرانجام  در وادى السّباع به دست فردی به نام ابن جرموز هنگام فرار از میدان جنگ کشته شد.

 

شکلک های محدثه

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

 

 

 تاریخ اماکن عتبات عالیات (87) از کتاب یاحسین کربلا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:46 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

قبر زبیر بن عوام مادرش صفیه دختر عبد المطلب عمه حضرت رسول اکرم ص) است. او پسر عمه رسول خدا صَ) وعلی بن ابی طالب ع) است، وی پسر برادر خدیجه بنت خویلد همسر حضرت رسول ص)است  و با حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها نسبت پسر دایی دارد. مادرش صفیه، به او کنیه اباطاهر داده بود که کنیه برادرش زبیر بن عبدالمطلب بود ولی به سبب پسرش عبدالله کنیه غالبش اباعبدالله بود. پدرش درشهرجدّه کشتی بان بود و می گویند که بسیار زیبا روی بود، پس خویلد او را به پسرخواندگی گرفت و عبد المطلب صفیه را به او تزویج کرد.زبیر از سرداران و جنگاوران صدر اسلام بود؛ چنانکه به سیف الاسلام (شمشیر اسلام) ملقّب شد. زبیر در نبردهای بدر و یرموک شرکت داشت و در فتح مصر، از خود دلاوری‌ها نشان داد،زبیربعد از شهادت رسول اکرم هم ظاهرا از موالیان امیر المؤمنین ع) بوده است، تاجایی که به همراه طلحة با ابوبکر بیعت نکرد وبعدا بیعت ظاهری نمود و در منزل حضرت علی ع) تحصّن نمود. و در جریان هجوم به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها و بیعت گرفتن از امیرالمؤمنین ع) ّ از تمامی یاران حضرت شدید تر بود اما پس از خلافت علی بن ابی طالب ع) گفته شده است که  ، زبیر و طلحه به علی ع) پیشنهاد کردند تا امارت دو شهر بصره و کوفه را به آنها واگذارد. امّا علی که آن دو را مناسب این کار نمی‌دید، دو تن دیگر را به امارت دو شهر ذکر شده برگزید. همین امر، موجب کدورت بین آنها شد؛ تا جایی که زبیر و طلحه، به همراهی عایشه جنگ جمل را  علیه علی ع) راه اندازی کردند. امّا زبیر پیش از شروع جنگ، علی ع) را ملاقات کرد و در آن دیدار، چنان متحوّل شد که از شرکت نمودن در نبرد مردد گشت.لکن دست از جنگ برنداشت وبه سپاه علی ع) نپیوست وسرانجام  در وادى السّباع به دست فردی به نام ابن جرموز هنگام فرار از میدان جنگ کشته شد.

 
تاریخ اماکن عتبات عالیات (87) از کتاب یاحسین کربلا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:45 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 

 

 

میلاد ِ مسیح گشته و شیرین است

 

 

 

 

 

مریم ، نِگه اش به خوشه ی پروین است

 

 

 

عیدی که به هر کوچه و منزل بینی

 

 

 

 

 

هر شاخه ی کاج ، بسته بر آذین است . . .

 

 

 

کریسمس برشما مبارک

 

 

 

 

 

 

 

کارت پستال های ولادت حضرت عیسی مسیح (ع)

 

 

ادامه مطلب



[ دوشنبه 6 دی 1395  ] [ 5:44 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 30 :: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 3646180 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب