کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

 

 

 

 

 

 

 

 

عکسهایی از علمای قدیم کاشمر /آیت اله واله ،آیت اله فخر نبوی ،آیت الله نور و آیت الله سعیدی

 

 

 

 

آیت الله سعیدی/ آیت الله نور /آیت اله فخر نبوی/ آیت اله واله

 

 

 

 

http://baghdasht1.blogfa.com/

 
احمداسماعیلی کریزی/"خراسان رضوی،شهرستان کاشمر"
شکلک های محدثه

 

 

 

 
 
tarikhtorshiz.ir:منبع

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 3:38 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 

سروها، ......... ایستاده می میرند

 

روحانی شهید محمد بهبودی :

روحانی شهید محمد بهبودی در سال 1336 ، در روستای  باب الحکم شهرستان بردسکن چشم به جهان گشود. پدر بزرگوارش از راه کشاورزی و لحاف دوزی امرار معاش می کرد و به نماز و روزه و مسائل دینی و قرآنی اهتمام خاصی داشت . محمد ، دوران ابتدایی را در دبستان در زادگاهش سپری نمود و از شاگردان ممتاز مدرسه به شمار می آمد . معلمان او از اخلاق خوب و وضعیت درسی او راضی بودند.

ایشان در سن 13سالگی (تقریبا سال 1349) به توصیه و تشویق شهید آیت الله سعیدی به حوزه ی علمیه ی دانش در شهر کاشمر گام نهاد و فصل جدیدی را از زندگی آغاز نمود . دوره ی مقدماتی علوم دینی را در حوزه ی علمیه ی کاشمر و زیر نظر اساتیدی همچون شهید آیت الله سعیدی ، سپری نمود، و سپس به توصیه ی مرحوم آیت الله مشکینی – که توسط ساواک و ایادی رژیم دیکتاتور پهلوی به کاشمر تبعید شده بودند – همراه سیزده نفر از طلاب مدرسه ی دانش به حوزه ی علمیه ی قم عزیمت نمود. در حوزه ی علمیه ی قم ، در مدرسه ی حجتیه مشغول تحصیل علوم حوزوی شد .

ایشان از طلاب انقلابی و پر تلاش بود و ایام تبلیغ و نیز سه ماه تابستان که دروس حوزوی تعطیل بود ، در روستای محل تولد و روستاهای اطراف برای نوجوانان و جوانان کلاس قرآنی می گذاشت و تمامی اهالی روستا ازکلاس های قرآنی و احکام ایشان بهره مند می شدند و از سخنرانی های انقلابی ایشان خط می گرفتند .

انقلاب اسلامی که با شرکت تمامی اقشار مردم از تمامی شهرها و روستاها ، اعتراض خود را علیه رژیم دیکتاتوری پهلوی آغاز کرد ، موجب ترس و وحشت عمال رژیم شد، به گونه ای که هر کجا جمعیتی در اعتراض به حکومت بر می خاستند ، پاسخ آنان را با گلوله می دادند و گمان می کردند که اندیشه ی اسلامی و مکتبی مردم را می توان با شرارت و جنایت از بین برد، به ویژه با وجود روحانیتی که در طول تاریخ مبارزات چشمگیری علیه دیکتاتوری داشته است و شهدای زیادی را تقدیم مکتب و انقلاب نموده است .

روحانی شهید محمد بهبودی یکی از طلاب وفادار به امام و انقلاب بود و تعهدی وافر نسبت به اسلام و در پیروزی انقلاب اسلامی و بیداری مردم کاشمر نقشی کلیدی و اساسی داشت . ایشان در دوران انقلاب ، در امر توزیع اعلامیه های امام و نشریات افشا گرانه، کوششی طاقت فرسا داشت و از کادر اصلی انقلابیون کاشمر به حساب می آمد.بیشتر برای پخش اعلامیه های امام خمینی رحمه اله کتابخانه ای تاسیس کرده و به این بهانه ، اعلامیه ها و نوارهای امام را بین مردم توزیع می کرده است . به همین دلیل و به جهت سخنرانی های افشا گرانه علیه رژیم ستم شاهی ، توسط ساواک دستگیر و چند ماه در زندان های مخوف رژیم به شدت شکنجه شد، ولی هیچ گاه از ادامه ی راه باز نماند . این شهید بزرگوار مدتی را از محضر مرحوم آیت الله مشکینی استفاده نمود و در شهرستان کاشمر مردم را برای ورود امام امت به میهن اسلامی آماده می کرد .

او سرانجام پس از سال ها مجاهدت در راه تحقق انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی در جریان پایین کشیدن مجسمه ی شاه خائن ، توسط ساواک و ایادی رژیم ستم شاهی به گلوله بسته شد .یعنی در روز 1357/09/17در خیابان قائم مورد اصابت گلوله دژخیمان رژیم پهلوی قرار گرفت و بعد از سه روز به دلیل عدم مداوای ایشان در کاشمر در ظهر عاشورای سال 57   ،1357/09/20  در بیمارستان شهرستان تربت حیدریه  به فیض شهادت نائل آمدند. آیت الله سعیدی بر پیکر مبارک او ، نماز خواندند و پیکر آغشته به خونش در جوار مرقد شهید آیت الله مدرس به خاک سپرده شد.

شادی روحش صلوات

 

 

 

http://baghdasht1.blogfa.com/

 
احمداسماعیلی کریزی/"خراسان رضوی،شهرستان کاشمر"
شکلک های محدثه

 

منبع:سروها


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 3:26 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

آیت الله شیخ محمد صادق سعیدی

saed_kashmari

آیت الله شیخ محمدصادق سعیدی کاشمری فرزند شیخ علامحسین، از محققان و مفسران و لغت‌شناسان معاصر خراسان است. وی در سال ۱۳۱۲ و در روستای فرشه از توابع کاشمر زاده شد و تا سیزده سالگی در محضر پدر به آموزش پرداخت. سپس به کاشمر رفت و نزد برادر بزرگش به تحصیل ادامه داد.

در سال ۱۳۳۵ از سوی آیت الله امامی نوری، ریاست حوزه علمیه کاشمر راهی نجف شد و در مدرسه طباطبائی یزدی سکونت یافت و از محضر آیت الله خوئی، سید عبدالاعلی سبزواری، میرزا باقر زنجانی و علامه فانی اصفهانی بهره برد و توفیق داشت که از شیخ آقابزرگ تهرانی اجازه‌نامه روائی بگیرد.

وی در سال ۱۳۴۳ برای تجدید دیدار به دیار خود بازگشت، و به اصرار مرحوم امامی نوری، در کاشمر ماندگار شد. با ماندن وی، حوزه کاشمر و سه مدرسه علمیه‌اش رونقی تازه یافت. مرحوم سعیدی تا سال ۱۳۶۲ که به مشهد آمد در شهر خود اقامت کرد و علاوه بر پرداختن به امور علمی و نگارشی، حدود سی بنای خیریه، اعم از مسجد و مدرسه و حسینیه و درمانگاه و صندوق قرض‌الحسنه ساخت. تسلط او به ادبیات به گونه‌ای بود که هزاران بیت شعر عربی و فارسی را از حفظ داشت و کفایةالاصول و تفسیر
قرآن را بسیار زیبا و جذاب تدریس می‌کرد.

وی در ۱۹ اردیبهشت سال ۱۳۷۵ در مشهد به رحمت خدا رفت و در رواق دارالزهد حرم مطهر امام رضا(ع) به خاک سپرده شد .

روحش شاد

*************************************************

index

حجت الاسلام محمد کاظم سعیدی

شیخ کاظم سعیدی در سال ۱۳۰۹ در روستای فرشه متولد شد .مقداری از ادبیات را نزد پدر اموخت و سپس در حوزه علمیه کاشمر به ادامه تحصیل پرداخت و بعد از ان به حوزه علمیه مشهد مهاجرت کرد  و نزد اساتید بزرگ به فراگیری علم و فقه پرداخت .

ایشان در سال ۱۳۴۱ به شهرستان آمل مهاجرت کردند و در آن دیار به نشر مفاهیم دینی پرداختند و باعث عمران و آبادی زیادی در این شهر گردیدند.

ایشان در سال ۱۳۵۴ هجری شمسی دار فانی را وداع گفتند .

چاه عمیق شماره یک روستای فرشه به همت و تلاش ایشان زده شد تا وضع معیشتی مردم دگرگون شود .

روحش شاد

****************************************************

DSC00103

حجت الاسلام حاج رحیم نورانی

رحیم نورانی فرزند حبیب در سال ۱۳۴۱ در روستای فرشه متولد شد.دوران کودکی وتحصیلات ابتدایی را در روستای فرشه سپری کرد و سپس برای تحصیل علوم حوزوی در حوزه علمیه کاشمر (مدرسه عتیق ) مشغول به فراگیری علم شد .سپس برای ادامه تحصیلات به مشهد مقدس رفت ودر مدرسه امام رضا (ع) مشغول به تحصیل دروس حوزوی نزد ایت الله شیرازی شد .

در دوران انقلاب سخنرانی و در تظاهرات وراهپیمایی شرکت می کرد و اعلامیه های امام را با وسیله نقلیه شخصی به کاشمر می اوردند .

بعد از انقلاب چون کارمند استانداری خراسان شده بود به مشهد مقدس آمد و بعد از تشکیل سپاه به عضویت سپاه در امد و دو سال به عنوان فرمانده سپاه تایباد مشغول به خدمت شد و با آغاز به کار اداره عشایر به عنوان مدیر کل امور عشایر خراسان انتخاب شد .

ایشان سه مرتبه به عنوان روحانی کاروان به مکه اعزام شدند و با اوج گرفتن صحنه های جنگ به شلمچه اعزام شدند و به عنوان روحانی بسیجی در تیپ ۲۱ امام رضا در قرار گاه کربلا مشغول به خدمت شد تا این که در سال ۱۳۶۶ در عملیات کربلای ۸ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نایل گردید و در آنجا جاوید الاثر گردید.

چاه عمیق شماره دو روستای فرشه به همت این شهید زده شد .

روحش شاد

 

 

"منبع:سایت روستای فرشه کاشمر"

 

 

 

http://baghdasht1.blogfa.com/

 
احمداسماعیلی کریزی/"خراسان رضوی،شهرستان کاشمر"
شکلک های محدثه

 

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 3:22 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
اسطوره های تقوا و فضیلت
حضرت آیه الله العظمی شیخ محمد صادق سعیدی کاشمری

آیت الله العظمی حاج شیخ محمدصادق سعیدی کاشمری(۱۳۱۲-۱۳۷۵ خورشیدی) از فقهاء ،  علما ، محققان، مفسران و لغت شناسان معاصرحوزه علمیه  خراسان بود.

پدر:
شيخ غلامحسين سعيدي عالمي كامل و واعظي متعظ كه دوره سطوح فقه و اصول را به طور كامل از محضر اساتيد حوزه ي علميه كاشمر آموخته. و پس از مراجعت به زادگاه خود مرجع مورد اعتماد خواص و عوام در حل و فصل امور شرعي شناخته شده تا آن كه در سال يكهزار و سيصد و بيست و پنج هجري شمسي در محل مدرسه ي علميه ي كاشمر كه به منظور ديدار شيخ محمد صادق سعیدی و شيخ محمد كاظم آمده بود به بیماری سكته چشم از جهان فروبست و در صحن امام زاده حمزه كاشمر مدفون گرديد.
مادر:
حاجيه زينت الله سعيدي كه زني فاضله و بليغه كه نصاب الصبيان و مقداري از علم صرف و نحو را از مرحوم شیخ غلامحسین سعیدی  آموخته بود و در بيان مواعظ و قصص اسلامي و نقل احكام شرعي در منابر و مجالس اختصاصي بانوان تسلطي به سزا داشت . آن مرحومه در سال 1370 خورشيدي به رحمت ايزدي پيوست.
ولادت:
مرحوم آیه الله شیخ  محمد صادق سعيدي در آخرين روز سال يكهزار و سيصد و دوازده شمسي هجري مطابق با اوائل محرم يكهزار و سيصد و پنجاه و سه قمري در روستاي فرشه واقع در شمال شرقي كاشمر مجاور قريهي نامق ، زادگاه شيخ طريقت احمد جامي كه از مشاهير عرفا است از پدري به نام غلامحسين سعيدي و از مادري به نام حاجيه زينت الله سعيدي چشم به جهان گشود .
تا سن سيزده سالگي در محضر پر بار و سرشار از محبت پدر موفق به خواندن قرآن و حفظ ادعيه مأثور، و فراگرفتن نصاب الصبيان و قدري از غلم صرف و نحو و آموختن و نوشتن گرديد.

سپس جهت ادامه تحصیل نزد برادر بزرگش به کاشمر هجرت نمود.

هجرت به کاشمر

از سال ۱۳۲۵ طی مدت ده سال اقامت در کاشمر به فراگیری ادبیات، سطوح کامل فقه و اصول پرداخت. علاوه بر آن، علوم جدید همچون فیزیک، شیمی، جبر، هندسه و مثلثات را تا حد دیپلم متوسطه فراگرفت. در همین مدت نیز به تدریس ادبیات و علوم جدید پرداخت. سپس از سوی آیت‌الله امامی نوری، ریاست حوزه علمیه کاشمر راهی نجف شد.

هجرت به نجف

از سال ۱۳۳۵ طی مدت هشت سال اقامت در نجف اشرف از محضر سید ابوالقاسم خویی خارج فقه و اصول و در نزد سید عبدالأعلی سبزواری تفسیر را فراگرفت. همچنین از محضر میرزا باقر زنجانی و علامه فانی اصفهانی نیز بهره برده است. در همین مدت از آقابزرگ تهرانی اجازه روائی می‌گیرد. سپس برای تجدید دیدار به دیار خود باز می‌گردد و به اصرار آیت الله امامی نوری در کاشمر ماندگار می‌شود.

بازگشت به کاشمر

از سال ۱۳۴۳ طی مدت نوزده سال اقامت در کاشمر، تدریس تفسیر را بعنوان اشتغال اصلی برمی گزیند و تا پایان عمر به آن متعهد می‌ماند. حضور وی هر سه مدرسه علیمه کاشمر را رونقی تازه می‌بخشد. در این مدت علاوه بر پرداختن به امور علمی و نگارشی، حدود سی بنای خیریه، اعم از مسجد، مدرسه، حسینیه، درمانگاه و صندوق قرض الحسنه می‌سازد. سپس برای همیشه به مشهد هجرت می‌کند.

در سال 1362 به جهت حوادثي كه از جانب برخي از علماء قم كه روزگاري به عللي در كاشمر تبعيد بوده اند ناخواسته بر ايشان تحميل شده و ایشان دنيا را با همه زيبائيهايش براي همان دنيا مداران وا مينهد و رهسپار مشهد ميشود.  و استاد الهی خراسانی به احترام ایشان درس رسایل و مکاسب خود و شاگردان خود را به ایشان تفویض مینماید  . در آغاز ایشان درس رسائل و مكاسب و بعد هم كفايه را شروع ميكند و مورد استقبال طلاب قرار ميگيرد. ولي كيد حاسدان اورا امان نميدهدو  در مشهد نيز ایشان را رها نکرد .  و مشکلاتی را برای ایشان رقم زد. اما ايشان كه سنگ زيرين آسيا بودند هرگز از پاي نيفتادند. درس تفسير و دروس حوزوي را همچنان به پيش ميبردند. و جزو اساتید و علمای تراز اول مشهد بودند.

هجرت به مشهد

از سال ۱۳۶۲ طی مدت سیزده سال اقامت در مشهد که تا پایان عمر خویش ادامه داشت، به تدریس رسائل و مکاسب و کفایه در کنار تفسیر پرداخت که مورد توجه طلاب قرار گرفت. وی بنیان گذار مدرسه علمیه امام حسن مجتبی علیه السلام در مشهد می‌باشد.

درگذشت

معظم له پس از گذشت ۶۲ سال در ظهر چهارشنبه ۱۹ ذیحجه ۱۴۱۶ (قمری) برابر با ۱۹ اردیبهشت ۱۳۷۵ خورشیدی در مشهد پس از مدتی مبارزه با بیماری سرطان ، چشم از جهان فروبست و در رواق دارالزهد حرم مطهر امام رضا علیه السلام به خاک سپرده شد.

برخی فعالیت‌ها

تأسیس مدرسه علمیه عالی امام حسن مجتبی علیه السلام در مشهد مقدس (۱۳۷۲)

تأسیس صندوق قرض الحسنه همت شهرستان کاشمر

تأسیس درمانگاه جواد الائمه شهرستان کاشمر

تأسیس مسجد النبی در کاشمر

تأسیس مسجد قائم شهرستان کاشمر

تأسیس مسجد جامع روستای سرحوضک از شهر کاشمر

تأسیس تکیه صاحب الزمانی

خرید و اهدای چند دستگاه آمبولانس بنز برای خدمت به مردم کاشمر

تدریس و تفسیر قرآن کریم به مدت ۲۱ سال طی یک دوره کامل

تدریس در سه مدرسه علمیه عالی کاشمر

کمک درساخت یکی از ساختمانهای بیمارستان شهید مدرس کاشمر

خاطرات :

در درس استاد سعيدي روزي صحبت از توانايي طلبه ها در زبان عربي معاصر شد. آيت الله سعيدي(ره) فرمود من خاطره اي از تكلم به زبان عربي دارم، که آنرا براي شما نقل میكنم:
در نجف كه بودم براي خريد كمي مشكل داشتم. من طلبه كه ادبيات را خوانده و چيزي از عربي ميدانم، پسنديده نبود كه به فارسي صحبت كنم. تصميم گرفتم تا سخن گفتن به عربي را آغاز کنم. براي خريد نان و مقداري پنير و حلوا به طرف مغازه ای راه افتادم. در بين راه با خودم فكر ميكردم كه بايد به صاحب مغازه چه بگويم؟ واژه هاي فارسي را معادل يابي مي كردم و مدام هم تكرار كه يادم نرود.
وارد مغازه كه شدم: «السلام عليكم و رحمة الله. اعطني خبزا و ...» با تأني و مكث كلمات را ادا ميكردم. مغازه دار فهميد كه در اداي كلمات عربي مشكل دارم به زبان فصيح و شيرين فارسي گفت: به فارسي بگو ببينم چي ميخواي؟
گويا آب يخي بود كه بر من ريخته شد و به شدت خجالت کشیدم ..

- ایشان شخصی منیع الطبع ، اهل مماشات و بسیار خوش رو و با اخلاق بود لبخند از لبان مبارکشان دور نمیشد بیاد دارم ( که ایشان خیلی بمن محبت داشتند هم بواسطه آشنایی با ابوی اینجانب از قدیم الایام و هم بواسطه آنکه ما جزو اولین شاگردان ایشان در مشهد در درس مکاسب محرمه بودیم و تقریبا هر روز در مدرسه سلیمانیه و بعد ها در مدرسه امام حسین (ع) پای درس های ایشان بهمراه مرحوم خبازیان و حجج اسلام خطیبی و آدرانی و محمد علی انصاری و کاشانی و صفا خواه و یوسفی ، و... حاضر میشدیم  ) یک روز من برسم ادب یک بسته چای داخلی به ایشان هدیه دادم تا برای ماه رمضانی که در پیش بود از ثواب نوشیدن آن در افطار ماه مبارک من نیز بهره مند گردم ایشان با روی خوش آن را پذیرفت و فردا که برای درس تشریف آوردند یک جعبه کشمش کاشمری اعلاء به اینجانب هدیه دادند و فرمودند این کشمش مال خودمان است و من هرچه عذر آوردم نپذیرفتند و من  از بزرگواری ایشان بسیار شرمنده شدم .

- از عادات کریمانه ایشان آن بود که برای هر تازه واردی از جا بلند میشد و با روی گشاده و آن تبسم ملیح خوش آمد میگفتند و برای اینکه رسم ادب را به دیگران بیاموزند بهنگام لبخند دست مبارکشان را مقابل دهان میگرفتند تا دندانها معلوم نباشد .

- معظم له کاملا مسلط به گلستان و بوستان سعدی و اشعار حافظ بودند و بطور مکرراز آنها به مناسبتهای مختلف در درس بهره میبردند و  به طلاب توصیه میفرمودند تا از مطلب عرفی و ذوقی ، آداب و سنن در گلستان و بوستان سعدی غافل نباشند و ما از صیت اطلاعات ایشان در زمینه های مختلف ادبی و تفسیری در شگفت بودیم چون تا آن زمان عا لمی با این حجم انبوه از اطلاعات گوناگون و سعه صدر و ایجاز در گفتار و اعجاز در بیان ندیده بودیم .خدایش رحمت کناد که مظلوم زیست و مظلوم از دنیا رخت بر بست .

- بیاد دارم که میفرمود ما سر درس حضرت آیه الله العظمی خویی در نجف حاضر میشدیم و من دیدم این حضور در درس مرا اقناع نمی کند لذا با دو نفر از هم مباحثه ها بنا را بر آن گذاشتیم تا مطالب درسی را بر اساس کتاب جواهر الکلام و چند کتاب فقهی دیگر بصورت بحث مفصل علمی با تمام ریزه کاریها ادمه دهیم و همان پایه کار ما شد و کم کم روان شدیم و آدب و رسم اجتهاد را مشق نمودیم تا جایی که دیگرطلاب نیز درخواست  پیوستن به ما را داشتند .  و ما در این زمینه مشار بالبنان گردیده  بودیم .

فطوبی له و حسن مآب .

 

 

http://baghdasht1.blogfa.com/

 
احمداسماعیلی کریزی/"خراسان رضوی،شهرستان کاشمر"
شکلک های محدثه

 

 

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 3:18 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

درباره آیت الله محمد صادق سعیدی کاشمری

 

آیت الله شیخ محمدصادق سعیدی کاشمری فرزند شیخ علامحسین، از محققان و مفسران و لغت‌شناسان معاصر خراسان است. وی در سال ۱۳۱۲ و در روستای فرشه از توابع کاشمر زاده شد و تا سیزده سالگی در محضر پدر به آموزش پرداخت. سپس به کاشمر رفت و نزد برادر بزرگش به تحصیل ادامه داد.

در سال ۱۳۳۵ از سوی آیت الله امامی نوری، ریاست حوزه علمیه کاشمر راهی نجف شد و در مدرسه طباطبائی یزدی سکونت یافت و از محضر آیت الله خوئی، سید عبدالاعلی سبزواری، میرزا باقر زنجانی و علامه فانی اصفهانی بهره برد و توفیق داشت که از شیخ آقابزرگ تهرانی اجازه‌نامه روائی بگیرد.

وی در سال ۱۳۴۳ برای تجدید دیدار به دیار خود بازگشت، و به اصرار مرحوم امامی نوری، در کاشمر ماندگار شد. با ماندن وی، حوزه کاشمر و سه مدرسه علمیه‌اش رونقی تازه یافت. مرحوم سعیدی تا سال ۱۳۶۲ که به مشهد آمد در شهر خود اقامت کرد و علاوه بر پرداختن به امور علمی و نگارشی، حدود سی بنای خیریه، اعم از مسجد و مدرسه و حسینیه و درمانگاه و صندوق قرض‌الحسنه ساخت. تسلط او به ادبیات به گونه‌ای بود که هزاران بیت شعر عربی و فارسی را از حفظ داشت و کفایهالاصول و تفسیر
قرآن را بسیار زیبا و جذاب تدریس می‌کرد.

وی در ۱۹ اردیبهشت سال ۱۳۷۵ در مشهد به رحمت خدا رفت و در رواق دارالزهد حرم مطهر امام رضا(ع) به خاک سپرده شد.

 

 

 

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرستان کاشمر:(کاشمری)

 

 

http://baghdasht1.blogfa.com/

 
احمداسماعیلی کریزی/"خراسان رضوی،شهرستان کاشمر"
شکلک های محدثه

 

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 3:16 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

پدر:
«شیخ غلامحسین سعیدی عالمی کامل و واعظی متعظ که دورهی سطوح فقه و اصول را به طور کامل از محضر اساتید حوزهی علمیه کاشمر آموخته که در آن عهد معروف به نجف کوچک بوده است. و پس از مراجعت به زادگاه خود مرجع مورد اعتماد خواص و عوام در حل و فصل امور شرعی شناخته شده تا آن که در سال یکهزار و سیصد و بیست و پنج هجری شمسی در محل مدرسهی علمیهی کاشمر که به منظور دیدار من و برادرم(شیخ محمد صادق و سیخ محمد کاظم) آمده بود به سکتهی ناگهانی چشم از جهان فروبست و در صحن امام زاده حمزهی کاشمر مدفون گردید. »

مادر:
«حاجیه زینت الله سعیدی که زنی فاضله و بلیغه که نصاب الصبیان و مقداری از علم صرف و نحو را از پدرم آموخته و در بیان مواعظ و قصص اسلامی و نقل احکام شرعی در منابر و مجالس اختصاصی بانوان تسلطی به سزا دارد. آن مرحوم در سال ۱۳۷۰ خورشیدی به رحمت ایزدی پیوست.»
ولادت:
«حقیر فقیر محمد صادق سعیدی در آخرین روز سال یکهزار و سیصد و دوازده شمسی هجری مطابق با اوائل محرم یکهزار و سیصد و پنجاه و سه قمری در روستای فرشه واقع در شمال شرقی کاشمر مجاور قریهی نامق ، زادگاه شیخ طریقت احمد جامی که از مشاهیر عرفا است از پدری به نام غلامحسین سعیدی و از مادری به نام حاجیه زینت الله سعیدی چشم به جهان گشودم. »
تا سن سیزده سالگی در محضر پر بار و سرشار از محبت پدر موفق به خواندن قرآن و حفظ ادعیهی مأثور، و فراگرفتن نصاب الصبیان و قدری از غلم صرف و نحو و آموختن و نوشتن گردیدم.»
هجرت به شهر کاشمر
در مدت ده سال اقامت در حوزهی کاشمر موفق به فراگرفتن ادبیات و سطوح کامل فقه و اصول و علوم جدیده مانند فیزیک و شیمی ، جبر، هندسه، و مثلثات در حدود دیپلم متوسطه و سپس تدریس مکرر ادبیات و علوم جدید و شرکت و همکاری در کانون تربیت مبلغ و دریافت جوایزی از آن کانون گردیدم.
هجرت به نجف
در سال ۱۳۳۵ توسط حضرت آیت الله امامی نوری شیخ محمد صادق سعیدی عازم نجف میشود.
«در بین درسهای خارج فقه و اصول نجف حوزهی درس حضرت آیت الله الخویی مدظله نظرم را جلب نمود. فقها و اصولا در مباحث معظم له شرکت نمودم و ضمنا توجه داشتم که حضور در محضر استاد هر که باشد فقط به منظور آشنایی با نظرات خصوصی و طرز ورود و خروج به مسائل و بالآخره تقویم فکری و راهنماییهای کلی استاد است و به قول معروف : کعبه یک سنگ نشانی است که ره گم نشود. و عمدتا فقه تتبع و آشنایی با فتاوای دیگران و دست یابی به منابع آنها است که باید برای رسیدن به این منظور کارهای خصوصی را آغاز کرد.»
یکی از روشهای پسندیده و بدیعی که استاد شیخ محمد صادق سعیدی در فقه در پیش میگیرد مباحثه ی گروهی هفت نفره در نجف اشرف در حجرهی ایشان است که پاشنهی آشیل این مباحث تا فرجام آن خود استاد بود. که مباحث پختگی خاصی را در عرصهی فقه برای استاد ما فراهم آورد.
در سال ۱۳۴۳ به ایران و کاشمر باز میگردد و مورد استقبال بینظیر همشهریان خود قرار میگیرد. با در خواست آیت الله امامی در کاشمر رحل اقامت افکنده و افدام به تشکیل خانواده میکند.
درس تفسیر را به عنوان اشتغال اصلی و تدریس برای خود بر میگزیند و تا پایان عمر هم بدان وفادار میماند.
در سال ۱۳۶۲ به جهت حوادثی که از جانب برخی از علماء قم (در فرصتی بدان اشاره خواهم کرد و به تفصیل از آن سخن خواهم گفت) که روزگاری به عللی در کاشمر تبعید بودهاند ناخواسته بر ایشان تحمیل شده و استاد ما دنیا را با همه زیبائیهایش برای همان دنیا مداران وا مینهد و رهسپار مشهد میشود.
درس رسائل و مکاسب و بعد هم کفایه را شروع میکند و مورد استقبال طلاب نوجو قرار میگیرد. ولی کید مکاران و حاسدان اورا امان نمیدهد. همان دستهای شوم که عرصه را در کاشمر بر استاد تنگ کرد، در مشهد نیز چنگال به گردن استاد آویختند. و این در همان آغاز شکل گیری بحث سلمان رشدی و ارتداد او بود. که از طرف عدهای از مخالفین استاد، ایشان به عنوان ضد ولایت و ولایت فقیه و طرفدار سلمان رشدی و … شایع شد. حوادث کاشمر و ماجرای ارتداد سلمان رشدی و نگرش خاص استاد نسبت به امور و مسائل، فضای تنگ و خفقان آوری را برای ایشان فراهم ساخت. اما ایشان که سنگ زیرین آسیا بودند هرگز از پای در نیفتادند. درس تفسیر و دروس حوزوی را همچنان به پیش میبردند. تا که در سال ۱۳۶۸ با استاد آشنا شدیم . بنده به اتفاق دوست عزیز و ارجمندم فاضل نامی دانشمند گرامی فقیه جوان و نواندیش ، محمد جواد فضائلی اخلاقی از ایشان خواستیم تا درسی را شروع کند. مهم برای ما درس ایشان بود. نه موضوعش. که به پیشنهاد خود ایشان الرکن الرابع فی التوابع الفصل الاول فی الخلل را از کتاب جواهر شروع کردیم. این سرآغاز درس ما با ایشان و آغاز درس خارج ایشان بود. البته خاطرات خودم را از این درس و بحث و فشارهایی که برما تحمیل میکردند را خواهم نگاشت.
در سفر حج و در حال بازگشت بودم که خبر درگذشت آن عالم بزرگ را شنیدم. برایم باور کردنی نبود. سن و سالی نداشت. آن شیخ طریقت ما در اخلاق و کلام، در ظهر چهارشنبه ۱۹ ذی الحجه ۱۴۱۶ مطابق با ۱۹ اردیبهشت ۱۳۷۵ رهسپار سفر ابدی شد.
بحثهای طولانی و مفصلی با استاد داشتم تا جایی که ذهن یاریم کند و یا در یادداشتها باقی مانده باشد بی هیچ مسامحه تقدیمتان میدارم. باشد که قدردان بخشی از زحمات ایشان باشم.
یادش گرامی

 

زندگینامه مرحوم ایت الله واله

حاج شیخ محمد واله از علمای خود ساخته و وارسته و نیز از خطبای مخلص و دلسوز و از اساتید علم اخلاق حوزه علمیه خراسان بود. او روز سوم دیماه 1312 هجری شمسی در شهر کاشمر متولد شد و در این شهر دوره های مقدماتی و سطح را به پایان رسانید. پس از فوت پدر ارث قابل توجهی نصیبش شد ولی از آنجا که به مال و ذخایر دنیوی بی اعتنا بود همه را صرف احیای معارف قرآن و عترت و طلاب علوم دینی و افراد مستحق نمود. در 25 سالگی برای تکمیل تحصیلات در مشهد سکونت گزید و از محضر  آیت الله شیخ هاشم قزوینی و آیت الله میرزا جواد آقا تهرانی و همچنین از درس خارج آیت الله میرزا حسنعلی مروارید استفاده برد. جلسات درس اخلاق و سخنرانی او تجسم کامل اخلاق حمیده و روح ایمان و اخلاص بود. مرحوم حاج آقای واله در سحرگاه 22 اردیبهشت 1375 هجری شمسی در حال نماز دار دنیا را وداع گفت و در آستان قدس رضوی صحن آزادی مقابل غرفه 24 دفن شد.روحمان به یاد ایشان شاد.

دیگر علمای کاشمر

حجت الاسلام و المسلمين « سيد كاظم سالاري » افزود : شهرستان كاشمر از گذشته تا به امروز داراي حوزه هاي علميه فعالي بوده كه علما و خطباي بزرگي همچون آيه الله حاج شيخ محمد حسين اوليائي ، آيه الله محمدباقر امامي ، آيه الله محمد الهي ، آيه الله محمد صادق سعيدي ،‌ معلم اخلاق حاج شيخ محمد واله و ... در آن به تحصيل و تدريس اشتغال داشته و شهرستان كاشمر به عنوان دارالمؤمنين و نجف اصغر مشهور و پذيراي طلاب از ساير شهرستان ها هم بوده است.

خاطرات ایت الله سعیدی

 مرحوم آيت الله سعيدي نقل ميكرد از قول پزشكی مسيحي كه مقيم كاشمر بود. بعد از ماه مبارك رمضان، گويا روز جشن و سرور، ايشان هم به ديدن آمد. از هر دري صحبت ميشد. اين پزشك به شوخي و با خنده گفت: گرچه هر چه شما بفرماييد كاملا صحيح است ولي من در راز بعضي از حرفهاي شما علماء ماندهام. اگر سراغ قبرستان را بگيريد و آمار برداري كنيد. بيشتر مرگ و ميرها پس از ماه مبارك رمضان اتفاق افتاده است. زنان و مردان مسني كه توانايي روزه ندارند ولي بر اساس اعتقادي كه دارند روزه ميگيرند. روشن است كه بدن تحمل نخواهد داشت. طي ماه روزه و ماههاي بعد از آن رقم مرگ و مير بالا مي رود. و كسي هم از شماها نيست كه به همين آمار مرگ و مير مراجعه كند. آن وقت از همه جالبتر اين كه شما ميفرماييد صوموا تصحوا. روزه بگيريد تا سالم بمانيد. اين چه سلامتي كه به مرگ منجر مي شود. 
بعد استاد تأكيد فرمود: جناب جمشيدي بد نيست شما سند همين روايت را بررسي كنيد كه آيا وجهي دارد يا نه؟ چون به نظر ميرسد سند آن تمام نباشد. فقط شهرت پيدا كرده است. روزه يك حكم شرعي است كه بايد انجام داد. و شرط صحت روزه هم سلامت فرد است. حال اين روزه بگيريد تا سالم بمانيد چندان با عقل جور در نمي آيد. و اين كه خيلي از علماء هم براي اثبات وجوب روزه به جاي ادلهي شرعي سراغ دانشمندان علوم تجربي را گرفته اند هم كار نادرستي است. چون آنها روزه را چيز ديگري مي دانند. نه آنچه كه ما واجب ميدانيم

 

 

http://baghdasht1.blogfa.com/

 
احمداسماعیلی کریزی/"خراسان رضوی،شهرستان کاشمر"
شکلک های محدثه

 

 

منبع:حوزه علمیه امام صادق(ع)/(عتیق)کاشمر

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 3:10 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

کد خبر: ۸۲۳۶۶
 
 

توصیه‌های پیامبر خدا برای قبل خواب

همواره قبل از خواب آدابی وجود دارد که بهتر است هر مسلمانی به این آداب مبادرت داشته باشد .
عقیق:پیامبر خوبی ها حضرت محمد (ص)برای قبل از خواب توصیه هایی به مسلمانان داشته اند که به آن ها اشاره می کنیم.
 
اول ﺧﺘﻢ کردن قرآن با خواندن سه بار سوره توحید
 
ﺑِﺴْﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣﻴﻢِ
 
 ﻗُﻞْ ﻫُﻮَ ﺍﻟﻠﻪُ ﺃَﺣَﺪٌ *
 
 ﺍﻟﻠَّﻪُ ﺍﻟﺼَّﻤَﺪُ *
 
 ﻟَﻢْ ﻳَﻠِﺪْ ﻭَﻟَﻢْ ﻳُﻮﻟَﺪْ *
 
 ﻭَﻟَﻢْ ﻳَﻜُﻦ ﻟَّﻪُ ﻛُﻔُـﻮﺍً ﺃَﺣَﺪٌ*
 
 دوم ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﻔﯿﻊ ﺧﻮﺩ ﮔﺮدانی:
 
 ﺍَﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻲ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَﺍﻝِ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ وِّ ﻋَﻠَﻲ جمیع ﺍﻻ‌َﻧْﺒِﻴﺎﺀِ ﻭَﺍﻟﻤُﺮْﺳَﻠﻴﻦ.َ 
 
 
سوم ﻣﺆﻣﻨﯿﻦ ﻭ ﻣﺆﻣﻨﺎﺕ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﺿﯽ ﻭ ﺧﺸﻨﻮﺩ ﺳﺎﺯﯼ.
 
 ﺍَﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺍﻏْﻔِﺮْ ﻟِﻠْﻤُﺆْﻣِﻨﻴﻦَ ﻭَﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨﺎﺕِ. 
 
 
چهارم ﺣﺞ ﻭﺍﺟﺐ ﻭ ﻋﻤﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎ ﺁﻭﺭﯼ.
 
 ﺳُﺒْﺤﺎﻥَ ﺍﻟﻠّﻪِ ﻭَ ﺍﻟْﺤَﻤْﺪُ ﻟِﻠّﻪِ ﻭَ ﻻ‌ﺍِﻟﻪَﺍِﻻ‌َّ ﺍﻟﻠّﻪُ ﻭَ ﺍﻟﻠّﻪُ ﺍَﻛْﺒَﺮُ. 
 
پنجم گقتن تسبیحات حضرت زهرا
 
 
ششم خواندن آیت الکرسی و سوره فلق، ناس و کافرون
 
 
هفتم سوره ى تکاثربه سفارش امام صادق (ع):
 
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ 
 
 أَلْهَاکُمُ التَّکَاثُرُ.
 
 حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ.
 
 کَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ.
 
 ثُمَّ کَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ.
 
 کَلَّا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْیَقِینِ.
 
 لَتَرَوُنَّ الْجَحِیمَ.
 
 ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَیْنَ الْیَقِینِ.
 
 ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ یَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِیمِ.
 
 هشتم خواندن این دعا که به منزله ی هزار رکعت نماز است!
 
روزى پیامبر خدا (صلّى الله علیه و آله وسلم) در حضور اصحاب به امیرالمومنین (ع) فرمود: دیشب چه عمل خیری انجام داده‌اى؟
 
آن حضرت اظهار داشت: پیش از آن که بخوابم، هزار رکعت نماز به جا آوردم، حضرت رسول فرمود: چگونه؟! پاسخ داد:از شما شنیدم که فرمودید:هر کس هنگام خوابیدن سه مرتبه بگوید: 
 
یَفْعَلُ اللهُ ما یَشاءُ بِقُدْرَتِهِ، وَ یَحْکُمُ ما یُریدُ بِعِزَّتِهِ
 
او همانند کسى است که هزار رکعت نماز خوانده است. حضرت رسول اکرم فرمودند: راست گفتى، حقا که چنین است.
 

پی نوشت:
مستدرک الوسائل، ج 5، ص 49،
منبع:باشگاه خبرنگاران

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 6:39 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 
کد خبر: ۸۲۳۶۵

حدیث امام رضا(ع) درباره مکارم اخلاق

عقیق:امام صادق علیه السلام :
 
 أَ لَا أُحَدِّثُکَ بِمَکَارِمِ الْأَخْلَاقِ الصَّفْحُ عَنِ النَّاسِ وَ مُوَاسَاةُ الرَّجُلِ أَخَاهُ فِی مَالِهِ وَ ذِکْرُ اللَّهِ کَثِیر
 
 آیا به شما بگویم که مکارم اخلاق چیست؟ گذشت کردن از مردم، کمک مالى به برادر (دینى) خود و بسیار به یاد خدا بودن.
 

پی نوشت:
وسایل الشیعه ج15 ، ص199 ، ح20273 {شبیه این حدیث در معانى الأخبار ص 191، ح2 }

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 6:38 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

کد خبر: 78315
5 بیماری که با بوی دهان آشکار می‌شوند
 

 

در این مطلب قصد داریم بیماری‌هایی را معرفی کنیم که با بوی دهان و از راه تنفس قابل تشخیص هستند.
5 بیماری که با بوی دهان آشکار می‌شونداتاق خبر24:ممکن است این مطلب مانند قسمتی از یک فیلم علمی تخیلی به نظر برسد، اما خیلی دور از ذهن نیست که روزی بتوانیم فقط با یک تنفس ساده، آزمایش سلامتی دهیم و از مشکلات کلی بدن خود کسب اطلاع کنیم.
 
 
ایده استفاده از "آزمون تنفس" به عنوان یک تشخیص پزشکی به حدود 400 سال قبل از میلاد مسیح باز می‌گردد؛ یعنی زمانی که بقراط مقاله‌ای درباره چگونگی بوی دهان و ارتباط آن با بیماری ها نوشت.
 
سال‌هاست که پزشکان متوجه شده اند چگونه بوی دهان خاص می تواند نوعی بیماری به همراه داشته باشد. پزشکان با توجه به این ایده بزرگ توانستند یک گام فراتر در جهت تشخیص بهتر بیماری‌ها بردارند.
 
بر اساس مقاله ای در "وال استریت ژونال"، ابزاری به نام "طیف سنج جرمی" می تواند ترکیبات شیمیایی کوچک در بوی دهان را شناسایی کند. هر چیزی که شما می توانید از یک آزمایش خون برای تشخیص میزان سلامتی دریابید، به طور بالقوه در آزمایش تنفسی وجود دارد.
 
در ادامه تعدادی از بیماری‌هایی که ممکن است از طریق بوی دهان مشخص شوند، آورده شده است:
 
1. سرطان ریه
دانشمندان بر این باورند که برخی از حیوانات با خر خر کردن بیماری های خاصی را اعلام می‌کنند. محققان از این ایده الهام گرفتند و با توسعه نوعی فن‌آوری جدید به "بینی الکترونیکی" دست پیدا کردند.
 
این وسیله با تفکیک داده‌های مختلف بدست آمده از ترکیبات آلی فرار، نمونه های تنفسی را جمع‌آوری کرده و به شناسایی گازهای فرار در بیماری‌های مختلف کمک می‌کند.
 
مطالعات در سال 2013 نشان داد این وسیله در تشخیص سرطان ریه در میان یک گروه 128 نفری غیر سیگاری و 114 فرد سیگاری، تنها 10 خطا داشته است. به عبارتی استفاده از آزمون تنفسی برای تشخیص سرطان ریه با نرخ حساسیت بالا با این وسیله موفقیت‌آمیز بوده است.
 
نتایج حاصل از این مطالعه ما را یک گام به سمت درک این تکنولوژی به جلو راند.
 
2. نارسایی‌های قلبی
یک تیم تحقیقاتی قادر به تشخیص نارسایی قلبی از طریق تحلیل بوی دهان بیماران شدند. این تیم برای تشخیص نارسایی‌های کبد آزمون‌هایی را به انجام رساند که در آن بیماران قلبی صرفا به عنوان گروه کنترل مد نظر قرار گرفتند.
 
آنها در مطالعاتشان در سال 2012 دریافتند که بیماران قلبی نیز بوی دهان منحصر به فردی دارند. روش‌های مورد استفاده آنان در صورتی که کمترین خطا را در تشخیص بیماری های قلبی داشته باشد، انقلابی در علم پزشکی محسوب می‌شود.
 
3. چاقی
مطالعه دیگری در لس‌آنجلس نشان داد بوی دهان می تواند نشان‌دهنده استعداد چاقی باشد.
 
محققان از بوی دهان 792 شرکت کننده در این آزمایش و تجزیه و تحلیل آن دریافتند کسانی که تنفسشان با غلظت بالایی از متان و هیدروژن و گازهای دیگر تشکیل شده توده و درصد چربی بدنشان در مقایسه با کسانی که تنفسشان طبیعی تر یا دارای غلظت کمتری از متان یا هیدروژن باشد، بیشتر است.
 
3. دیابت
بوی دهان با طعم میوه می تواند نشانه‌ای از یک مشکل جدی در بیماران مبتلا به دیابت باشد. این بیماری هنگامی رخ می‌دهد که بدن نتواند قند را به عنوان منبع سوخت استفاده کند چرا که انسولین در بدن به اندازه کافی یا اصلا وجود ندارد و بدن برای سوخت و ساز از چربی به جای قند استفاده می‌کند.
 
هنگامی که بدن چربی را تجزیه می کند، مواد زائد به نام "کتون" در بدن تولید می‌شود که رایحه میوه‌ای به دهانتان می‌دهد.
 
4. نارسایی‌های کلیوی
بوی آمونیاک‌مانند دهان گاهی اوقات می تواند در افرادی که از نارسایی مزمن کلیه رنج می برند، بروز یابد. این بو شبیه بوی ماهی است.
 
می‌دانیم کلیه مواد زائد خون را از بین می‌برد. حال، نارسایی‌های کلیوی زمانی رخ می‌دهد که کلیه ها قادر به دفع مواد زاید و حذف مواد سمی از خون نباشند. تشخیص نارسایی‌های کلیوی با بوی دهان تنها یکی از راه‌های پی بردن به این امراض به شمار می‌رود.
 
  منبع: افکار نیوز
انتهای پیام

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 6:37 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

امام خامنه‌ای در ابتدای درس خارج فقه:

حادثه بی‌نظیر ۹ دی از نمونه‌های قدرت نظام است/ منع سلاح هسته‌ای مبانی بسیار مهم فقهی و عقلانی دارد

 
 
رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: حادثه بی‌نظیر ۹ دی و قدرت فکری مردم از نمونه‌های قدرت نظام است.
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در ابتدای جلسه درس خارج فقه و در آستانه سالروز حماسه 9 دی 88، با اشاره به دشمنی و کینه‌ورزی عملی مستکبران با حاکمیت اسلام و تلاش آنان برای سلب مؤلفه‌های قدرت نظام اسلامی، حادثه بی‌نظیر 9 دی را از جمله نمونه‌های قدرت جمهوری اسلامی خواندند و خاطرنشان کردند: امروز هندسه تقابل قدرتهای استکباری با جمهوری اسلامی در جهت سلب قدرت مادی و معنوی، و عزم و اراده ملت ایران است و در مقابل، باید این قدرت را حفظ و روز به روز تقویت کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص)، دستیابی به خیر و سعادت در جوامع بشری را در سایه برخورداری از قدرت دانستند و افزودند: قدرتهای مستکبر همچون آمریکا، سعادت جامعه و آنچه را که «ارزشهای آمریکایی» می‌خوانند، در جمع‌آوری ثروت و تسلط بر عالم دنبال می‌کنند، اما اسلام، سعادت بشر را در رسیدن به کمالات انسانی و جریان داشتن فکر و عمل قرآنی در تمام اجزاء جامعه می‌داند.
رهبر انقلاب اسلامی، وجود نظامی برآمده از اسلام و دارای قدرت و نفوذ در مسائل گوناگون منطقه را موجب برانگیخته شدن دشمنی و کینه قدرتهای جهانی خواندند و افزودند: نظام سلطه با هر تفکر و جریان ضد ظلم و تبعیض در دنیا مخالف است، اما زمانی در مقابل جریانی با تمام وجود به معارضه برمی‌خیزد که آن جریان توانسته باشد اقیانوس یک ملت را به حرکت درآورد.
ایشان ریشه توطئه‌ها و دشمنی‌های گوناگون با جمهوری اسلامی را تبلور مخالفت با نظام سلطه در ایرانِ برخوردار از «منابع فراوان طبیعی و انسانی و اقتصادی، حرف و منطق و منبر سیاسی، و ابزار و نیروی لایق نظامی» دانستند و خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی در مقابل این دشمنی‌ها باید بر قدرت خود بیفزاید و علت تأکید مکرر بر افزایش قدرت داخلی و استحکام ساخت داخل نیز همین مسئله است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به لزوم مجهز شدن به انواع قدرت از جمله «قدرت فکری، اقتصادی، اجتماعی و بسیج مردمی» افزودند: به خیابان آمدنِ میلیونها نفر در 22 بهمن با گذشت حدود 40 سال از انقلاب اسلامی، نشانه قدرت نظام اسلامی در بسیج مردمی است که این موضوع در دنیا بی‌نظیر است.
رهبر انقلاب اسلامی، حادثه 9 دی را نمونه دیگری از عناصر قدرت نظام برشمردند و افزودند: در آن حادثه بی‌نظیر، هیچ‌کس دست‌اندرکار نبود و قدرت فکری که شاکله اصلی نظام اسلامی است، مردم را به خیابانها کشاند و آن حادثه بی‌نظیر پدید آمد.
ایشان با اشاره به ترفند و خدعه دشمنان در سلب مؤلفه‌های قدرت نظام اسلامی، گفتند: دشمن همچون دزدی است که قصد تصرف خانه را دارد اما این‌طور وانمود می‌کند که دلیل دشمنی، سلاحی است که صاحب‌خانه برای دفاع در دست دارد و اگر آن سلاح را زمین بگذارد، نزاع تمام می‌شود، بنابراین تلاش می‌کند با حیله‌گری و استفاده از انواع روشها از جمله حرف زدن، شوخی کردن، لبخند زدن، و تشر زدن، صاحب‌خانه را خلع سلاح کند و به خانه وارد شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سعادت و شقاوت را در گروی چگونگی استفاده از قدرت دانستند و در خصوص قدرت ناشی از سلاح هسته‌ای، افزودند: منع سلاح هسته‌ای مبانی بسیار مهم فقهی و عقلانی دارد اما امکان تلاش برای کسب انواع دیگر قدرت در اختیار دولت و ملت قرار دارد.
انتهای پیام/





د
کد مطلب: 359770
مرجع : پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 6:37 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

1395/9/29 دوشنبه

معاون قضایی و حقوقی:

پیشگیری از وقوع جرم جزء مسائل اساسی و اصلی در دین مبین اسلام است

معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: پیشگیری از وقوع جرم جزء مسائل اساسی و اصلی در دین مبین اسلام است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق در بیست و سومین مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح خراسان رضوی گفت: یکی از ویژگی های عالم مادی تظالم و از ویژگی های تظالم جرم و جنایت و... است و همه تلاش ما در جهت کاهش جرایم و تخلفات است زیرا وجود جامعه ای که هیچ گونه جرمی در آن اتفاق نیفتد در عالم مادی امکان پذیر نیست.
وی با اشاره به جایگاه پیشگیری از وقوع جرم در دین مبین اسلام، گفت: پیشگیری از وقوع جرم در دین مبین اسلام جزء موضوعات اصلی و اساسی است و در آیات روایات به طور مستقیم و غیر مستقیم، فراوان به این مسئله اشاره شده است.
مصدق با اشاره به نقش مهم تعامل سازنده بین نیروهای مسلح و سازمان قضایی گفت: در طول سال های اخیر در هر جایی که تعامل و هماهنگی بین نیروهای مسلح و سازمان قضایی وجود داشته همه برنامه ها از جمله پیشگیری از وقوع جرم با موفقیت پیش رفته و به نحو احسن انجام شده است.
وی در ادامه، با اشاره به این سخن مقام معظم رهبری که پیشگیری از وقوع جرم یک موضوع کاملاً علمی است، گفت: سازمان قضایی برنامه ریزی برای پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح را از سال 1376 آغاز کرد و موضوعات مورد پژوهش در سال های ابتدایی بر مبنای شناسایی آسیب ها و جرایم شایع بود و بعد از آن به مسئله آسیب زدایی جرایم پرداخته شد.
مصدق افزود: در سال های بعد موضوع آینده پژوهی جرایم و تخلفات با توجه به شناسایی آسیب ها و آسیب زدایی در دستور کار قرار گرفت و در سال جاری نیز با توجه به مولفه هایی که مشخص شده در خصوص ارائه راهکارهای عملیاتی از سوی یگان ها جهت کاهش جرم فرار از خدمت نظرخواهی شده است.
در ادامه این مجمع، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان استان رضوی گفت: بین نیروهای مسلح استان هماهنگی و تعامل خوبی وجود دارد و همه آنها از یک خانواده هستند؛ این موضوع را در جلساتی که همه یگان های نظامی و انتظامی حضور دارند، می شود کاملاً حس کرد.
در پایان این مجمع از چهار تن از فعالان و رابطان پیشگیری از وقوع جرم یگان های استان تقدیر شد.
 
 

ادامه مطلب



[ چهارشنبه 8 دی 1395  ] [ 6:36 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
[ سه شنبه 7 دی 1395  ] [ 10:20 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

1395/10/7 سه شنبه

در مراسمی با حضور معاون قضایی و حقوقی؛

از فعالان پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح استان خراسان رضوی تقدیر شد

در مراسمی با حضور معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح و جمعی از فرماندهان، از فعالان پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح استان خراسان رضوی تقدیر شد.

در این مراسم، از مدیران یگان های ارشد نظامی و انتظامی استان که نقش موثر و فعالی در اجرای برنامه های پیشگیری از وقوع جرم و تعامل مناسب با سازمان قضایی نیروهای مسلح استان داشتند با اهدای لوح و هدایایی توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مصدق معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح تقدیر به عمل آمد.
سرهنگ فریدون ملکی از قرارگاه منطقه ای شمال شرق نزاجا، سرهنگ سیدمهدی تقوی معاون وظیفه عمومی استان، سرهنگ علیرضا حسینی آرین مدیر حقوقی صنایع شهید کاوه وزارت دفاع و سرگرد سیداحمد یوسفی مدیر قضایی و انضباطی سپاه امام رضا(ع) برگزیدگانی بودند که در این مراسم از آنان تقدیر شد.

 

 

احمداسماعیلی کریزی

http://barrud.rasekhoonblog.com/

شکلک های محدثه


ادامه مطلب



[ سه شنبه 7 دی 1395  ] [ 6:13 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

سردار سلامی در داشگاه تربیت پاسداری امام حسین(ع):
سران فتنه نابخشودنی‌اند
جانشین فرمانده کل سپاه، پیروزی جبهه مقاومت در نبرد حلب را یک پیروزی شگفت انگیز و تاریخ‌ساز عنوان کرد.
سران فتنه نابخشودنی‌اند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی سخنانی در همایش امنیت و اقتدار که در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) برگزار شد، با بیان اینکه ملت‌های بزرگ همواره در مسیرهای تاریخی سخت رشد کرده‌اند، اظهار داشت: ٩دی حماسه تاریخی و جاودان ملت ایران بود.

 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حوادث منطقه گفت: امروز یکی از پیروزی های شگفت انگیز و تاریخ ساز برای امت اسلام در عرصه نبرد با مستکبران در کشور سوریه و حلب بدست آمده است.
 
سلامی افزود: شکوه و عظمت و اقتدار و منزلت والا در نظام جهانی و ساختن یک شخصیت و هویت توام با عزت به خودی خود حاصل نمی‌شود و باید بدانیم که جز در پرتو ایستادگی و صبر و مبارزه و مجاهدت نمی‌توان در جهان امروز بعنوان یک جامعه مستقل و آزاد زیست.
 
جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: ما در تاریخ انقلاب، مسیر بسیار سختی را پیموده ایم و همه آنچه که امروز بعنوان عناصر هویت ایران بزرگ در جهان می‌شناسیم مرهون آزمون های موفقی است که ملت ایران در پرتو هدایت های الهی رهبران خود در منظر قضاوت جهان به نمایش گذاشته‌اند و همه این مبارزات چند وجهی و همه جانبه در طول تاریخ انقلاب، مقیاسی جهانی داشته اند.
سردار سلامی تاکید کرد: ایران اسلامی در عرصه یک نبرد همه جانبه توقف ناپذیر جهانی است و اقتدار و شکوه خود را ایجاد و تثبیت کرده است.
 
وی گفت: اگر جنگ تحمیلی ٨ساله بر هر کشور دیگری تحمیل می‌شد ارکان حکومت آن فرو می‌ریخت.
 
جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: آمریکای آن زمان که بسیار قدرتمند از امروز بود و شوروی آن زمان که بسیار مقتدرتر از روسیه امروز بود و اروپایی که آن روز نفس گرمتری (و البته امروز نفس هایش به شماره افتاده) هرچه داشتند به صحنه آوردند تا از ظهور یک شخصیت و ضلع جدید در هندسه قدرت جهانی جلوگیری کنند و آمده بودند تا دوباره به تاریخ کشور ما برگردند.
 
سردار سلامی تصریح کرد: اولین عناصر قدرت و شکوه انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس شکل گرفت که جوانان حاضر بودند از جان خود بگذرند اما در مقابل دشمن تسلیم نشوند و برای همین بود که ایران تبدیل به کشوری نفوذناپذیر و تسخیرنشدنی شد و ما امروز باید بدانیم که برای پیشرفت باید استقامت کرد.
 
وی افزود: ملت ایران هیچگاه از کفار تبعیت نداشت و ایمان به خدا را با کفر به طاغوت همراه کرد و قدرتهای ظاهری را کوچک قلمداد کرد و ما می دانیم که جنگ استکبار علیه ملت ایران با پایان دفاع مقدس خاتمه نیافت.
 
جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: آنها (دشمنان) می‌دانند اگر انقلاب اسلامی تبدیل به الگو در جهان شود، راه تنفس‌شان را تنگ کرده و به استیلای آنها بر کشورهای جهان خاتمه می‌دهد، لذا بعد از ناامیدی در جنگ سخت، به عرصه های دیگر مانند اقتصاد ورود کرده و یک جنگ جدی با گستره جهانی را ایجاد کردند و این کار هم با هدف از تعادل خارج کردن نظام و ایجاد نارضایتی مردمی و آشوب اجتماعی و سیاسی و نهایتا پذیرش شرایط استکباری جهانی صورت گرفت.
 
سردار سلامی افزود: جنگ استکبار با ایران اسلامی هیچگاه متوقف نشده است.
 
وی ادامه داد: استکبار همه تلاش خود را در منطقه و در کشورهایی نظیر سوریه و لبنان و بحرین می کند تا اثبات کند بدون اتکا به قدرتهای بزرگ نمی‌توان زیست و ایران نیز در پی اثبات مدل حکومت مستقل و ایستادگی در برابر استکبار است.
 
جانشین فرمانده کل سپاه اظهار داشت: امروز اروپا بدلیل تبعیت از سیاست های امریکا در بحران امنیت و اقتصادی و سیاسی قرار دارد و باید ببینیم تابعیت و پیروی از امریکا در مسایل منطقه ای چه وضعیتی را برای ترکیه ایجاد کرد؛ یک کشور نا امن و بی ثبات و رو به افول و زوال اقتصادی و نامطمین نسبت به آینده و محمل یک کودتای بزرگ. این وضعیت ترکیه است در حالیکه این کشور مثال کسانی بود که می‌گفتند با مدل انقلاب اسلامی نمی‌توان به پیشرفت رسید.
 
سردار سلامی با اشاره به وضعیت مشابه در کشورهایی نظیر مصر و عربستان، گفت: هیچ‌کس در جهان فکر نمی‌کرد ایران در برابر تحریم‌ها دوام بیاورد اما در طول این بیش از 8 سال که تحریم جهانی است، نه تنها هرگز کشور ایران منزوی نشد و رو به افول نرفت بلکه بیشترین پیشرفت‌ها اعم از هسته ای و موشکی و ... در زمان همین تحریم ها صورت گرفت.
 
وی خاطرنشان کرد: آنها (دشمن) می‌خواست ما فلج شویم تا به التماس بیفتیم و دست از پیشرفت هسته‌ی برداریم و توسعه موشکی را متوقف کنیم اما کدامیک از این اتفاقات افتاد؟
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: ایران امروز یک قدرت منطقه ای بزرگ است و دیگر هیچ قدرتی ما را تهدید نمی‌کند و دیگر در گفتگوی مقامات امریکایی صحبت از گزینه های نظامی نیست.
 
سردار سلامی تصریح کرد: ما امروز بر این منطقه مسلطیم و دارای سیادت سیاسی هستیم و تحریم نه تنها نتوانست تاثیر بگذارد، بلکه جامعه ما را به خود و خدا متکی کرد.
 
وی با بیان اینکه ما از دشمن ناامید هستیم، گفت: ما زمانی در کرخه و کارون می‌جنگیدیم اما امروز به شکلی موفقیت‌آمیز در شرق مدیترانه و دریای سرخ با سیاست دشمنان درگیریم.
 
جانشین فرمانده کل سپاه افزود: سوریه دروازه سیاست‌های امریکا در منطقه بود که این دروازه کاملا در حال بسته شدن است.
 
سردار سلامی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به فرا رسیدن سالروز حماسه 9 دی، فتنه ٨٨ را یکی از خطرناکترین توطئه‌های دشمن علیه انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: این یکی از تلاش های دشمن علیه انقلاب بود و زهرهای ویرانگر این فتنه بزرگ می‌رفت تا بدتر و خطرناکتر از دوران دفاع مقدس، شیرازه فرهنگی و اجتماعی و باورهای مردم را در معرض خطر قرار دهد.
 
وی ادامه داد: این فتنه یک اتفاق نبود و تراکم بیش از 30 سال تلاش و برنامه ریزی دشمنان خارجی و داخلی علیه انقلاب اسلامی بود که بر سیمای نورانی نظام چنگ زد و برای مدتی اعتبار نظام را مورد هدف قرار داد و بدنبال خارج کردن نظام از تعادل امنیتی و سیاسی بود.
جانشین فرمانده کل سپاه افزود: خیانت سران فتنه یک خیانت منحصربفرد، خطرناک، ویرانگر و نابخشودنی است و هرگز وجدان بیدار ملت ایران کسانی را که دستور شکستن نظام را صادر می‌کردند و می‌خواستند نظام ما را تحویل بیگانگان دهند نمی‌بخشد.
سردار سلامی گفت: حصر این افراد و طرد از ذهن جامعه، کوچکترین اقدام حکومت در برابر آنها است.
وی تصریح کرد: بعد از این فتنه بود که تحریم های جهانی علیه ایران تشدید و دشمن برای این تحریم ها تحریک شد.
جانشین فرمانده کل سپاه افزود: برای ترمیم چهره زخم خورده انقلاب سالها تلاش شد و شهید دادیم و مجاهدت ها صورت گرفت.
به گزارش فارس، سردار سلامی اضافه کرد: 9 دی از ایام الهی است و ملت ایران شکوهمندترین آزمون خود را به نمایش گذاشت و تیر خلاص بر قدرتهای بیگانه و عمال داخلی آنها زد. ٩دی روز بصیرت و اقتدار و روز خاموش کردن آروزهای کسانی بود که می‌خواستند نور خدا را خاموش کنند.
وی در پایان افزود: ما در مسیر پیشرفت قرار گرفته ایم و هیچ جیزی ما را متوقف نخواهد کرد و از همه سیاستهای دشمنان عبور خواهیم کرد.


شکلک های محدثه

احمداسماعیلی کریزی

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

 

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 7 دی 1395  ] [ 6:08 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

تاریخ: ۱۳۹۵/۱۰/۰۷
نوع: خبر
سعید قاسمی در همایش "پایان فتنه، پایان فریب":
کسانی که با فتنه برجام کشور را ۲۰ سال عقب انداختند باید محاکمه شوند
فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: در فتنه برجام از نظر ما برای اینکه جریان انقلابی را ۲۰ سال به عقب انداختند بایستی محاکمه شوند و به خاطر داستان برجام هرچه دادگاه و قوه قضائیه حکم کرد بایستی با آن‌ها برخورد شود.
کسانی که با فتنه برجام کشور را ۲۰ سال عقب انداختند باید محاکمه شوند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج، سعید قاسمی در همایش "پایان فتنه، پایان فریب" که در فرهنگسرای انقلاب مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: آقایان بر این عقیده بودند که بایستی تغییر صورت گیرد و آقا صلاحیت لازم را ندارد و ما صلاحیت لازم داریم؛ در فتنه 88 جنگ احزابی بود که مجاهیدن خلق، شاهنشاهی، ولیعهد، ساواکی‌ها، بنی صدری‌ها، نهضت آزادی، خواننده‌ها، شکست خوردگان فتنه 78 پشت خاکریز بودند.

وی در مورد اقدامات سران فتنه خاطرنشان کرد: هیلاری کلینتون می‌گوید با ما مشورت کردند، اساتید فن انقلاب‌های مخملی به آن‌ها مشاوره داده‌اند و عربستان سعودی به آن‌ها وام داده است؛ افرادی که هشت ماه کف خیابان هستند و با مدل نرم و سخت برآن بودند که نظام را عوض کنند حکمشان اعدام است.

فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: قائل به مدل حصر کروبی و موسوی نیستیم چون تیم حفاظت از آن‌ها بسیار هزینه‌بر و VIP است.

وی با قرائت نامه امام خمینی(ره) به آیت‌الله منتظری بیان کرد: سخنی که ایشان به آیت‌الله منتظری نوشت از سر رنج بود؛ تاریخ اسلام پر از خیانت به اسلام است، هرکس که گفت من نوه‌ امام خمینی(ره) هستم نمی‌تواند میدان‌دار باشد، مگر خلافت وراثت است؟ ملاک جوانان در انتخابات باید مشخص شود.

قاسمی گفت: عده‌ای در مورد کنسرت در مشهد می‌گویند، اگر آیت‌الله علم‌الهدی را بزنید خط شکسته می‌شود، مادامی که بصیرت نباشد و تاریخ گذشته چند ساله را فرزندان نگوییم ضربه خواهیم خورد.

سردار قاسمی خاطرنشان کرد: در سیستم‌های رسمی نظام آموزشی بنا ندارند تجربیات، شکست و پیروزی را رسماً به فرزندان برای جلوگیری از تخلفات آینده انتقال دهد، در دانشگاه و مدرسه بنا ندارند روحیه انقلابی و تجربیات را پمپاژ کنند، از همین رو مطالب بایستی رو در رو به مخاطبین منتقل شود.

وی عنوان کرد: به تعبیر امام خمینی(ره) اگر خواص و عوام باهوش به وظیفه خود عمل نکنند و در موقع مناسب پای کار نیایند همان می‌شود که در کربلا رخ داد، فتنه همیشه در کمین است و هرچه از خوردیم از خودی‌ها بوده است و مار 30 سال در آستین ما پرورش می‌یابد.

فرمانده دوران دفاع مقدس افزود: جان کری به اوباما گفت با این که کاری که ما در فتنه برجام انجام دادیم، پیروزی‌ای حاصل کردیم که موفقیت با صد جنگ سخت هم محقق نمی‌شد، این روایت قرابت با جمله عمر و عاص دارد.

سردار قاسمی تصریح کرد: همه موظف هستند پرچم باشند تا تاریخ صحنه‌های تلخش دیگر تکرار نشود و صحنه‌های پیروزی‌ در نبرد با خوارج و منافقین جدید تکرار شود، فتنه‌گران کارشان تمام است ولی نمی‌گذاریم که دوباره به صحنه بازگردند و از حاشیه امن بیرون آیند.

وی اظهار داشت: در فتنه برجام از نظر ما برای اینکه جریان انقلابی را 20 سال به عقب انداختند بایستی محاکمه شوند و به خاطر داستان برجام هرچه دادگاه و قوه قضائیه حکم کرد بایستی با آن‌ها برخورد شود؛ بارها زنجیره انسانی در مقابل فردو و اراک تشکیل دادیم و گفتیم اگر می‌خواهید ما را بمباران کنید ما آماده‌ایم ولی نمی‌دانستیم خودی‌ها می‌توانند قلب فردو را بمباران کنند.

فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: خواسته امت حزب‌الله این است که به این افراد پتک دهند تا تا عمر دارند با پتک بر سیمان‌های قلب راکتور‌ها بزنند؛ وقتی خواص تکلیف خود را انجام ندهند و جبهه نگیرند اتفاقات فتنه 88 رخ می‌دهد، تا کنون فتنه‌گران به خباثت خود اعتراف نکردند و نظام در حق آن‌ها مسامحه کرده است، بایستی به این سوال پاسخ داده شود که چرا در جبهه خودی این روحیه حاکم است؟

شکلک های محدثه

احمداسماعیلی کریزی

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 7 دی 1395  ] [ 6:06 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 30 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 3596191 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب