[ بازدید : 3 ]
چشمه سلطان ولی کریز
| |||||
|
[ بازدید : 3 ] [ سه شنبه 2 شهريور 1395 ] [ 17:16 ] [ احمد ]
گفتگوی بسیار زیبای کعبه با کربلا:
[ بازدید : 5 ] ادامه مطلب حمایت تمام قد مراجع تقلید از مواضع نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی؛ دولت روحانی نه در مقابل آیتالله علمالهدی که رو در روی تمام علما ایستاده است/ کنسرت؛ راهکار جدید دولت برای پیروزی در انتخابات
تاریخ انتشار : ۰۲ شهریور ۱۳۹۵ در ۱:۲۴ ب٫ظ
تمامی مراجع تقلید، علمای دینی و اساتید حوزه علمیه به حمایت از موضع گیریهای آیت الله علم الهدی پرداختند و مشهد را مکانی مذهبی دانستند که برپایی کنسرت در آن معنا ندارد.
به گزارش سرویس فرهنگی صبح توس به نقل از مشهد پیام، همزمان با موج هجمههای دولت علیه لغو کنسرتها در مشهد و خراسان رضوی، مردم متدین و ولایت مدار مشهد با همراهی علمای دینی مشهد پای کار آمدند و اعتراض خود را به زیاده خواهی برخی مسئولین دولتی ابراز کردند.
آیت الله سید احمد علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی که به حق علم هدایت را به دوش گرفته است، نسبت به برپایی کنسرتهایی که سراسر فساد و لااوبالیگری است واکنش نشان داده و حمایت از اینگونه اقدامات را مورد نقد قرار داده است.
حال این مسئولین دولتی، رئیس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد هستند که در مقابل آیت الله علم الهدی قرار گرفتهاند تا با نشان دادن زور بازوی خود قدرتشان را به رخ بکشند.
دولتیها نه تنها در مقابل آیت الله علم الهدی ایستادهاند بلکه در مقابل تمام علمای دینی در مشهد و کشور نیز ایستادهاند و با توجه به اینکه مشهد شهری مذهبی است، بازهم دولتمردان به برپایی کنسرت در کنار بارگاه منو رضوی تاکید دارند.
چگونه میشود که در مکه و مدینه تمام شئونات دینی و حفظ حرمتها صورت میپذیرد ولی عدهای در داخل کشور اسلامی به اصول دینی توجه نکرده و میخواهند مشهد را مانند شهر کیش محلی برای برپایی کنسرت کنند.
همه علمای دینی در سطح کشور به حمایت از آیت الله علم الهدی که در صف اول مبارزه با فساد ایستاده است، برخواستهاند.
آیت الله علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در مورد کنسرتها گفته است:
مشهد شهر گردشگری نیست، شهر زیارتی است، در همه جای دنیا شهرهای زیارتی قداستشان حفظ میشود.
اگر کسی میخواهد خوش گذرانی آزاد باشد چرا شهر زیارتی را برای زندگی انتخاب کرده است؟
چرا هرگونه فکر توریست پروری که در ذهن یک مدیر و فرد دولتی به وجود میآید، باشد در مشهد پرورانده شود؟
آیت الله اشرفی شاهرودی، استاد حوزه علمیه مشهد: برگزاری کنسرت موسیقی در مشهد با معنویت و وجود مقدس حضرت ثامن الحجج(ع) و به ویژه حوزه علمیهای که مرکز پخش معارف اسلامی و آموزههای دینی است، مناسب نیست.
با توجه به اینکه نظام اسلامی بر اساس شرع اسلام و معارف دین برپا شده و به همین علت نیز برایش خون دادهاند، مسئولان اینگونه کارها را در ابتدا با علما و مراجع در میان بگذارند.
آیت الله سیدان، استاد حوزه علمیه مشهد: فرض میکنیم که کنسرت موسیقی در جایی از کشور برگزار شود، اما مشهد باید مانند قم استثنی باشد، مناسب این است که در مشهد این برنامهها نباشد.
آیت الله گرایلی، عضو شورای مدیریت حوزه ی علمیه ی مشهد:
نباید اجازه داد مشهد به عنوان شهر مذهبی در زمینه برگزاری کنسرت موسیقی فتح باب شود.
باید به برخی اولویتهای فرهنگی توجه کرد، توقع از مسئولان برای امور فرهنگی را بیش از آنچه که هست میدانم.
آیت الله صافی گلپایگانی، مرجع تقلید شیعیان:
این شهر به واسطه وجود مبارک حضرت علی بن موسی الرضا علیه الصلوه و السلام قداست و معنویت خاصی دارد و باید در همه برنامهها مراقب بود که شئون آن کاملا رعایت شود و مبادا خدشه ای وارد شود و خدای ناکرده شاهد وجود ملاهی و مناهی در آن باشیم.
لزوم زمینه سازی بیشتر برای بهره برداری معنوی از فضای این باید مورد تاکید قرار گیرد، باید فضای شهر مقدس مشهد را برای بهره برداری بیشتر معنوی زائران و مجاوران آماده کنید تا مردم بتوانند توشه های معنوی از این شهر به ارمغان ببرند.
آیت الله علوی گرگانی، استاد حوزه علمیه:
در جریان برگزاری کنسرت ها در مشهد مقدس آیت الله علم الهدی به خوبی ورود کردند حق هم با ایشان است و ایشان از بزرگان و شخصیت های ما است.
متاسفانه مسئولین ما بعلت سستی، کم لطفی کردند. برگزار کردن کنسرت نه تنها در مشهد مقدس شهر علی ابن موسی الرضا، بلکه بعلت ترویج موسیقی و ایجاد فضایی نامناسب که دارای تبعات بعدی است،در هیچ جایی مناسب نیست.
آیت الله حسن عالمی، عضو مجلس خبرگان رهبری:
شهرهای مذهبی شهرهایی هستند که مردم باید از اینها الگوی دین باوری و فضیلت مأبی را بگیرند و با خودشان به نقاط مختلف عالم ببرند، بنابراین فضای این شهرها باید متناسب با دریافت این فضیلت ها باشد و برگزاری کنسرت قطعا به این کار نه تنها کمک نمی کند بلکه تخریب کننده ی روحیه فضیلت جویی است.
این آقایانی که طرفدار برگزار کردن کنسرت در شهرهای مذهبی هستند و در این راستا انتقادهایی میکنند، هدف و انگیزه خدمت رسانی به مردم ندارند، انگیزه اینها خدمت به معنویت مردم و افزایش فضیلتها و پاک زندگی کردن مردم نیست، اینها با انگیرههای خاص سیاسی که معمولا در آستانه ی انتخابات است، این مطالب را بیان میکنند.
من تصور می کنم که آیت الله علم الهدی به وظیفه ی یک روحانی و عالم شرع و امام جمعه ی یک شهر عمل کرده و انجام وظیفه طلبگی دلیل نمیشود ایشان را مورد هجوم قرار دهند.
آیت الله علم الهدی به دنبال توسعه ارزشهای اخلاقی و دینی هستند اما آیا مطالب آقایان نیز در راستای توسعه ارزشها و تقویت روحیه معنوی مردم است یا کمک به فضای مسموم و نفسانی و شهوانی که خواست دشمن است؟ اینها را آقایان باید بنشینند و قضاوت کنند و راهی را انتخاب کنند که در پیشگاه خداوند بتوانند پاسخگو باشند.
آیت الله سید محمد حسینی زنجانی، عالم برجسته دین:
در رابطه با کنسرتهایی که در شهرها اجرا میشود، بر فرض اینکه جنبه حرمت یا حلال بودن موسیقی که بحث بین فقها هست و ما اگر برخی را مجاز بدانیم و برخی را مجاز ندانیم، اما ولایت یک حریم خاص و ویژهای است که اگر چیزی حلال هم باشد نمی توان آن را، آنجا انجام داد و خلاف شأن و جایگاه و احترام بارگاه رضوی است.
شایان ذکر است که؛ آیت الله علم الهدی تنها کسی نیست که در نسبت به برپای کنسرتها اعتراض خود را بیان داشته است، تمامی علما، طلبهها، اعضای شورای اسلامی شهر مشهد و مدین دین مردار مشهد با نماینده ولی فقیه هم صدا شدهاند.
دولت روحانی تنها در مقابل آیت الله علم الهدی ناستاده است، بلکه در برابر علمایی ایستاده که سالیانی از عمر خود را صرف امور دینی و مذهبی کردهاند، دولت روحانی در مقابل مردمی ایستاده است که در فاصله چند صد کیلومتری و یا چند وجبی بارگاه منور رضوی که قرار میگیرند، دست بر سینه میگذارند و ادای احترام میکنند.
هیچکس و هیچ دولتی این اجازه و توان را ندارد که بخواهد دل مردم و علمای مشهد را با برپایی کنسرت به در آورد؛ حفظ حرمت آن چیزی است که مردم مشهد آموختهاند، همسایگان امام رضا(ع) را عذاب ندهید.
انتهای پیام/
ادامه مطلب فرمانده انتظامی خراسان رضوی:
باید تصویر یک «یار مهربان و مقتدر» از نیروی انتظامی در ذهن مردم ترسیم شود
تاریخ انتشار : ۰۲ شهریور ۱۳۹۵ در ۳:۱۱ ب٫ظ
فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: باید تصویر یک «یار مهربان و مقتدر» از نیروی انتظامی در ذهن مردم ترسیم شود چرا که رویکرد پلیس یک رویکرد اجتماعمحور است.
به گزارش صبح توس، به نقل از نسیم سرخس، جلسه جمعبندی نهایی بازرسی و ارزیابی از رشد و تعالی فردی و سازمانی فرماندهی انتظامی شهرستان سرخس با حضور سردار بهمن امیری مقدم فرمانده انتظامی خراسان رضوی، معاونان و روسای پلیسهای تخصصی استان در این شهرستان برگزار شد.
سردار بهمن امیری مقدم در این جلسه بابیان اینکه حفاظت از آرمانهای امام راحل و شهدا بر نیروی انتظامی امری ضروری است، گفت: اگر فضای معنوی در محیط کار و زندگی حاکم شود، تخلفات در مأموریتها کاهش پیدا میکند، بنابراین باید به مسائل اعتقادی اهتمام بیشتری داشته باشیم.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی با تأسی از حدیث پیامبر مکرم اسلام در خصوص اخلاق حسنه خاطرنشان کرد: کارکنان نیروی انتظامی برای توفیق بیشتر در عرصه نظم و امنیت باید توصیههای اهلبیت علیهمالسلام چراغ راه آنها باشد.
سردار امیری مقدم با اشاره به فعالیتهای فرهنگی اجتماعی پلیس تصریح کرد: کارکنان نیروی انتظامی بایستی در عرصههای مختلف تولید امنیت به اقتدار سازمانی توجه داشته باشند و باید عمل و رفتار آنها در انجام مأموریتها مقتدرانه باشد.
وی بر اقتدار کارکنان در شکلگیری یک تصویر کاملاً مطلوب از نیروی انتظامی در ذهن مردم تأکید کرد و افزود: باید تصویر یک «یار مهربان و مقتدر» از نیروی انتظامی در ذهن مردم ترسیم شود چرا که رویکرد پلیس یک رویکرد اجتماعمحور است.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی بیان داشت: کارکنان نیرو انتظامی باید در رفتار و حتی گفتار خود الگو باشند و با حسن خلق خود در انجام مأموریتهای پلیسی حتی در اجرای قوانین با لحن کلام طوری عمل کنند که منجر به اصلاح طرف مقابل شود.
سردار امیری مقدم خاطرنشان کرد: وجود نعمت بزرگ آرامش در کشور مرهون تلاش بزرگ مردانی است که با مجاهدت خود اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی ایران را به جهانیان نشان دادند.
گفتنی است، در پایان این جلسه از خدمات شایسته فرمانده و کارکنان انتظامی شهرستان سرخس برای پیشبرد اهداف سازمانی تقدیر شد. انتهای پیام/
ادامه مطلب بازخوانی؛
توصیههای رهبر معظم انقلاب به دولت
برخی از مهمترین توصیههای رهبر معظم انقلاب به دولت کنونی که در سالهای گذشته بیان شده، بازخوانی میشود.
به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، در آستانه هفته دولت، شایسته است که نگاهی به تکالیف و وظایف دولت داشته باشیم و لازمه چنین امری رعایت انصاف و عدالت در ارزیابی کارنامه دولت و دوری از هرگونه سیاهنمایی یا سفیدنمایی در ارائه کارنامه دولت است. برای چنین رفتار منصفانهای، بهترین کار آن است که ارزیابی عملکرد و ارائه توصیههای لازم به دولت بر اساس نظرات و توصیههای رهبر معظم انقلاب اسلامی صورت گیرد. رهبر انقلاب، معیار انصاف، عدالت و ملاک رعایت اصول انقلاب هستند و میتوان بر اساس توصیههای ایشان، کارنامه دولتهای مختلف را سنجید. از اینرو در متن پیش رو نظرات صریح و روشن رهبر معظم انقلاب، ملاک و معیار ارزیابی و ارائه تذکرات و توصیهها به دولت محترم قرار گرفته است و تلاش شده است متن اصلی با ملاک قرار دادن توصیههای سالهای قبل رهبر معظم انقلاب به همین دولت نوشته شود. به اینترتیب برخی از مهمترین توصیههای رهبر معظم انقلاب به دولت کنونی که در سالهای گذشته بیان شده است، بازخوانی میشود تا مخاطبان گرامی خود به ارزیابی موفقیتهای دولت کنونی و تذکرات و توصیههایی که باید دولت به آن توجه نماید، بپردازند. * رعایت انصاف در ارزیابی و توصیه به دولت هفته دولت، هفته بزرگداشت دولت است و یادآور شهادت شهدای گرانقدری چون رجایی و باهنر. اما در کنار بزرگداشت دولت، باید به کارنامه دولت و موفقیتهای آن نیز پرداخته شود و در کنار آن اگر توصیه و تذکری نیز لازم است، به دولتمردان جمهوری اسلامی داده شود که انشاءالله کاستیها و ضعفها را برطرف نمایند. از اینرو در آستانه هفته دولت، شایسته است که نگاهی به تکالیف و وظایف دولت داشته باشیم و لازمه چنین امری رعایت انصاف و عدالت در ارزیابی کارنامه دولت و دوری از هرگونه سیاهنمایی یا سفیدنمایی در ارائه کارنامه دولت است. رفتار غیر منصفانه و غرضورزی در هر زمانی علیه دولت ناپسند است و در هفته دولت زشتتر و نادرستتر است. برای چنین رفتار منصفانهای بهترین کار آن است که ارزیابی عملکرد و ارائه توصیههای لازم به دولت بر اساس نظرات و توصیههای رهبر معظم انقلاب اسلامی صورت بگیرد. رهبر انقلاب معیار انصاف، عدالت و ملاک رعایت اصول انقلاب هستند و میتوان بر اساس توصیههای ایشان، کارنامه دولتهای مختلف را سنجید. از اینرو در متن پیش رو نظرات صریح و روشن رهبر معظم انقلاب ملاک و معیار ارزیابی و ارائه تذکرات و توصیهها به دولت محترم قرار گرفته است و تلاش شده است متن اصلی با ملاک قرار دادن توصیههای سالهای قبل رهبر معظم انقلاب به همین دولت نوشته شود: 1. مردمی بودن یکی از اصلیترین توصیههای رهبر معظم انقلاب به مسؤولان کشور بهخصوص در قوه مجریه، مسأله مردمی بودن و رابطه با مردم داشتن و میان مردم رفتن و مثل مردم زندگی کردن است. ایشان از این امر به روحیه مردمی داشتن تعبیر میکنند و در معرفی مسؤولان موفق بیان میدارند که الگوهای موفق کسانی هستند که مردمی باشند و به میان مردم بروند: «روحیّهی مردمی بودن و انس با مردم، تماس با مردم، از نزدیک پای صحبت مردم نشستن؛ راههایی باز کردن -خب ماها به حکم مسؤولیّت یک محصوربودنهایی داریم، یک محدودیّتهایی داریم- که گذرگاهی باشد برای تماس با متن زندگی مردم. من به آقای رئیسجمهور هم چندبار تا حالا گفتهام که این سفرهای استانی خیلی چیز خوبی است، این یکی از آن کارهای بسیار مثبت است، به دولتهای قبل هم همین سفارش را من همیشه میکردم؛ یکی از راهها این است.» 2. مسؤولیت را طعمه ندانند یکی از توصیههای اصلی رهبر معظم انقلاب به مسؤولان کشور آن است که مسؤولیت و پست اجتماعی و سیاسی خود را طعمهای برای چپاول کشور ندانند و از مسؤولیت سیاسی خود پلی برای رسیدن به مادیات و ثروت نسازند. این توصیه رهبر معظم انقلاب در سالهای قبل و حتی پیش از انتشار برخی از فیشهای نجومی، نشان از آن دارد که معظمله همواره نسبت به ثروتاندوزی حرام خصوصا در میان مسؤولان نظام حساس بودهاند. البته فیشهای نجومی امر عام و همهگیری نبوده است ولی همین میزان از فعل حرام چپاول بیتالمال نیز برای مسؤولان کشور اسلامی غیر قابل قبول است. رهبر معظم انقلاب در بیان نحوه زندگی مسؤولان مطلوب دستگاه اجرایی کشور خاطرنشان میکنند که مسؤولانی مانند رجایی و باهنر: «برای خودشان از مقامی که داشتند، کیسه ندوخته بودند؛ این یکی از چیزهای مهم است. اینجور نباشد که ما فکر کنیم حالا که یک مسؤولیّتی داریم، اینرا وسیلهای قرار بدهیم برای تأمین آینده.» 3. آماردهیهای واقعی و ملموس یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب به مسؤولان اجرایی کشور آن بوده است که در ارائه آمار فعالیتهای خود، آمارهایی واقعی بدهند که مردم واقعا آنها را در زندگی خود حس کنند. بهطور قطع دولت خدمات فروان و اقدامات بیشماری را در طول سال رقم میزند و کارهای زیادی انجام میدهد. اینکارها نباید نادیده گرفته شود اما در ارائه آمار و بیان اقدامات نیز باید چیزی بیان شود که در واقعیت زندگی مردم ملموس و قابل مشاهده باشد. رهبر معظم انقلاب بهصراحت در اینباره میفرمایند: «خب، کارهای مثبتی هم شده، منتها همواره در ذهن همهی ماها باید باشد که آنچیزی را بیان بکنیم که وقتی مردم به واقعیّت زندگی خودشان نگاه میکنند، تصدیق کنند آنرا، یعنی ببینند که واقعاً همینجور است.» 4. کاهش تورم، خروج از رکود، بهبود اشتغال یکی از توصیههای مکرر رهبر معظم انقلاب به مسؤولان اجرایی کشور، مسأله تورم و رکود و اشتغال است. ایشان در اینباره بارها و بارها به مسؤولان کشور بهخصوص مسؤولان اجرایی تذکر و توصیه داشتهاند بهنحویکه یکی از پر تکرارترین توصیههای ایشان به مسؤولان کشور، مسائل اقتصادی و تولید داخلی و توجه به کار و سرمایه ایرانی بوده و هست. 5. غافل نشدن از دشمنیهای آمریکا و صهیونیستها یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب به دولت کنونی که بارها و بارها تکرار شده است، این است که دولت از دشمنی دشمنان غافل نشود و به دشمن اعتماد نکند و مراقب کارشکنی و نیرنگ آنها باشد. ایشان بیان داشتهاند: «اعتقاد ما این است که دشمنیِ رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی یا دولت ایالات متّحدهی آمریکا با ما از اوّل تا حالا هیچ کم نشده.» 6. انقلابی باشید و موضع انقلابی بگیرید توصیه مهم و پرتکرار دیگر رهبر معظم انقلاب به مسؤولان کنونی کشور، مسأله انقلابی بودن است. این توصیه بهحدی تکرار شده است که شاید یکی از مهمترین دغدغههای کنونی رهبر معظم انقلاب را بتوان انقلابی بودن و انقلابی ماندن و انقلابی فکر کردن و انقلابی عمل کردن مسؤولان مختلف کشور بهخصوص مسؤولان اجرایی دانست. رهبر معظم انقلاب در توصیه به مسؤولان دولت کنونی بهصراحت بیان میدارند: «در اتّخاذ مواضع انقلابی، باید صراحت داشت؛ یعنی رودربایستی نکنیم. مواضع انقلابی را، مبانی امام بزرگوار را صریح بیان کنیم، خجالت نکشیم، رودربایستی نکنیم، ترس نداشته باشیم.» 7. توجه به نفوذ دشمن و جدی گرفتن خطر نفوذ توصیه مهم و پرتکرار دیگر رهبر معظم انقلاب به مسؤولان کنونی کشور، مسأله نفوذ و خطر آن است. تقریبا در 8 سخنرانی متوالی و بیش از 10 سخنرانی با فاصله دیگر، رهبر معظم انقلاب اسلامی از نفوذ و خطر آن و آسیبهای مختلفی که ممکن است از نفوذ دشمن به مراکز تصمیمگیری و تصمیمسازی نظام ایجاد شود، سخن گفتهاند. این میزان از تکرار و تأکید نشان از مهم بودن خطر و احتمال وقوع آن میدهد. رهبر معظم انقلاب بهصراحت متذکر میشوند که دشمنان «در صدد نفوذند، در صدد رخنه کردنند؛ این رخنه از جاهای مختلفی ممکن است باشد؛ مواظب باشید.» 8. حفظ شتاب علمی کشور حفظ شتاب علمی کشور توصیه پرتکرار دیگر رهبر انقلاب است که مخاطب اصلی آن مسؤولان اجرایی کشور هستند. 9. اهمیت فرهنگ و خطر رهاسازی و لاابالیگری در فرهنگ اهمیت مسأله فرهنگ برای رهبر معظم انقلاب بهحدی است که ایشان در جمع هیأت دولت میفرمایند: «مسألهی دیگر، مسألهی فرهنگ است. خب دوستانی که اینجا تشریف دارید و بهخصوص مسؤولین فرهنگی کشور و خود آقای رئیسجمهور محترم، حساسیّت این حقیر را نسبت به مسألهی فرهنگ میدانند. گاهی اوقات مشکلات فرهنگی موجب شده که من شب خوابم نبرده؛ بهخاطر مسائل فرهنگی؛ یعنی اهمّیّت مسائل فرهنگی اینجور است... . رهاسازی فرهنگ اصلاً جایز نیست. مدیریّت فرهنگ یک کار بسیار لازم است؛ و مدیریّت هم باید بر مبنای شعارهای انقلاب و مبانی انقلاب باشد.» 10. اقتصاد مقاومتی و رعایت صحیح آن، با جدیت و بدون ظاهرسازی چنانکه ذکر شد، رهبر معظم انقلاب بر مسأله اقتصاد تأکید جدی داشته و دارند. در این میان باید توجه داشت که در اقتصاد مقاومتی باید از ظاهرسازی و گزارشهای خلاف خودداری کرد و با گزارش اقدامات خوب و صحیح انجامشده، زمینه تداوم این مسیر را فراهم کرد. رهبر معظم انقلاب در اینباره میفرمایند: «اولویّت سوّم که از همه فعلیتر و نقدتر است، مسألهی اقتصاد است... دوستان دولت هم گزارشهایی به من دادند که من شخصاً و زباناً از آقای جهانگیری تشکّر کردم، آنوقتی که ایشان به پانزده دستگاه ابلاغ کردند که اینکارها را، این وظایف را باید انجام بدهید. بعد هم حالا یک گزارش مفصّلی فرستادند که البتّه برای من خلاصه کردند آن گزارش را و تماماً خواندم، نگاه کردم. کارهایی که انجام گرفته در زمینهی اقتصاد مقاومتی، بعضیهایش کارهای مقدّماتی است؛ حالا مثالهایش را بخواهم بزنم طول میکشد، وقت میگذرد؛ بعضی از کارهایی که گزارش شده، مربوط به بندهای اقتصاد مقاومتی نیست، اگرچه حالا ارتباط داده شده امّا کارهای جاری دستگاهها است؛ بالاخره دستگاهها یک کارهای جاری دارند و اینها را به شما گزارش کردند که اینکارها را ما کردیم؛ اینها آمده جزو کارنامهی دستگاهها در زمینهی اقتصاد مقاومتی؛ درحالیکه این نیست. بعضی از کارها هم ارتباطی اصلاً به بندهای اقتصاد مقاومتی ندارد؛ این مقدار کافی نیست.» 11. توجه به تنظیم صحیح برنامه ششم از دیگر توصیههای رهبر معظم انقلاب به دولت کنونی، تنظیم صحیح و همگام با اقتصاد مقاومتی برنامه ششم است: «برنامهی ششم را هرچه زودتر بایستی انشاءالله فراهم بکنید و همینطور که عرض کردیم، بهطور کامل منطبق بر اقتصاد مقاومتی و زودتر به مجلس بدهید. چون به نظر من امسال باید تصویب بشود، یعنی باید هرچه زودتر اینکار انجام بگیرد.»
[ بازدید : 1 ] ادامه مطلب
۱۳۹۵/۰۶/۰۲
خبر رئیس مجلس خبرگان رهبری:
اگر نظارت مجلس بر دولت درست اعمال میشد شاهد حقوقهای نجومی نبودیم
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تنها راه حل برطرف کردن مشکلات اقتصادی، اقتصاد مقاومتی است، گفت: رابطه با آمریکا مشکلات اقتصادی مردم را حل نمی کند.
به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در دیدار با استاندار گیلان و مجمع نمایندگان این استان، تصریح کرد: اگر نظارت مجلس بر دولت، درست اعمال میشد؛ شاهد حقوقهای نجومی، اعطای وامهایی با شرایط ساده و... به برخی مدیران نبودیم. دبیر شورای نگهبان با اشاره به آمارهایی از وضع نابسامان گمرک، قاچاق کالا، ورشکستگی تولیدکنندگان داخلی و در نتیجه افزایش بیکاری و تحمیل آسیبهای معیشتی و اجتماعی به خانوادههای اقشار محروم اظهار داشت: چه کسی جز مجلس می تواند جلوی این مشکلات بایستد. باید مجلس بتواند از حداکثر اختیاراتی که قانون اساسی برای اعمال نظارت بر دولت به قوه مقننه داده است، استفاده کند. رئیس مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی را به توجه بیشتر به رهنمودهای مقام معظم رهبری دعوت کرد و با اشاره به تأکید معظم له بر «انقلابی بودن» و روشنگری درباره «فتنهگران» تصریح کرد: متأسفانه عدهای از عناصر فعال فتنه که عزم خود را برای براندازی نظام جزم کرده بودند، در مناصب مختلف قرار گرفتند و باید مجلس با روحیه انقلابی آنها را شناسایی و با آنها برخورد کند. آیت الله جنتی افزود: مردم کشور ما مخصوصا خانوادههای مستضعف و شهید داده، نجیب و صبور هستند اما توقع دارند که برای رونق اقتصادی، با بیکاری، قاچاق و... مبارزه شود و این امر نیازمند ظهور روحیه انقلابی در مجلس و فعال شدن ابزارهای نظارتی نمایندگان است. دبیر شورای نگهبان با ابراز تأسف از تمایل برخی افراد به آمریکا، تصریح کرد: اگر پای آمریکا مجددا به کشورمان، باز شود مانند قبل از انقلاب، دیگر نه دولت از خود اختیاری خواهد داشت و نه مجلس. وی تصریح کرد: حلال مشکلات اقتصادی کشور، «اقتصاد مقاومتی» است نه رابطه با آمریکا. بنابراین مجلس باید با اعمال نظارت خود، مسئولان را به انجام وظایف خود در رفع موانع تولید، رونق اقتصادی و... سوق دهد. طبیعی است که اگر مردم احساس کنند نمایندگان با آنها همدرد هستند و مشکلات آنها را احساس می کنند، با نمایندگان، بیشتر همراهی می کنند. رئیس مجلس خبرگان رهبری در پایان ضمن اشاره به برخی از ویژگیهای خوب مردم استان گیلان، ابراز امیدواری کرد همدلی استاندار و نمایندگان این استان، بیش از گذشته افزایش یابد. گفتنی است در این نشست که با حضور آقایان محمد علی نجفی استاندار گیلان و لاهوتی، افتخاری، جمالی، جعفرزاده، شکری، داداشی، کوچکی نژاد، دلخوش، نیک فر، قربانی، عباسی، خسته بند، نمایندگان این استان، برگزار شد، حاضران ضمن بحث و تبادل نظر درباره راهکارهای افزایش تعامل شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی، به برخی از مسائل و مشکلات استان گیلان نیز اشاره کردند.
ادامه مطلب برای اولین بار؛
سخنان منتشرنشده از رهبر انقلاب در وصف شهید اندرزگو
همزمان با سالروز شهادت این چهره انقلابی، دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، صوت سخنان آیت الله خامنه ای، رهبرمعظم انقلاب در مورد شهید اندرزگو که در سال های نخست انقلاب ایراد شده را منتشر کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، دوم شهریور ماه مصادف با سالروز شهادت شهید سید علی اندرزگو، از مبارزان علیه رژیم طاغوت در دوران اوایل انقلاب است که در چنین روزی شبانه و به ضرب گلوله به دست مأموران ساواک به شهادت رسید. همزمان با سالروز شهادت این چهره انقلابی، دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، صوت سخنان آیت الله خامنه ای، رهبرمعظم انقلاب در مورد شهید اندرزگو که در سال های نخست انقلاب ایراد شده را منتشر کرد. متن سخنان بدین شرح است: برای من بسیار هیجانانگیز است که در این محفل عظیمِ باشکوه سخنان خود را آغاز کنم با یاد و تجلیل از شهیدی بزرگ، مبارزی که در طول زندگانی پرماجرای خود نمودار یک انسان انقلابی به تمام معنا بود، انسان مسلمان راستینی که با عشق به شهادت، عشق به قرآن، عشق به اسلام در همین شهر مقدس سالها زندگی غرورانگیز پرافتخاری را دور از چشمهای بیگانه دور از گوشهای نامحرم در سختترین شرایط گذرانید. فراموش نمیشود کرد آن چهرهی متواضع را، آن اندام کوچک را، آن دل مهربان و آن صورت صمیمی را و روی آن موتور گازی حقیر با سبدی در دست در شکل کاسبکاری در حقیقت بیکاره که در کوچه و پس کوچههای سرشور و چهنو به ظاهر به دنبال کاری شبیه بیکاری اما در باطن به دنبال هدفی عظیم میگشت. برادارن دیرینش او را به نام سیدعلی اندرزگو میشناختند دیگرانی او را به نام شیخ عباس و در مشهد بیشترین کسانی که او را میدیدند به نام دکتر. این فضای ظلمانی این شب تاریک آن عقاب جوری که بال بر سر شهر و شهروندان گشوده بود، این خورشید فروزندهی تابان را در زوایای خانهها در کُنج بیغولهها در شرایط دشوار زندانی کرده بودند اما خورشید هرگز زندانی نمیشود. سالها گذرانید و دشمن با همهی تشکیلات وسیعش با دستگاه جاسوسی شب و روز در کارش نتوانستند شیخ عباس را بشناسند. در آخرین ماههایی که مردم ایران برافروخته و گداخته در تعقیب راه پرشکوه خود راه پیروزی جنبش اسلامی بر دستگاههای ظلم و استثمار جهانی میکوبید و پیش میرفت، شهید عزیز ما، سیدِ بزرگوار عالی مقام ما باز هم در هالهای از خموشی از گمنامی از ناشناسی مانند شهیدان تشیع در روزگار اختناق عباسی و اموی به دست گرگان خونخوارهی دستگاه جبار طاغوتی شهید شد. آن روزی که در همین کوچه و پس کوچهها از روی درد دل از سر درد و اندوه میگفت: من چند سال است در مشهدم حسرت زیارت علی بن موسی الرضا بر دل من ماند. مجبور بود در اجتماعات ظاهر نشود به جاهای شلوغ و مخصوصاً زواری نیاید عکس او را به همه جا داده بودند در اشتیاق زیارت امام بزرگوار میسوخت اما دنبال کار بزرگ خود بود.
[ بازدید : 1 ] ادامه مطلب
بازدید رئیس سازمان قضایی استان از ندامتگاه نظامیان مشهدرئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان خراسان رضوی در معیت معاون اجرای احکام دادستان نظامی استان از ندامتگاه نظامیان مشهد بازدید کرد. حجتالاسلام علی اسماعیلی در جمع مددجویان با ذکر حدیثی از امام صادق(ع)گفت: امام میفرمایند که شفاعت ما به کسانی که نماز را سبک بشمارند، نمیرسد.
[ بازدید : 2 ] ادامه مطلب | کد خبر: ۶۳۲۵۶ تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۰۵/۲۹ - ۱۶:۰۹:۱۴
امام جمعه بجنورد:
تجهیزات دفاعی کشور باید قوی شود/ هفته دولت زمان تحقق وعده هاستامام جمعه بجنورد با اشاره به31 مردادماه روز صنعت دفاعی گفت: ایران اسلامی باید خود را برای دفاع از امنیت، ناموس و کشور در برابر دشمن خبیث بی دین، مجهز و قوی کند.
به گزارش اترک نیوز، حجت الاسلام و المسلمین ابولقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد در نماز عبادی و سیاسی جمعه در محل مصلای امام خمینی(ره) بجنورد اظهار کرد: هیچ گاه نباید دشمنان خود را کوچک بشماریم بلکه باید در مقابل آن ها قوی تر شویم.
حجت الاسلام یعقوبی تصرح کرد: هم اکنون ایران یک ابرقدرت و از لحاظ سلاح های مدرن مجهز است.
وی با اشاره به در پیش بودن روز جهانی مسجد اظهار کرد: مسجد، مهد مهر خداست و باید فرزندان که زینت ما هستند، همراه خود به مسجد و نماز جمعه بیاوریم تا آینده مسجد را به درستی مدیریت کنند.
وی گفت: هم اکنون بسیاری از مساجد در بحرین و یمن تخریب و مردم از برگزاری نماز جماعت منع شدند و امام جماعت ها سلب تابعیت شده اند و خواستار حمایت بیشترمسئولان کشور از مردم مظلوم بحرین شد.
حجت الاسلام یعقوبی با تاکید بر اینکه باید در برابر تهدیدهای دشمن، مقابله کنیم، عنوان کرد: با وسایل مدرن و اسلحه های دفاعی پیشرفته باید در برابر دشمن بایستیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با اشاره به هفته دولت اظهار کرد: از مسئولان می خواهیم تا در این هفته مردم را خوشحال کنند و وعده هایی که داده بودند و عملیاتی شده را افتتاح کنند تا مردم از آن ها بهره مند شوند، و گرانی و کمبودها را برطرف و صنعت را از تعطیلی خارج کنند.
حجت الاسلام یعقوبی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی با شعار عملیاتی نمی شود و باید از صنعت گران و سرمایه گذاران استفاده شود.
وی خطاب به مسئولان و دولتمردان عنوان کرد: با رعایت مسائل سبک زندگی اسلامی، تشریفات و تجملات را کنار بگذارند چرا که مردم چشم به مسئولان خود دارند.
حجت الاسلام یعقوبی از برگزاری اردوهای جهادی در فصل تابستان در مناطق محروم استان با هدف انجام کارهای فرهنگی و اقتصادی به عنوان خدمت به مردم نام برد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
به یاد درگذشتگان
ابن شهر آشوب مىگويد: بيشتر اوقات امام کاظم عليه السلام اين دعا را مىخواندند:
«بار الها! راحت و آسانى هنگام مرگ، و بخشایش هنگام حساب را از تو مىخواهم». و این دعا را تکرار مىنمودند. منبع:مناقب ابن شهر آشوب 4: 318 دراین شب جمعه امواتمان را به فاتحه ای یا صلواتی خشنود کنیم که دست ایشان از دنیا خالی است . و روزی خواهد آمد که منتظریم , تا ما رایاد کنند
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
[ بازدید : 9 ] [ جمعه 29 مرداد 1395 ] [ 18:06 ] [ احمد ]
ادامه مطلب پنج درس از پنج شهید
ادامه مطلب وبلاگ باغدشت کریز
ادامه مطلب داخل كعبه
به طواف کعبه رفتم به درون رهم ندادند*که تودربرون چه کردی که درون کعبه آئی یکی از فضا های بسیار زیبای معنوی داخل کعبه مکرمه است ،وکمتر کسی توفیق پیدامی کند ،وارد کعبه شود ، در شرایط فعلی ورود به داخل خانه خدا طی تشریفات خاصی ودر اوقات معینی صورت می پذیرد از باب مثال در ششم ذی حجه از طرف حکومت آل سعود ،سران کشور های اسلامی موجود درمکه ومسؤلین بعثه های حج جهت ورود به داخل کعبه دعوت می شوند ودر این مراسم غبار روبی وشستشوی داخل با گلاب ناب که نوعا از قمصر کاشان تهیه می شود باحضور پادشاه عربستان و سایر مقامات سیاسی ومذهبی انجام می شود ، وگفته شده است ، روبروي باب بيت، محرابي است كه حضرت رسول (ص)در آنجا نماز خواندند ،و مولد علي (ع)در گوشه غربي خانه سمت راست درب خانه است ، در شمال اين خانه محلي است بنام باب التوبه كه از آنجا به بام كعبه مي روند.[1] ودر يك زاويه داخل كعبه منبري از چوب بجاي نردبان جهت رفتن به بام كعبه گذاشته اند،زمين بيت از سنگ مرمر سفيد فرش شده وسط سه ستون چوبي و وسط آن سنگ سرخي است كه آنجا مسقط الرأس (محل تولد) علي (ع)است ستون وسط بيت(خانه خدا) است، و بيت وسط مسجد الحرام است ومسجدالحرام وسط كره خاكي است، وقطب عالم است و سه روز فاطمه(بنت اسد) (س)مهمان خدابود در خانه خدا.[2] و علاوه بر آن درون كعبه شاخهاي گوسفندي كه ابراهيم خليل ذبح كرده بود به ديوار آويخته بود، روبروي کسی که بدان داخل مي شد و هر گاه كعبه را معطر مي كردند آن شاخها را نيزمعطر مي ساختند.[3] ورسول الله پس از فتح مكه فرمان داد هر نقشي و تصويري كه در آن بود بزدودند و فرمان دادند بت هبل را شكستند،
فقط آن دو شاخ گوسفند را كه در آنجا آويخته بود به حال خود رها كرد.[4] گزارشي از درون كعبه بعد از باز سازي( 1417 هجری قمری) 1- وجود سه ستون چوبي به قطر نیم متر و طول 11متر از زمان عبدا..زبير كه نقش نگارهاي طلا و نقره آنرا زينت كرده است و هدايائي حدود پنجاه قطعه ظرف نقره ،قنديل آفتابه طلا و نقره بر آن آويزان است 2- ميان ستون اول و دوم صندوق مرمرين هم نوع سنگ فرش كف كعبه به رنگ خاكستري راه راه كه محل بخور و طيب و عود و مشك و گلاب و عنبر و پارچه سفيد جهت شستشو ي كعبه است مي باشد 3- سنگ مرمر سفيدي در برابر جايگاه درب پيشين كعبه در فاصله اندكي از ركن يماني كه گفته شده محل نماز پيامبر (ص) بوده 4- هفت لوح سنگي كه نام خلفائي كه تعمير كرده اند نوشته شده است و در برابر جايگاه نماز پيامبر لوح هشتمي وجود دارد كه روي آن (محمد صلي ا...عليه و آله و سلم )نوشته شده است و بر سينه ديوار شرقي درون كعبه ميان دروازه كعبه و باب التوبه كه دروازه پله هاي پشت بام است لوح نهمي وجود دارد كه آخرين تعمير توسط ملك فهد در سال 1417قمری روی آن نوشته شده است. 1- پلكان شيشه ضخيم و شفاف به رنگ آبي آسماني شبيه كريستال مارپيچ با عرض 25 سانت و به طول 20 وبلندي نیم متر و بر هر كدام برجستگي ملايمي كه مانع لغزندگي است و در دو سوي پلكان نرده و دستگيره به ارتفاع يك متر ازجنس همان شيشه و باگردان دستگيره درب پشت بام باز مي شود و در اين دريچه درب باز كن الكتريكي نيز وجود دارد كه با فشار دكمه بطور خودكار بسوي بيرون كعبه باز مي شود. [5]. ادامه مطلب
|
|