انسان آگاه مي داند كه زندگي پيوسته در حال تغيير است . زندگي يعني تغيير . فقط يك چيز هميشگي است و آن خود تغيير است . هر چيز ديگري غير از تغيير، ‌تغيير مي يابد.

پذيرش ماهيت متغير زندگي ، پذيرش اين هستي متغير با تمام فصلها و حال و هوايش ،‌ پذيرش اين جريان پايدار كه هيچگاه براي يك لحظه از حركت بازنمي ماند ،‌ شادمان بودن است . آنگاه هيچ كس نخواهد توانست شادماني تو را بر هم زند.

تمايل تو به دوام و ثبات است كه تو را به دردسر مي اندازد . تو مي خواهي زندگي بدون تغييري را در پيش گيري و اين ممكن نيست- تو به دنبال ناممكن هستي!

كودك ، جوان خواهد شد و جوان پير . كسي كه ديروز زنده بود امروز خواهد مرد . اگر تو تمام اين تغييرات و روال آنرا بپذيري و در كمال شادي بگذاري كه اين روال ادامه يابد و بداني كه زندگي يعني حركت و تغيير ،‌ آنگاه هيچكس نخواهد توانست شادماني تو را از بين ببرد.

هرلحظه همگام با قافله هستي حركت خواهي كرد و گرنه از آن عقب خواهي ماند . زندگي همواره به پيش مي رود  اما مردم هميشه از آن عقب هستند . تا به نقطه اي برسند كه زندگي اكنون آنجاست، زندگي دوباره پيش مي افتد . زندگي همچون رودخانه است:‌ راكد نيست، ‌روان است.

اشو

ابرهای سپید

كل يوم هو في شان – رحمن آيه 29

خداوند در هر لحظه در حال نوسازي هستي است .

https://telegram.me/eshghonava

http://mahsan.rasekhoonblog.com

 



 نگاشته شده توسط محمد صالحی در یک شنبه 10 اردیبهشت 1396  ساعت 7:20 AM نظرات 0 | لينک مطلب


Powered By Rasekhoon.net