امام جمعه كاشان گفت: نامگذاري امسال به سال جهاد اقتصادي توسط مقام معظم رهبري مبناي قرآني دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كاشان آيتالله عبدالنبي نمازي در خطبههاي اين هفته اين شهرستان تصريح كرد: اين نامگذاري بر اساس سليقه فردي معظمله نبوده بلكه برگرفته از مفاهيم آيات قرآن كريم است.
وي با اشاره به آيات قرآن كريم افزود: در اين كتاب آسماني در دو موضوع خدامحوري و حسن استفاده از سرمايههاي خدادادي واِژه قيام را به كار برده و در واقع اين دو موضوع را عامل اقتدار بشر دانستهاست.
به گفته وي قرآن كسي را كه از ثروت بر اساس عقل استفاده نكند، سفيه اقتصادي ميداند و به مسلمانان توصيه شده با حسن استفاده از سرمايههاي خدادادي وابسته به دشمنان اسلام نباشند و مقتدرانه زندگي كنند.
عضو خبرگان رهبري با اشاره به انقلابهاي صورت گرفته در برخي كشورهاي مسلمان از آل سعود به عنوان بياميه و از آل خليفه به عنوان بنيعباس دوران ائمه اطهار(ع) نام برد و خاطرنشان كرد: گرچه براي مصالح اسلام و اتحاد بين امت اسلامي از چهره واقعي آنها سخني گفته نشده اما آنها با اعمال خود اثبات كردند كافرند و مسلمان نيستند.
وي افزود: هيچ مسلماني مسجد و حسينيه تخريب نميكند و قرآن نميسوزاند اما اين دولتها با ادعاي مسلماني چنين اقداماتي را انجام دادند، همان اقدام مورد نظر كشيش متعصب آمريكايي كه با اعتراض دنياي اسلام مواجه شد.
خطيب نمازجمعه كاشان آل سعود و آل خليفه برده استكبار و صهيونيست ذكر كرد و يادآور شد: آنچه ميان اين حوادث آشكار ميشود و سبب آگاهي ملتها شده ادعاهاي دروغين حقوق بشر اين مدعيان است.
وي در بخش ديگري از حطبهها با گراميداشت روز شوراها، جايگاه شوراهاي شهر و روستا را حلقه ارتباط بين مردم و جمهوريت با نظام و حاكميت و فلسفه وجودي آنها را خدمترساني به مردم دانست.
امام جمعه كاشان به اعضاي شوراها به عنوان برگزيدگان مردم توصيه كرد: جايگاه شما خدمت به مردم است و بايد آنچه نياز مردم است در چهارچوب اختيارات و امكانات تأمين كنيد تا رضايت آنها فراهم شود.
وي در ادامه با گراميداشت روز كارگر از كارگران به عنوان مجاهدان في سبيلالله و از كارخانجات به عنوان ميدان جهاد ياد كرد و افزود: دشمن سعي دارد تا با استفاده از مسائل اقتصادي بين مردم و نظام شكاف ايجاد كنند تا به اهداف شوم خود برسد.
نمازي با اشاره به مشكلات كارخانجات ريسندگي و بافندگي كاشان گفت: زماني اين كارخانجات از بزرگترين واحدهاي واحدهاي صنعتي كشور بوده اما به دلايلي طي سالهاي اخير دچار مشكلات اقتصادي شده كه حتي قادر به پرداخت حقوق كارگران خود نيست.
وي با تشريح تلاش مسئولان براي حل مشكلات كارخانجات ريسندگي و بافندگي كاشان توصيه كرد: كارگران اين كارخانجات توجه كنند كه اجتماع اعتراضآميز و اعتصاب راه حل مشكلات آنها نيست بلكه بايد با توجه به سخنان مسئولان شهرستان با تلاش و توليد بيشتر مشكل اقتصادي اين كارخانجات را برطرف سازند.
منبع :http://esfahan-tebyan.ir

